42" LG vs 40" SONY @ 1200 euro cap. HELP

Reaction score
0
τα φώτα σας...

είμαι στο να διαλέξω lcd στην κατηγορία 40-42 ίντσες... budget max 1200...

κοιτάζω με full HD 1920x1080, και έχω δει αυτές:

LG 42LF75 1187 euro διαφορά από την 76 ξέρει κανείς? διάβασα καλά λόγια μέσα στο φόρουμ...

Sony Bravia KDL-40D3500E 1189 euro δεν έχω βρει πολλές ίνφο. 2 αντικρουόμενα review.

για αρχή θα συνοδευτεί με dvd player/home cinema set LG HT-552TH με upscaling και θα φτιάξω και htpc...

καμιά άποψη ανάμεσα στις 2? κ αντιπρόταση για άλλη αν αξίζει σε αυτά τα λεφτά...

υπόψην με νοιάζει προφανώς και η απόδοση σε μη HD υλικό... αλλά και όταν θα παίξει κάποια στιγμή 1080p/24 να μην έχει ρπόβλημα...

thx:116:

Reaction score
0
Απάντηση: 42" LG vs 40" SONY @ 1200 euro cap. HELP

Κατ' αρχήν καλως ήλθες στη παρέα μας!

Η διαφορα της 75 με την 76 είναι ....αισθητικό (η 76 έχει κοκκινο δακτυλίδι στη βάση της)...

Και οι 2 που αναφέρεις είναι πολύ καλές για τα χρήματά τους.. Καλό θα ήταν να τις δεις και τις 2 από κοντά αν μπορείς και να αποφασίσεις... είμαι προς τη πλευρά της LG περισσότερο... και 2 ίντσες παραπάνω... αλλά και η Sony έχει καλύτερο contrast...

Δες και τις 2 και αποφάσισε... πάντως και οι 2 σε HD υλικό σίγουρα θα παίζουν άψογα (η LG που και την έχω δει, πιο σίγουρα.)

:605:

Reaction score
0
thx για το καλωσόρισμα...

αυτό είδα κ εγώ για 75/76 αλλά μου φαινόταν ελάχιστη διαφορά για να είναι άλλο μοντέλο...

προσπαθώ από φόρουμ να μαζέψω ίνφο γιατί λόγω δουλειάς θα κάνω μόνο μία βόλτα πριν την αγορά οπότε θέλω να είμαι ενημερωμένος..ήδη περασα μια κομάντο βόλτα στα media markt φαλήρου αλλά τις συγκεκριμένες δε τις είχε...

και εγώ στην lg κλίνω... παρήγειλα τα LG HT-552ΤΗ οπότε θα πάνε σετ...

σε καμιά βδομάδα που θα έχει έρθει η tv θα ξεκινήσω worklog για HTPC... έχω και πολλά spare parts από παλιότερες υδροψύξεις για καλό/silent αποτέλεσμα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 42" LG vs 40" SONY @ 1200 euro cap. HELP

Δες και τις 2 και αποφάσισε... πάντως και οι 2 σε HD υλικό σίγουρα θα παίζουν άψογα (η LG που και την έχω δει, πιο σίγουρα.)
αναφέρεσαι και σε 1080p/24???

Reaction score
0

Ναι. και σε αυτό, και σε οιοδήποτε υλικό με διαδικασία upscaling... εκει βλέπεις την διαφορά..

Reaction score
0

Απο πλευράς service, από ότι λένε μέλη μας, άψογη.

Reaction score
0
διαβάζω πολύ καλά για τη samsung le40m86 που είναι πολύ κοντά στα χρήματα (αν κ -2")... τί λέτε?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429

αν δεν σε ενδιαφέρει να είναι 100HZ είναι πολύ καλή αγορά.

Reaction score
0

αν δεν σε ενδιαφέρει να είναι 100HZ είναι πολύ καλή αγορά.
Μα ούτε οι άλλες 2 είναι 100Hz........παρόλα αυτά η M86 είναι η καλύτερη από τις 3......:126:

Reaction score
0
σε ποιότητα εικόνας η Μ86 πολύ καλή είναι το θέμα είναι ότι εχει σοβαρά προβλήματα.όλα τα φόρουμ έχουν οργιασει για τα προβλήματα της,χώρια που αντικαθίσταται μεσα στο μηνα

Reaction score
0
θα πάω τελικά σάββατο να δω κ από κοντά μερικές... αν με ικανοποιεί η lg θα πάρω αυτή... αλλιώς υπάρχι πρόβλημα... η sony 40v3000 αξίζει τα λεφτά της? σε σχέση με την lg?

Reaction score
0
Ναι τα αξίζει τα λεφτά της και σε σχάεση με την LG με κυρίοτερο πλεονέκτημα το μαυρο και τα χρώματα

Reaction score
0
από expansys έχει κανείς εμπειρία?? 995 με μεταφορικά βγαίνει η m87 με εταιρικό αφμ...

Reaction score
0
λοιπόν, σήμερα πήγα μια βόλτα... κωτσόβολος μόνο αρχαιολογίες... στο media markt ρέντη είχε δίπλα παρα δίπλα τις 42fl75 και 40m86... ομολογώ πως η samsung έχει πολύ καλύτερο μαύρο και πιο καλή εικόνα στα αναλογικά. μόνο αρνητικό ένα έντονο κοντράστ που μεγένθυνε τις όποιες ατέλειες του αναλογικού αλλά ίσως ήταν απλά έμα ρύθμισης, και δεν είχε κ το χειριστήριό της να παίξω... η lg εμφάνιζε τεχνουργήματα σε κάποια σημεία, moire και ένα ελαφρύ τρεμόπαιγμα κυρίως σε ένα δικό τους κανάλι με ένα επαναλαμβανόμενο φιλμάκι από μέρη του μαγαζιού, προιόντα κλπ... στις ίδιες σκηνές η m86 ήταν άψογη... το τρεμόπαιγμα πάντως η lg το είχε παντού...

θα πείτε ωραία, αποφάσισες... ΟΜΩΣ το θέμα είναι ότι εκεί που φοβόμουν μην η γυναίκα γκρινιάξει κ πει τι γαϊδούρι είναι αυτό, τις είδε και μπάνισε κάτι 46άρες... και επειδή είναι πολλές για το χώρο μας μου ζητάει 42 κ όχι 40... αυτο θα πει μπλέξιμο...:111:

υπάρχει αντίστοιχη 42άρα με την εικόνα κ τα specs της 40m86???

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll