40-42'' 1080p

Reaction score
4
Καλησπερα και καλως σας βρηκα ολους :cool_4:

Ηρθε ο καιρος της αναβαθμισης και ενδιαφερομαι για μια 40-42'' 1080p

Το budget ειναι μεχρι 3500 βαρια βαρια αν και προτιμω κατι κοντα στα 3000.. Απλα αν προκειται για καποια ιδιαιτερη περιπτωση να σκασω και κατι παραπανω..

Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας σχετικα με την αναζητηση μου. Φυσικα και με ενδιαφερει η πολυ καλη ποιοτητα εικονας με οτι αυτο συνεπαγεται..
(πολυ καλο panel ,συνδεσμολογια,brightness,contrast κλπ κλπ)

Επισης δεν θελω προτασεις απο εξωτερικο μονο οτι μπορω να βρω στην Ελλαδα μας.. Το ξερω αυτο με περιοριζει αλλα..

Ευχαριστω προκαταβολικα.. :)

Reaction score
4
Υπαρχουν πραγματικα παρα πολλα θεματα εδω μεσα σχετικα με την ερωτηση σου...κανε ενα κοπο να κανεις ενα ψαξιμο και πολλες απο τις ερωτησεις σου θα απαντηθουν...αν καταληξεις σε 2-3 μοντελλα εδω ειμαστε να τα πουμε....

Reaction score
0
Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις προτίστως τη Sony 46W2000 που κοστίζει γύρω στα 3.000 €, την επίσης Sony 40X2000 καθώς και τη Philips 42PF9731D. Και οι καινούριες Samsung M86 δείχνουν καλές αλλά δεν έχω δει καμία από κοντά.

Reaction score
4
Υπαρχουν πραγματικα παρα πολλα θεματα εδω μεσα σχετικα με την ερωτηση σου...κανε ενα κοπο να κανεις ενα ψαξιμο και πολλες απο τις ερωτησεις σου θα απαντηθουν...αν καταληξεις σε 2-3 μοντελλα εδω ειμαστε να τα πουμε....

Δεν εχεις αδικο και ζητω προκαταβολικα συγνωμη δεν το συνηθιζω στα fora..
Απλα αυτο ακριβως ζηταω καποιες γνωμες για την καλυτερη αποδοση/τιμη στο πεδιο τιμων που εθεσα (3-3.5κ) τα ποια δεν ειναι πολλα αλλα ουτε και λιγα για μια 42αρα.. επειδη ολο και κατι παραπανω θα ξερετε εδω μεσα.. Παντως εχω δει και 2-3 threads και το sticky της ενοτητας..

Μarvin thanx a lot :cool_4:

Κανεις αλλος παιδια;

SOL

Reaction score
0
Καλησπερα και καλως σας βρηκα ολους :cool_4:

Ηρθε ο καιρος της αναβαθμισης και ενδιαφερομαι για μια 40-42'' 1080p

Το budget ειναι μεχρι 3500 βαρια βαρια αν και προτιμω κατι κοντα στα 3000.. Απλα αν προκειται για καποια ιδιαιτερη περιπτωση να σκασω και κατι παραπανω..

Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας σχετικα με την αναζητηση μου. Φυσικα και με ενδιαφερει η πολυ καλη ποιοτητα εικονας με οτι αυτο συνεπαγεται..
(πολυ καλο panel ,συνδεσμολογια,brightness,contrast κλπ κλπ)

Επισης δεν θελω προτασεις απο εξωτερικο μονο οτι μπορω να βρω στην Ελλαδα μας.. Το ξερω αυτο με περιοριζει αλλα..

Ευχαριστω προκαταβολικα.. :)

SONY 40X2000,μονόδρομος!(2.650 ευρώ)
Εκτός αν κάνεις λιγο υπομονή γιατι σε κανενα 2μηνο βγαίνει η
SONY 40X2500 που θα έχει και τη τελευταία έκδοση του HDMI 1.3.
Αλλιως για πιο φτηνή λύση δες και την SONY 40W2000 που στοιχίζει 1.850 ευρώ.

Reaction score
0
Όχι!αντικαταστάτης της Χ2000 είναι η Χ3000 που θα έχει και 100Hz!!!

Reaction score
0
Κάπου είδα για την Χ3000 αλλά δεν θυμάμαι.Θα ψάξω να βρώ το λινκ.

Reaction score
0
Φαίνεται να έχεις δίκιο. Είχα διαβάσει αυτό το άρθρο του Engadget που έλεγε το αντίθετο.

Reaction score
0
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια ενημέωσης που γίνεται.
Εχω αγοράσει την philips 42pf9731d/10, και ήθελα να ρωτήσω:
1.Τι φταίει και όταν βλέπω δορυφορική εικόνα μέσω ενος Humax5400z, συνδεδεμένου με scart, βλέπω ταυτόχρονα και επίγεια κανάλια π.χ. Mega, Σταρ κ.λ.π., τοσο έντονα που να μπορώ να διαβάζω διαφημίσεις?
2. Επηρεάζει την εικόνα η ύπαρξη καλωδίων: ηχείων, Ρεύματος,τηλεφώνου, σε κοντινή ή εφπτόμενη απόσταση με την τηλεόραση?
Διότι παρατηρώ αλλοίωση της εικόνας πολλές φορές, όπως π.χ. οι αντανακλάσεις του δρόμου που βλέπουμε με πολύ ζέστη το καλοκαίρι.
Ευχαριστώ και θα ήμουν υποχρεωμένος αν κάποιος γωρίζει κάτι και αναφερθείσε αυτά.

Reaction score
164
Καλωσήλθες στην παρέα μας. :happy_4:
Να μαντέψω ότι έχεις συνδέσει με καλώδιο scart τον δέκτη με την τηλεόραση;
Το scart είναι και είσοδος, αλλά και έξοδος σήματος. Δηλαδή, εικόνα του καναλιου στο οποίο είναι συντονισμένη η τηλεόρασή σου περνάει προς τον δέκτη (που φυσικά δεν τη χρησιμοποιεί). Λόγω του ότι το καλώδιο είναι κακής ποιότητος, το σήμα που "κατεβαίνει" προς τον δέκτη παρεμβάλεται σε αυτό που "ανεβαίνει" προς την τηλεόραση και τα βλέπεις όλα μαζί.
Η λύση, προφανής: Δοκίμασε ένα καλύτερο scart καλώδιο.

Reaction score
7
Άσε τις βρωμοLCD (ιδιαίτερα την αρχαία που σου είπε το παλιορεγκουνίδι) και πάρε κανένα πλασματάκι 42" 1080p.... Panasonic PZ70 νομίζω λέγεται και θα σου μείνουν και ρέστα...απλά περίμενε λιγάκι..όπου να'ναι έρχονται.... Και άσε τις LCD να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τα 100HZ τους. (Αχχ...τι κρίμα που τότε που πήρα TV οι plasma 1080p ήταν απλησίαστες...)

Reaction score
0
Τη δικιά του πρότεινε ρε σεις, τη ρεγκουνοτηλεόραση )( )(

Συμφωνώ για την Panasonic που λέει ο Subcode. Και η τιμή της μια χαρά είναι, 1899€ στο Πλαίσιο.

Reaction score
5
αυτή ήξερα, αυτή είπα. )( )( )( )( )(

εγώ φταίω που έχω την καλύτερη τηλεόραση;;; :lol:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος