5,1 με staus 8,2 ή thx-t3

Reaction score
0
Επειδή δεν βλέπω να παίρνω ποτέ ηχεία και μετά την teufel(system 6 thx select)σκεφτόμουν κάτι με περισσότερη μουσικότητα...
οπότε για να μην μακρηγορώ
5,1 με status 8,2 front L/R ,status c2,2 center ,status 4,2 rear L/R και sub earthqauke s 10 kompressor
ή
5,1 με το γνωστό crystal audio THX-3D12 (ΤΗΧ-Τ3 front L/R)
με την έκθεση σήμερα άκουσα και τα crystal αλλα συμπέρασμα δεν έβγαλα.....κάθε άποψη σεβαστή και υπολογίσιμη
ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: 5,1 με staus 8,2 ή thx-t3

Τι εννοείς ότι δεν έβγαλες συμπέρασμα;

Τα Status δεν τα έχω ακούσει για να ομολογήσω. Το THX-3D12 7.1 (με δίπολα για back surrounds) της Crystal όμως μου ακούστηκε πολύ καλό στην έκθεση (σπίτι μου έχω τα Τ3 και το THX-12SUB για στέρεο). Και μάλιστα για την τιμή του πιστεύω ότι ο λόγος απόδοσης προς κόστος είναι πραγματικά υψηλότατος!!

Reaction score
0
εγώ δεν έχω ακούσει τα status...τα crystal audio THX-3D12 5,1 είναι καλά-και σε καλή τιμή αλλα το μπάσο είναι λίγο χαμένο μέσα στης φανταστικές υψηλές....στην έκθεση άκουσα και κάποια cd και το έβγαλα το συμπέρασμα...μπορεί να κάνω λάθος
το status σαν 5,1 είναι περίπου στα 1444ευρώ χωρίς sub
Στο 4όροφω είχε σε 5,1 τα kef iq90....τα οποία ήταν αρκετά εντυπωσιακά αλλα 2069ευρώ περίπου χωρίς sub...

VassilisTsakiris

Επαγγελματίας
Reaction score
9
Απάντηση: 5,1 με staus 8,2 ή thx-t3

σε οποιοδήποτε δωμάτιο με κτιστούς τοίχους , όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, υπάρχει τουλάχιστον 6db/οκτάβα room gain από ανακλάσεις. Δηλ. σημαντική αύξηση στάθμης μπάσου, που δεν μπόρεσες φυσικά να την έχεις στον ανοιχτό χώρο του περίπτερου της Crystal Audio στο μεγάλο χώρο του ξενοδοχείου της έκθεσης, με τα οπτικά (χωρίς ηχομόνωση) χωρίσματα από γυψοσανίδες.

Παρεμπιπτόντως οι τοίχοι από γυψοσανίδες ρουφάνε παρά ενισχύουν το μπάσο και γι' αυτό τα μεγάλα ηχεία που έχουν εξαιρετικές κριτικές στα Αμερικάνικα audiophile περιοδικά έχουν ακουστεί απογοητευτικά στα μικρά δωμάτια ξενοδοχείων σε όλες τις τελευταίες εκθέσεις Hi-end στην Αθήνα. Και γι αυτό όλες οι αντιπροσωπείες Hi-End προσπαθούν να παρουσιάζουν τα κορυφαία τους μοντέλα σε μεγάλες αίθουσες και όχι σε δωμάτια του ξενοδοχείου.

Με απλά λόγια αν το δωμάτιο κάποιου δεν είναι σαν τις μεγάλες αίθουσες του ξενοδοχείου δεν χρειάζεται ούτε τα τεράστια παθητικά ηχεία ούτε την έκταση τους στα μπάσα την οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς κατάλληλα, όπως με ένα ενεργό υπογούφερ.

Το THX-T3-D12, όπως και όλα τα συστήματα κάθε εταιρείας με πιστοποίηση THX είναι πιστοποιημένο ότι δίνει όλη την ηχητική πληροφορία που χρειάζεσαι σε ένα δωμάτιο μέχρι 3000κυβικά πόδια χωρίς καμμία έλλειψη η υπερβολή που θα χρωμάτιζε η κούραζε σε συνεχή χρήση, με πλήρη έκταση και δυναμικά.Αν το μπάσο, σου έδινε την ίδια εντύπωση στον ανοιχτό χώρο του ξενοδοχείου με τα άλλα ηχεία που άκουσες σε κλειστά δωμάτια, τότε στο σπίτι σου θα ήταν απλά ανυπόφορο.

Εμπιστεύσου την ΤΗΧ που θέσπισε τις προδιαγραφές του πολυκάναλου ήχου και είναι το μόνο παγκοσμίως αποδεκτό industry standard από όλη την βιομηχανία και τους απιτητικούς χρήστες. Το μπάσο στο σπίτι σου θα έχει όλη την έκταση και τα δυναμικά που ηχογράφησαν στο studio και μάλιστα με επίπεδη απόκριση ακρίβειας 1db . ¨Αλλωστε και στα studios ΤΗΧ μηχανήματα χρησιμοποιούν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale