500€ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ΕΝΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ...

Reaction score
4
ακόμα να συνέλθω από το ΣΟΚ όταν ένας ''γνωστός'' μου ζήτησε 500 ευρώ για να μου βάψει το δωμάτιο μου 50τμ ΚΑΙ με όλα τα υλικά δικά μου(χρώματα/νάυλον/χαρτοταινίες κλπκλπ)...τελικά μήπως έχουμε ξεφύγει τελείως???ή έχει χτυπήσει η κρίση στο κεφάλι κάποιους!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.859
Απάντηση: 500€ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ΕΝΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ...

Σε τιμές Εκάλης, εντάξει είναι! :114:

Reaction score
1

αμα θελεις πες μου να σου στειλω ανθρωπο που δεν προκειτε να σου παρει πανω απο 150 ευρω...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Παράλογη τιμή... εκτός κι αν ζήτησες τεχνοτροπία (που και μάλλον πάλι πολλά είναι).

Reaction score
0

ακόμα να συνέλθω από το ΣΟΚ όταν ένας ''γνωστός'' μου ζήτησε 500 ευρώ για να μου βάψει το δωμάτιο μου 50τμ ΚΑΙ με όλα τα υλικά δικά μου(χρώματα/νάυλον/χαρτοταινίες κλπκλπ)...τελικά μήπως έχουμε ξεφύγει τελείως???ή έχει χτυπήσει η κρίση στο κεφάλι κάποιους!!!

..τόσα χρειαζόταν...:138:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.151

ένα απλό βάψιμο ζήτησα.....
Γιατί δε προσπαθείς μόνος σου;

Δεν είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό μόνο είναι!

Reaction score
1.275
Βασικά αν μπορείς να το βάψεις Μόνο σου τότε είναι ότι καλύτερο !

Υπάρχουν μυστικά που αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος σου , μπορεί να αποκαλυφθούν....

Εγώ πάντως με τα μισά στο βάφω ότι χρώμα θέλεις και ΜΕ απόδειξη !

Reaction score
49
Απάντηση: Re: 500€ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ΕΝΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ...

Βασικά αν μπορείς να το βάψεις Μόνο σου τότε είναι ότι καλύτερο !

Υπάρχουν μυστικά που αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος σου , μπορεί να αποκαλυφθούν....

Εγώ πάντως με τα μισά στο βάφω ότι χρώμα θέλεις και ΜΕ απόδειξη !

Πόσα θέλεις για να μας πεις τα μυστικά? :121: :138:

Reaction score
33

Με 500 ευρώ (ΣονΣον) στο βάφει και η Τζούλια και το video δικό της...

:111:

Reaction score
1.275
Re: Απάντηση: Re: 500€ ΓΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ΕΝΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ...

Πόσα θέλεις για να μας πεις τα μυστικά? :121: :138:
Τα "μυστικά" είναι απλά πράγματα ! Έχει να κάνει με την καλή προετοιμασία του χώρου , την αραίωση και τον τρόπο βαψίματος ! Άρχισε εσύ και ότι θέλεις ρώτα !

Reaction score
49

Ξεκίνα εσύ γιατί μπορεί να είναι πολλά τα μυστικά και να είναι κουραστικό :138:

Reaction score
5.856

500??? Τον περασμενο Απριλιο εβαψα ολο το σπιτι 90τμ μεσα,πορτες,ντουλαπες, συν τεχνοτροπια στον ενα τοιχο του σαλονιου και στο υπνοδωματιο, με 800 ευρω και ολα τα υλικα του μαστορα!!! Αν δεν θελει τριψιματα και στοκαρισματα,το βαφεις μονος σου!

Reaction score
1.580

Για να σου ζηταει τοσα σημαινει οτι καποιοι αλλοι, πριν απο σενα, του τα εχουν δωσει, και ειναι οι ατυπα θεσμοθετημενες, στην ελευθερη αγορα, τιμες για την περιοχή. Διαφορετικα, ή σε θεωρει πλουσιο ανευ κοπου ή ηλιθιο!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εγω παντως χωρις να ειμαι επαγγελματιας , χρεωνω 1000 ευρω το δωματιο.Δεν καταλαβα δηλαδης ελευθερη αγορα εχουμε ο καθενας χρεωνει οσο θελει

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Για να σου ζηταει τοσα σημαινει οτι καποιοι αλλοι, πριν απο σενα, του τα εχουν δωσει, και ειναι οι ατυπα θεσμοθετημενες, στην ελευθερη αγορα, τιμες για την περιοχή. Διαφορετικα, ή σε θεωρει πλουσιο ανευ κοπου ή ηλιθιο!
Η ελεύθερη αγορά και η ρύθμιση των τιμών μέσω αυτής είναι σεβαστή, αλλά η τιμολόγηση ανάλογα με την εικαζόμενη τσέπη του πελάτη ήταν κάτι που πάντα με εξόργιζε... Η βαφή ενός δωματίου Χ τετραγωνικών στην Εκάλη δεν έχει ούτε περισσότερο κόπο, ούτε περισσότερα υλικά από τη βαφή ενός ίδιου δωματίου στο Μενίδι. Άλλο να κάνεις ένα σκόντο από μια λογική τιμή σε κάποιον που φαίνεται ότι δεν έχει να πληρώσει, και άλλο το ανάποδο...

(Άσχετο, αλλά το ίδιο με είχε εξοργίσει και ο γυναικολόγος μου όταν είχα γεννήσει πρώτη φορά και μας είχε πει ευθέως ότι χρεώνει το Χ ποσό γιατί ήμουν σε μονόκλινο λουξ... λες και αν μετά τη γέννα, που έτσι κι αλλιώς γίνεται στον ίδιο χώρο για όλους, με βάζανε σε θάλαμο με έξι κρεβάτια, θα είχε κάνει λιγότερο κόπο!!)

Reaction score
1.981

Γιατί δε προσπαθείς μόνος σου;

Δεν είναι πολύ δύσκολο, κουραστικό μόνο είναι!
Το να βάφεις δωμάτιο έιναι παιχνιδάκι.....το να βάφεις κάγκελα ειναι κουραστικό....(με έχουν πεθάνει τα γόνατα μου...και είμαι ακόμα στα μισά!!!)

Reaction score
2.248

Σκέψου έτσι......

Με 500 EURO τι αναβάθμιση μπορώ να κάνω στα μηχανάκια μου? Η πόσα CD και βινύλια μπορώ να πάρω? Σκέψου και την Τζούλια.... δεν βαριέσαι :116:.... και θα δεις πως θα το κάνεις μόνος σου

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.727
Members
38.485