70's Progressive Rock

Reaction score
2.343
Ενα τρομερο soundtrack, απο την ισως καλυτερη ταινια animation κατ εμε! Ακουγεται ολο νερακι αλλα επελεξα το ποιο χαρακτηριστικο του κομματι.

Alain Goraguer - Deshominisation (La Planete Sauvage - OST)

Reaction score
82
Πω πω, τόσα βίντεο και κανένα κομμάτι των yes? Να ένα. Από τ'αγαπημένα μου και μάλλον ένα από τα καλύτερα prog rock κομμάτια

Reaction score
210
αντίθετα με το παραπάνω ^ (2015), ετούτο δω (2013) δεν είναι πολύ prog. λίγο από zappa, satriani, άλλα δεν νομίζω ότι ενοχλεί

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Warm Dust - Turbulance from LP "And It Came To Pass" (1970) Trend Records

Με 3 αριστουργηματικα albums στο ενεργητικο τους, οι Warm Dust δεν κατορθωσαν να κανουν ονομα περα από τους στενους κυκλους των οπαδων του progressive rock. Κριμα γιατι ηταν από τα καλυτερα groups που υπηρχαν, αναμιγνύοντας jazz, prog, improvisation, experimental, folk rock και hard. Πολύ υψηλου επιπεδου συνθεσεις απλωμενες σωστα και παιγμένες αριστοτεχνικα αφηνουν πισω τους μια κληρονομια 3 μαγευτικών albums για πολλες ακροασεις. Εδώ στο opening track από το καλυτερο, κατ'εμε, δευτερο album τους "And It Came To Pass" . Ο μπασσιστας Terry Comer και ο τραγουδιστης-αρχηγος και βασικος συνθετης τους Paul Carrack ιδρυσαν λιγα χρονια αργοτερα τους γνωστους και μη εξαιρετεους pub-rockers, ACE.
ΧΑΣΙΜΟ.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Ε καλε, παραλία είμαστε λεμε, άσε Νεβρονιουμ :lolsign: τωρα, χαλάρωμα θελουμε, ανάλαφρα πραματα.
Είμαι παραλία κάνω surfing
ακούγοντας με τ'ακουστικά yatha sidhra στο repeat.:tongue:

Yatha Sidhra - A Meditation Mass - Part 1 (GER 1974)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Είμαι παραλία κάνω surfing
ακούγοντας με τ'ακουστικά yatha sidhra στο repeat.:tongue:

Yatha Sidhra - A Meditation Mass - Part 1 (GER 1974)
Με ποιο χαπακι γινονται όλα αυτά? Μ'ενδιαφερει :lolsign::D:lol::roflmao:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm