70's Progressive Rock

Reaction score
2.343
Πρωην Γιουκοσλαβια και Progressive rock! Mεγαλη και ποιοτικη σκηνη την δεκαετια του 70!
Φοβερες μελωδιες, αρκει να μην τραγουδανε στην μητρικη τους γλωσσα! :D

Grupa Tako-U vreći za spavanje

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ποσοτικα ναι, ειχαν πολλα γκρουπ. Αρκει να την παλευεις με την γλωσσα :laugh:
Την γλωσσα την παλευω, ειχαν αρκετα μεγαλη σκηνη με δεδομενο τον πληθυσμο τους και τις συνθηκες που επικρατουσαν τοτε, αλλα progressive όχι, υπηρχαν λιγα groups και καλα ακομα πιο λιγα. Εχουν τεραστια σκηνη όμως, και τοτε και τωρα, σε παραδοσιακα σλαβικα με κάθε είδους αναμειξη που μπορεις να φανταστείς. Γενικως παντως, είναι από τις φιλομουσες χωρες. Παντως αυτά τα progressive που ανακαλυξαν οι κολλεκτορες προσφάτως αν εξαιρέσεις καποια, λιγοτερα από τα δαχτυλα των χεριων μας, είναι για τον π@υτσο τα περισοτερα. Και αυτά που είναι καλα, δεν είναι τιποτα τρομερο, αντιγραφουν πιστα τα περισοτερα τον ηχο μεγαλων groups, απλως εχουν ένα διαφορετικο ηχόχρωμα λογω Σλαβικης καταγωγης που ας πουμε κεντριζει το ενδιαφερον. κατι αντιστοιχο με τα τοτε ελληνικα progressive.

Reaction score
2.343
Την γλωσσα την παλευω, ειχαν αρκετα μεγαλη σκηνη με δεδομενο τον πληθυσμο τους και τις συνθηκες που επικρατουσαν τοτε, αλλα progressive όχι, υπηρχαν λιγα groups και καλα ακομα πιο λιγα. Εχουν τεραστια σκηνη όμως, και τοτε και τωρα, σε παραδοσιακα σλαβικα με κάθε είδους αναμειξη που μπορεις να φανταστείς. Γενικως παντως, είναι από τις φιλομουσες χωρες. Παντως αυτά το progressive που ανακαλυξαν οι κολλεκτορες προσφάτως αν εξαιρέσεις καποια, λιγοτερα από τα δαχτυλα των χεριων μας, είναι για τον π@υτσο τα περισοτερα. Και αυτά που είναι καλα, δεν είναι τιποτα τρομερο, αντιγραφουν πιστα τα περισοτερα τον ηχο μεγαλων groups, απλως εχουν ένα διαφορετικο ηχόχρωμα λογω Σλαβικης καταγωγης που ας πουμε κεντριζει το ενδιαφερον. κατι αντιστοιχο με τα τοτε ελληνικα progressive.
Πωω.. πολυ αναλυση βρε αδερφακι μου. :confused: Γενικα συμφωνω, αλλα πιστευω οτι αξιζουν το ψαξιμο, συνεχεια βρισκω διαμαντακια. Και πολλα συγκροτηματα και καλοι μουσικοι! Κατα την ταπεινη μου αποψη παντα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Πωω.. πολυ αναλυση βρε αδερφακι μου. :confused: Γενικα συμφωνω, αλλα πιστευω οτι αξιζουν το ψαξιμο, συνεχεια βρισκω διαμαντακια. Και πολλα συγκροτηματα και καλοι μουσικοι! Κατα την ταπεινη μου αποψη παντα.
Φυσικα αξίζει το ψάξιμο, ηταν απο τις "μικρές" χώρες με καλη σχετικά σκηνη.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988