700?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Please...

Σας παρακαλώ, αφήστε το 700 να το γράψει ο γυιός μου ο μικρός ο Νικόλας που παει νηπιαγωγείο και τώρα μαθαίνει τη πρόσθεση!!! :wink:

Αντε να σας χαρώ... και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! :D

Reaction score
7
Εμένα μου έκανε εντύπωση, και μου αρέσει φυσικά, το ότι στο συγκεκριμένο site πολλά θέματα είναι παρουσιάσεις μηχανών. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό για την πληροφόρηση, και αν τα πούμε και έξω απο τα δόντια αυτό είναι ένα απο τα σημεία υπεροχής του απο το άλλο ελληνικό site. Αυτό όμως απο τη φύση του δεν βοηθά στην ανάπτυξη διαλόγου τόσο πολύ, που δεν είναι κατ΄ανάγκηγ και κακό. Οταν κάποιος έχει ένα χρόνο να μπεί θυμάται τα στοιχεία του ή απλά ξαναφτιάχνει λογ/μό;

Reaction score
666
Εμένα μου έκανε εντύπωση, και μου αρέσει φυσικά, το ότι στο συγκεκριμένο site πολλά θέματα είναι παρουσιάσεις μηχανών. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό για την πληροφόρηση, και αν τα πούμε και έξω απο τα δόντια αυτό είναι ένα απο τα σημεία υπεροχής του απο το άλλο ελληνικό site. Αυτό όμως απο τη φύση του δεν βοηθά στην ανάπτυξη διαλόγου τόσο πολύ, που δεν είναι κατ΄ανάγκη και κακό
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. :D
Καλύτερα έτσι παρά διάλογος με γκρίνιες , τσακωμούς, αντεγκλήσεις κ.λ.π. κ.λ.π.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ !

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
700 ευχές για ένα χώρο που θα επικετρώνεται στα A-V.

O Ανδρέας έκανε μια καλή προσπάθεια αλλά για να είμαστε δίκαιοι το πιο μεγάλο μπράβο ανήκει σε όλους σας που μέρα με τη μέρα δυναμώνεται το θεσμό.

Μη ξεχνάμε οτι τα μέλη εμπλουτίζουν ένα forum.
Τα καλά μέλη που δεν έχουν εμπάθειες και εγωισμούς.
Συμφέροντα φυσικό είναι να ΕΧΟΥΝ όλοι.
Ακόμη και ο απλός AV enthousiast έχει συμφέροντα. Δεν θέλει να δει το μηχάνημα που έχει στο Rack του να βγεί κάποιος και να το ξεφτυλίσει σαν συσκευή.
Το ζήτημα είναι πως προωθούνται αυτα τα συμφέροντα.

Με πονηρία ή με καλοσυνάτο και εγκάρδιο τρόπο. Για αυτό και να με συγχωρέσετε, επειδή γνωρίζω οτι παραμονεύουν οι γνωστοί-άγνωστοι, δεν διαβάζετε γραπτα μου τόσο συχνά, παρόλο που συχνάζω καθημερινά πάνω από 2 ώρες.

Βλέπετε για τους περισσότερους είμαστε όλοι ΕΝΟΧΟΙ μέχρι αποδείξεως του εναντίον.

Πάντως μέχρι στιγμής, εκτός των 2 εξαιρέσεων που ανέφερε ο Ανδρέας πάμε πολύ καλά.

Μπράβο σας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.953
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa