Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Ρε συ spilegou απο τοτε που δηλωσες, περονοσπορος επεσε:142:φυσικα ΠΑΡΩΝ!!!
Ρε συ Unforgiven, κανε ενα κοπο να ρωτησεις εαν δεχονται...bebeMe2.
Επιτρέπεται, επειδή θα συνοδεύεται από ενήλικες. Αλλά θα πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει ότι σερβίρουν πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό. Μην μείνει διψασμένος! :142:Ρε συ Unforgiven, κανε ενα κοπο να ρωτησεις εαν δεχονται...bebe
Οχι τιποτα αλλο, μην εχουμε και κανενα προβλημα με τις αρχες:137:
Λεμονάδα θα πίνει μαζί με μένα! :114:Επιτρέπεται, επειδή θα συνοδεύεται από ενήλικες. Αλλά θα πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει ότι σερβίρουν πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό. Μην μείνει διψασμένος! :142:
Δεν γίνεται. Η λεμονάδα έχει ανθρακικό και τον ζαλίζει. :142:Λεμονάδα θα πίνει μαζί με μένα! :114:
Ε, καλό θα σου κάνει. Να βγεις με τη γυναίκα σου μια φορά, να πείτε δυο κουβέντες βρε αδελφέ, να τη γνωρίσεις, να δεις τι άνθρωπος είναι, αν ταιριάζετε... :142::142:Εκτός απροόπτου λέω να έρθω με τη γυναίκα μου να γνωριστούμε.
Να τσακιστεις και εσυ και ο αλλος!:137:Εγώ δεν ξέρω ακόμα :136:
Αν δεν του αρέσει το νούμερο μπορεί και να μην έρθει... :142: :142: :142:Κάποιος πρωί - πρωί με ρωτάει επίμονα με τι παρέα θα έρθω... το νούμερο τον απασχολεί και όχι φυσικά για να κανονίσει τα τραπέζια...
Αν αρχίσει από τώρα στις 10 Σεπτεμβρίου τι θα κάνει;;;
Εσυ δηλωσες, που μου θελεις και σχολια?Αν δεν του αρέσει το νούμερο μπορεί και να μην έρθει... :142: :142: :142:
Δε δήλωσα ακόμα γιατί δεν ξέρω το ...νούμερο! :119:Εσυ δηλωσες, που μου θελεις και σχολια?
Αντε να μην πω με ποιον ησουν χθες...:144:
Σήμερα θα γίνει η συνάντηση τελικά. :137:Αντε να μην πω με ποιον ησουν χθες...:144:
Αν δεν έρθεις θα τιμωρηθείς παραδειγματικά! :114:Ας πούμε για 2 άτομα και το πολύ-πολύ να μην έρθουμε :137: