42'' plasma-προτάσεις

Reaction score
457
καλημέρα σε όλους...
σήμερα το πρωί ανακαλύψαμε δυστυχώς ότι για 2η φορά το πάνελ της plasma LG PX-11 αρνήθηκε να δείξει εικόνα..!! την πρώτη φορά και αφού μείναμε χωρίς τηλεόραση για καμιά 20αριά μέρες , αλλάχτηκε η πλακέτα και πήρε απ'ότι φάνηκε μια παράταση ζωής...
ήρθε λοιπόν η ώρα να αντικατασταθεί..και ερωτώ :

είμαι από αυτούς που προτιμάνε μακράν την εικόνα των plasma συγκριτικά με τις LCD..όπως άλλωστε και σε τόσα τεστς, την θεωρώ πιο φυσική και όχι τόσο ''πλαστική''...θα εκτιμούσα λοιπόν προτάσεις για plasma panels...κατά προτίμηση :
1) Full HD (πλέον αρκετά καλές τιμές που αξίζουν τον κόπο έστω και αν δεν υπάρχει ακόμα αντίστοιχο player)
2) 100Hz (στην LG που χάλασε ήταν έντονο τα σπασίματα σε γρήγορες σκηνές-ποδόσφαιρο και F1)
3) σε γενικές γραμμές μου αρέσουν τα panels της LG (χρώματα-αντίθεση κτλ)...από το μόνιτορ του υπολογιστή μέχρι την τηλεόραση είμαι γενικά ευχαριστημένος...ανοιχτός βέβαια και σε άλλες προτάσεις αν όντως αξίζουν...:126:

τέλος ο προϋπολογισμός δεν είναι αυστηρά περιορισμένος αλλά εκτιμώ ότι το πολύ μέχρι 1500 ευρώ θα βρω κάτι αρκετά καλό...

thanks a lot :126:

Reaction score
8
αφού προτιμάς plasma [οπως και γω] ειναι μονόδρομος panasonic κατα τη γνώμη μου παντα....

Reaction score
14
Απάντηση: 42'' plasma-προτάσεις

να συμφωνήσω και εγώ αν πάς σε πλάσμα το καλύτερο value for money/ποιότητα εικόνας/τιμή είναι η Panasonic

Reaction score
457

χχμμ...να φανταστώ μιλάμε για την PZ85 εε..?? η PZ800 είναι τσιμπημένη και δεν την βρίσκεις και εύκολα..

Reaction score
457

βρήκα και την LG PG6000 που αν και δεν είναι FULL HD αλλά HD READY νομίζω αξίζει τα λεφτά της...την έχει κανείς να μας πει απόψεις..??

και μιας και μπήκα στο ''τρυπάκι'' βρήκα και κάτι lcd...

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?20924

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16664

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?21741

εν τέλει δεν ξέρω τι να κάνω..!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

42'' plasma και οχι FULL HD η επιλογη (κατα την γνωμη μου)ειναι μια
PANASONIC VIERA PX80 E.
Ok ,εχω την συγκεκριμενη τιβι και ισως δεν θα πρεπε να ειμαι τοσο απολυτος,αλλα δες την και μετα αποφασιζεις.

Reaction score
457

Νίκο σε ευχαριστώ για την γνώμη σου..
έριξα μια ματιά και όντως φαίνεται εξαιρετική (άραγε πειράζει πολύ που δεν έχει x.v colour?) και με πολύ καλή τιμή πλέον ( ξεκινά από 850 ευρώ ανάλογα το κατάστημα)
αν μέχρι το μεσημεράκι δε μου αλλάξει κάποιος άποψη για κάτι άλλο, μάλλον θα την προτιμήσω..

Reaction score
1.844

42'' plasma και οχι FULL HD η επιλογη (κατα την γνωμη μου)ειναι μια
PANASONIC VIERA PX80 E.
Ok ,εχω την συγκεκριμενη τιβι και ισως δεν θα πρεπε να ειμαι τοσο απολυτος,αλλα δες την και μετα αποφασιζεις.
Διάβασε και εδώ για να δεις πως το αποφάσισε, μπορεί να σε βοηθήσει. :107:

Reaction score
457

κοίτα να δεις που χτύπησα λαχείο...μαθαίνω σε λίγο τιμή και ενημερώνω...εκτός μεγάλου απροόπτου θα στέκεται συντόμως στο σαλόνι μου..:)

Reaction score
2

Δεν χανεις τιποτα να δεις και την καλυτερη Tv της αγορας , την Pioneer ...
Exei πεσει σχετικα η τιμη της, μετρητα τη βρισκεις μεχρι και 1700 ευρω.
Eγω την εχω και σε σχεση με ολες τι αλλες ειναι μερα με την Κuro !!!

Reaction score
457

toxotis70 σε ευχαριστώ πολύ...γνωρίζω την σούπερ ντούπερ ανωτερότητα των kuro, αλλά μιας και η τηλεόραση προορίζεται για το σπίτι των γονιών μου εκτιμώ ότι είναι too much..!
προσωπικά για μένα σαφέστατα και θα την έχω υπόψιν..;)

thanks σε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν...παρήγγειλα ήδη στο ''τζόβενο'' του site την PX80E και αν δε με ''κρεμάσει'' αύριο θα την έχω..:)

Reaction score
0

εχω την LG 42PG6000...
καταπληκτική κατά την γνώμη μου...και τα λεφτά που κοστίζει...

Reaction score
0

κοίτα και την 7000 σε φούλ HD...γυρω στα 1500 η 50''

Reaction score
457

μόλιε τελείωσα το setup των καναλιών..:)
η τηλεόραση είναι πραγματικά σούπερ...!!! απίστευτο μαύρο και καταπληκτική σε αναλογικό σήμα...
με γεια μου...:)

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Επειδή είμαι άσχετος με τα χαρακτηριστικά των TV είναι εύκολο να μου πείτε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάω κ τι τιμές "πρέπει" να έχουν;;
Πχ η αντίθεση πρέπει να είναι όσο πιο μεγάλη γίνεται ή ποιας τάξεως περίπου;;;

Το ίδιο κ για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά...

Ίσως είμαι offtopic.. απλά αφορμή για αυτό το post/ερώτηση είναι ότι καθώς πρόσεχα τα χαρακτηριστικά της LG 42PG6000 που ανέφερε παραπάνω ο φίλος, παρατήρησα ότι η συγκεκριμένη tv έχει ανάλυση (μόνο;;;) 1024 x 768 ..
Βέβαια η παραπάνω ανάλυση μπορεί να είναι μια χαρά...

Ευχαριστώ πολύ
Σ

Reaction score
26

Άντε....μετά τον Νίκο.....παραγγέλνω και εγώ σήμερα την 37'' PX80....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: 42'' plasma-προτάσεις

Καλησπέρα,

Επειδή είμαι άσχετος με τα χαρακτηριστικά των TV είναι εύκολο να μου πείτε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάω κ τι τιμές "πρέπει" να έχουν;;
Πχ η αντίθεση πρέπει να είναι όσο πιο μεγάλη γίνεται ή ποιας τάξεως περίπου;;;

Το ίδιο κ για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά...

Ευχαριστώ πολύ
Σ
Ανοίγεις μεγάλο θέμα, καθώς το πρόβλημα είναι ότι τα χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων, έτσι όπως δίνονται από τους κατασκευαστές είτε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είτε δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα μεταξύ τους! Τελικά το μόνο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να δεις είναι η ποιότητα εικόνας που βλέπουν τα μάτια σου! Αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο καθώς οι τηλεοράσεις που παίζουν στα καταστήματα δεν αντικατοπτρίζουν την απόδοση τους όπως θα παίξουν μέσα σε ένα σπίτι!!

Κατά την άποψη μου ο μόνος ασφαλής τρόπος να βγάλει κανείς συμπέρασμα είναι να παρακολουθεί τα forums όπου μπορεί να διαβάζει σχόλια από ανθρώπους που αγόρασαν τα συγκεκριμένα μοντέλα, σε συνδυασμό πάντα με κάποια επίσκεψη στα καταστήματα γιατί τα γούστα πάντα διαφέρουν :)

Reaction score
0
Τυπικα τι ταξεις τιμων πρεπει να εχουν χαρακτηριστικα οπως η αντιθεση, η φωτεινοτητα, η αναλυση κτλ;

Για να καταλάβετε θελω μια τηλεραση για αποσταση 3-4 μετρα οπου θα βλεπω κατα 65% τηλεοπτικο σημα κ 35% Dvd...

Επισης για να βλεπω ικανοποιητικα ως πολυ καλα μπάλα :142: τι πρεπει να προσεξω σε "λεπτουλα" tv ;;; (να αλλαξω ομαδα;;) :116:

tHanxx!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis