70's Avsite.gr Classic Rock Collection. Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!

Reaction score
14
Πάντως από το Γιάννη μην φοβάστε. Τέτοια μουσική την...αντιπαθεί...

Reaction score
1
Re: 70's Avsite.gr Classic Rock Collection.

Σε ευχαριστούμε πολύ Διονύση για την ιδέα, την πρωτοβουλία, την προσπάθεια και το μεράκι σου.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
23
Τελικά για να κερδίσουμε χρόνο , τον "ταχυδρόμο" έκανε ο Γιάννης Δημητρόπουλος και τοι συλλογή είναι στα χέρια του Ανδρέα Κ.
Ελπίζω κάποιοι να την έχουν ήδη δανειστεί!!
Εστειλα εκεί και την συλλογή των μελών που δεν ήξερα τον τόπο διαμονής τους .
Ας εποικοινωνήσουν με τον Αντρέα Κ. για το πως θα την δανεσιτουν.

Θα παρακαλέσω τους 2 "Βόρειους" να μου στείλουν με ΡΜ την διεύθυνση τους για να τη στείλω αύριο.

Επίσης τον συμπολίτη μου giotamike να μου στείλει με PM το τηλέφωνό του για να κανονίσουμε μια συνάντηση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Έχω ήδη στα χέρια μου τη συλλογή. Το πήραμε εγώ και ο Σπύρος μιας και είμασταν κάτω το Σάββατο.
Φοβερή δουλειά Σάκη και στα κομάτια αλλά φυσικά και στην όλη παραγωγή μιας και το εξώφυλλο είναι κορυφαίο.

Να σαι καλά φίλε!

Reaction score
49
Πάντως από το Γιάννη μην φοβάστε. Τέτοια μουσική την...αντιπαθεί...
Και τι ακουει?
Δακη?

μήπως ακούει Rafaella Carra???

Και τον ειχα συμπαθησει....

Ρε ούσττττ!!!!
Με την πάρτη μου την βρήκατε??
Στην επόμενη συνάντηση θα σας τα πω στα Γαλλικά!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0

Διονύση, σόρυ για την καθυστέρηση, τώρα είδα το topic!

Μένω πολύ κοντά στην Ηχοέκφραση που νομίζω ότι βολέυει. Μήπως θα μπορούσα να την δανειστώ και εγώ???

THANX!!!

Reaction score
23
Για τον Δημήτρη και τον Λευτέρη.....

Έχω σαν αρχή μου να τηρώ αυτά που λέω.
Ετσι καλό είναι να τηρούμε όλοι μας τα γραφόμενα και συμφωνηθέντα ως προς τις προθεσμίες. Αυτός είναι και ο κανόνας.
Επειδή ως γνωστόν όμως ο κανόνας επιβεβαιώνεται από τις εξαιρέσεις , λέω να κάνουμε μια εξαίρεση για εσάς.

Θα παρακαλέσω όμως να μην εμφανιστούν παρόμοια μηνύματα στην συνέχεια γιατί έτσι θα χάσουμε την "μπάλλα" , την στιγμή που προσπαθώ να οργανώσω τη 2η συλλογή.

Η ..."εξαίρεση" αυτή διευκολυνθηκε από το γεγονός ότι χρωστάω μια συλλογή στον Αντρέα Κ.

Πιστευω ότι στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα την έχετε στα χερια σας και εσείς....

Reaction score
0
Σ' ευχαριστώ και ζητώ και πάλι συγνώμη...
Θα προσπαθήσω να είμαι λιγότερο έλληνας την επόμενη φορα...

Reaction score
51

Διονύση συγνώμη αλλά απο που θα δανειστώ την συλλογή???

Reaction score
23
Για όσους μένουν στην Αθήνα , την συλλογή θα την δανειστούν από την "Ηχοέκφραση" , Ηλία Ηλιού κ' Φραντζή.

Την έχει ο Αντρέας Κ. που είναι εκεί.

Ενημερώστε με αν την πάρετε...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Διονυση ,μολις χθες δανειστικα την συλλογή απο την απατη τον σΚαφατο.Κατ αρχην θελω να σε ευχαριστησω και μετα να σε συγχαρω για την φοβερη δουλεια που εκανες.ΜΠΡΑΒΟ!!!

Reaction score
7
Διονυση ,μολις χθες δανειστικα την συλλογή απο την απατη τον σΚαφατο.Κατ αρχην θελω να σε ευχαριστησω και μετα να σε συγχαρω για την φοβερη δουλεια που εκανες.ΜΠΡΑΒΟ!!!
Συμφωνω και για τα 2...
(και για την πολυ καλη δουλεια και για τον Ανδρεα. Εγω παντως δε μπορω να χρησιμοποιησω το χαρακτηρισμο σου που αρχιζει απο''σ'', λογω σεβασμου προς την ηλικια του)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γιωργο να σκεφτεις οτι χθες μου ελεγε πως νομιζε οτι εχουμε την ιδια ηλικια.ΡΕ ΟΥΟΥΣΤ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll