60's - 70's........our memories

Reaction score
6
Τα δύο τραγούδια παρακάτω τα λατρεύω! Μπορώ να τα ακούω όλη μέρα!!:107:

[reliops=ENNIO MORRICONE -"Dies Irae Psichedelico" (1968)][youtube]CYN5fB_k-uw[/youtube][/reliops]

[reliops=Ten years after - I'd love to change to world][youtube]jzrUqAtUcpU[/youtube][/reliops]

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: 60's - 70's........our memories

Φανταζομαι οτι τα ακουγαν οι γονεις σου και γιαυτο σου εχουν μεινει, ετσι;;;:136:

Ακριβώς έτσι!!!

Από τη μαμά μου έμαθα δύο φοβερούς χορούς:

Rock 'n roll και .... πεντοζάλι :137:

Μαμά ... αυτό σου το αφιερώνω!!!

[reliops=elvis presley blue suede shoes color][youtube]T1Ond-OwgU8[/youtube][/reliops]

Είμαι ακόμα on topic;;;
Γιατί είναι της εποχής που συζητάμε :116:

Reaction score
4
Απάντηση: 60's - 70's........our memories

Οι δικοί μου γονείς είχαν αυτό...

[youtube]_OrwZICTcic&feature[/youtube]

Reaction score
40

Το θεμα λεει τι ακουγαμε το 60-70 η τι μας αρεσει απ το 60-70?
Αν λεει το πρωτο, αυτο που με θυμαμαι ν ακουω στις αρχες των 70 ειναι αυτο...
IDOLS - Τρικυμία στην καρδιά μου
απο πικαπ βαλιτσακι .
Πολύ σωστό το ερώτημα του Νίκου γιατί κάποιοι καλή ώρα μπορεί να μην είχαν γεννηθεί την δεκαετία του 60-70 :121: και να μην γνωρίζουν τι άκουγαν η μαμά η γιαγιά ο παππούς ο μπαμπάς και όλο το σόι.......
Άρα καλά μου μέλη θα βάζουμε τι τραγούδια μας αρέσουν από την δεκαετία 60-70 δηλ για να τα κάνω πιο λιανά 1960 εως και 1979 ναι??????

Τόσο ωραίο θέμα μην γίνει οπως λέμε...αχταρμάς:142: κουμπάρεεεεεε:)))
Παρακαλώ συντονιστείτε :143:
και ποστάρετε σωστής χρονολογίας (όσο μπορείτε) κομμάτια τραγούδια ,ost, μουσική κλπ
Πάμε?

The Marshall Tucker Band - Can't You See
[YOUTUBE]VEOV5vWfSgI[/YOUTUBE]

Reaction score
8
Re: Απάντηση: 60's - 70's........our memories

Πολύ σωστό το ερώτημα του Νίκου γιατί κάποιοι καλή ώρα μπορεί να μην είχαν γεννηθεί την δεκαετία του 60-70 και να μην γνωρίζουν τι άκουγαν η μαμά η γιαγιά ο παππούς ο μπαμπάς και όλο το σόι.......
Πολυ σωστα και απο τους δυο.

Εγω αυτα τα τεμαχια τα ακουσα πρωτη φορα γυρο στο '82, σε ηλικια δυλαδη 6 χρονων.:136::136:

Άρα καλά μου μέλη θα βάζουμε τι τραγούδια μας αρέσουν από την δεκαετία 60-70 δηλ για να τα κάνω πιο λιανά 1960 εως και 1979 ναι??????
Ναιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!

Τόσο ωραίο θέμα μην γίνει οπως λέμε...αχταρμάςκουμπάρεεεεεε:)))
Παρακαλώ συντονιστείτε
και ποστάρετε σωστής χρονολογίας (όσο μπορείτε) κομμάτια τραγούδια ,ost, μουσική κλπ
Πάμε?
Παμε γιατι χανομαστε...............το σοι μου μεσα!!!!!:142::142:

Reaction score
40

Ένα συγκρότημα το οποίο ήταν και είναι από τα αγαπημένα μου όσα χρόνια και να περάσουν....όλοι τους οι δίσκοι (εξώφυλλα) και τα τραγούδια πολύ ψαγμένα....

Uriah Heep - JULY MORNING
[YOUTUBE]mB1F8efuSlQ[/YOUTUBE]

Reaction score
4

Οι γονείς μου είχαν επίσης αυτό και το "Supersound" ! .......(που δεν βρήσκω στο γιου τιουμπ. :133: )

Το βιντεάκι είναι "μ ο ν α δ ι κ ο" ! :137:

[youtube]VlRXQEA0yj0&feature[/youtube]

Reaction score
3

Το θεμα λεει τι ακουγαμε το 60-70 η τι μας αρεσει απ το 60-70?
Πολύ σωστό το ερώτημα του Νίκου γιατί κάποιοι καλή ώρα μπορεί να μην είχαν γεννηθεί την δεκαετία του 60-70 :121: και να μην γνωρίζουν τι άκουγαν η μαμά η γιαγιά ο παππούς ο μπαμπάς και όλο το σόι.......

Sorry παιδιά αλλά δεν κατάλαβα το αντικείμενο της παρατήρησης.

Κατά την ταπεινή μου αντίληψη, όσοι έζησαν τις δεκαετίες '60 και '70 τότε σίγουρα άκουγαν τα τραγούδια αυτά και προφανώς τους άρεσαν κιόλας.

'Αλλοι τα άκουσαν επειδή τα άκουγαν και οι γονείς τους και σίγουρα από επιλογή θα τους άρεσαν, εφόσον τα επικαλούνται στο θέμα - αλλιώς δεν θα το έκαναν.

Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι τι άκουγαν οι γονείς μας και το σόι μας και να μας βάλουν τεστ ποιός θυμάται καλύτερα :137:

Προφανώς όποιος ποστάρει εδώ σημαίνει ότι έχει ίδια αντίληψη των τραγουδιών αυτών και είναι της αρεσκείας του, ανεξάρτητα αν έζησε την συγκεκριμένη εποχή...

Εξάλλου το θέμα νομίζω είναι 60s - 70s our memories από όπου και να προέρχονται.

ps Fedra ... καλοπροαίρετα αναφέρομαι... εξάλλου μούτρα κρατάω μόνο στον κουμπάρο :116:

Reaction score
6
Βρε παιδιά πολύς ντόρος για το τίποτα!:116:

Άσχετα πάντως, memories ξε-memories, εγώ προσωπικά "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" :142::142: φτάνει να μου αρέσουν τα τραγούδια.

Το τραγούδι του Moriccone που έβαλα πιο πάνω ήταν του 1968 αλλά εγώ το άκουσα για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια.:137:

Reaction score
33
[YOUTUBE]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wf2oHzc_Lfc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wf2oHzc_Lfc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/YOUTUBE]

Reaction score
33
ΕΠΙΚΑΙΡΟ! :142:

[YOUTUBE]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uFVrBzuyhFA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uFVrBzuyhFA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/YOUTUBE]

Reaction score
33
[YOUTUBE]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7lu81z2E6pE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7lu81z2E6pE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/YOUTUBE]

Reaction score
8
Re: Απάντηση: 60's - 70's........our memories

ps Fedra ... καλοπροαίρετα αναφέρομαι... εξάλλου μούτρα κρατάω μόνο στον κουμπάρο :116:
Ασ' τα μουτρα μου κατω. ...............Με πονας λεμεεεεεε:142::136:

Λαβε και ενα πολυ προσφατο κομματι.

[YOUTUBE]YIXjYMBPID8[/YOUTUBE]

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads