28 Απριλίου 2008 #1 zois_gr Μηνύματα 723 Reaction score 0 από feed για λογαριασμό του C+scandinav το μεγαλύτερο bitrate που έχει βγει μέχρι σήμερα. Attachments χωρίς τίτλο.jpg 87,8 KB Προβολές: 80
29 Απριλίου 2008 #2 motovespa Μηνύματα 727 Reaction score 1 Απάντηση: 50 mbitrate pote egine auto file zoi kai ti einai podosfairikos agonas.....
29 Απριλίου 2008 #3 giol Μηνύματα 183 Reaction score 0 Όντως το μεγαλύτερο που έχω δει και εγώ . Μια ερώτηση το C+ scadinavia είναι στον 1W και ανοίγει ? Γιατί σκεφτόμουν να σετάρω πάλι την wavefrontier για να τον συμπεριλάβω αλλά δεν ξέρω αν θα κατεβάζω τα κανάλια και αν θα δω και τίποτα.
Όντως το μεγαλύτερο που έχω δει και εγώ . Μια ερώτηση το C+ scadinavia είναι στον 1W και ανοίγει ? Γιατί σκεφτόμουν να σετάρω πάλι την wavefrontier για να τον συμπεριλάβω αλλά δεν ξέρω αν θα κατεβάζω τα κανάλια και αν θα δω και τίποτα.
29 Απριλίου 2008 #4 A AndreasL Μηνύματα 768 Reaction score 1 Απ' ότι φαίνεται είναι SNG, δηλ, FEED προς το studio γι' αυτό και το ψηλό bitrate.