Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Θέλετε μήπως να μετρήσουμε πόσες φορές ήρθα εγώ κάτω και πόσες εσείς επάνω; :142::142:
...
...
Θέλετε μήπως να μετρήσουμε πόσες φορές ήρθα εγώ κάτω και πόσες εσείς επάνω; :142::142:
...
Μην το λες.Όχι ρε εσύ έρχεσαι. Αυτοί που έχει ισιώσει η κεφάλα τους από τις παντοφλιές δεν έρχονται. :142::142:
...
Καλά.., θέλετε να μαζευτείτε κιόλας.....:143:
Εσυ θα ερθεις βρε συ?Κατσε ρε συ , ευκολο ειναι ? Η δουλεια της νοικοκυρας δεν τελειωνει ποτε...:142:
Κανονικα πρεπει να ερθω...:120: :120:Εσυ θα ερθεις βρε συ?
Τι ειναι η Κορινθος?
Ενα τσιγαρο δρομο...
Kαλά κατάλαβα.
Πάλι με τον Γενίκο και το Καφάτο θα τα πίνω...:142:
Mάλλον μόνος μου θα έρθω τελικά...:116:Θα φροντίσω να μην είμαστε μόνοι μας...:135:
Λες?:144:Mάλλον μόνος μου θα έρθω τελικά...:116:
Όχι λέω....Σίγουρα!!!!!:143:Λες?:144:
εγω εχω σταματησει να μετραω....:142::142:Θέλετε μήπως να μετρήσουμε πόσες φορές ήρθα εγώ κάτω και πόσες εσείς επάνω; :142::142:
...
Α!!! Ωραία! Αν καταφέρω να έρθω κι εγώ τελικά, θα είναι μεγάλη ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά! Είμαστε και συνομήλικοι...Θα ερθω και γω ρε βλαμμενα κακοχρονο ναχετε......αι σιχτιρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελπιζω να σε δουμε αυτη την φορα - οχι οπως στην εκθεση που εξαφανιστηκεςΘα ερθω και γω ρε βλαμμενα κακοχρονο ναχετε......αι σιχτιρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ...νεολαια βλεπω και αισθανομαι ασχημα:142:Α!!! Ωραία! Αν καταφέρω να έρθω κι εγώ τελικά, θα είναι μεγάλη ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά! Είμαστε και συνομήλικοι...