8 μηνες με τα soavo-1

Reaction score
28
Λοιπον φιλοι, πανε οκτω μηνες που μπηκαν στην ζωη μου τα soavo-1. Καιρος, λοιπον, ειναι να κανω μια παρουσιαση και να καταθεσω την εμπειρια μου απο την συμβιωση μαζι τους. Ας αρχισω απο τα υπερ. Λοιπον τα ηχεια αυτα απο κατασκευαστικης πλευρας παιρνουν αριστα, η παρουσια τους και μονον στο σαλονι μου μπορει να παρομοιασθει με ενα εργο τεχνης. Στο βαθμο waf (βαθμος αποδοχης συζυγου) παιρνουν αριστα.

Παμε τωρα στην αποδοση. Τα ηχεια ειναι εντελως ουδετερα. Στο θεμα καμπινα εχει γινει αριστη δουλεια η καμπινα σου δινει μια ανευ προηγουμενου αισθηση στιβαροτητας γρανιτενια θα ελεγα το ηχειο δεν χρωματιζει σχεδον καθολου το μπασο του ειναι υπεραρκετο καθαρο απολυτως ελεγχομενο (σ'αυτο πρεπει να παιζει ρολο και η σχεδιαση οπου καμμια πλευρα δεν ειναι παραλληλη με καμμια αλλη)μπορει και παιζει πολυ δυνατα με ελαχιστους χρωματισμους εχει τον πληρη ελεγχο σ'αυτο παραμενει καθαρο ακομα και σε μεγαλες εντασεις απουσιαζουν χρωματισμοι τριξιματα-συντονισμοι -ειναι αρκετα αναλυτικο-οχι τερας,

βεβαια παιζουν ρολο και τα συνοδευτικα σ'αυτο ο yamaha s2000 τα κουναει και τα οδηγει αριστα θα ελεγα ,ομως τα ηχεια δειχνουν οτι μπορουν κι'αλλο τα ακουσα στον χωρο αγορας τους με εναν πολυ ακριβοτερο PLINIUS και μου αρεσαν πολυ!τωρα απο χροιες που ειναι και της μοδας ? εκει λοιπον και στα λεφτα του (αγοραστηκαν 1500 ευρω )πιθανον μαλλον θα ελεγα υπαρχουν κατα τι καλυτερα θα προτιμουσα ενα λιγο πιο ευαισθητο mid λιγο πιο front θα ελεγα(σημειωτεον οτι ολο το ηχειο ειναι λιγο laid back)ομως σε αντιθεση μ'αυτο θα πρεπει να τονισθει οτι προτερημα επισης του ηχειου ειναι και η τρομερη του ταχυτητα στα μεταβατικα, στα δυναμικα και στα μικροδυναμικα δεν πιανεται πολυβολο σκετο!! θα μπορουσε οπως γραφω και πιο πανω να ειχε γινει κατι περισσοτερο με τις χροιες ισως μια καποια περισσοτερη μουσικοτητα ομως ισως τοτε το ηχειο να εχανε κατι απο την ουδετεροτητα του!

το ηχειο ειναι συναμα αποκαλυπτικο δεν τα παει και τοσο καλα με τις κακες πηγες !το τουητερ του τωρα ειναι ανω του μεσου ορου χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και απο τα καλυτερα(ηδη νομιζω η yamaha ανακοινωσε την παραγωγη νεου βελτιωμενου soavo-1 με πακετο νεο( mid-twiter-cross)παντως επαναλαμβανω οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ ηχειο οπως αλλωστε συνηθιζει η yamaha -best value for money -ενα ηχειο πεντακαθαρο με ελαχιστους χρωματισμους-συντονισμους-υποδειγμα ουδετεροτητας -ποσα ηχεια στην κατηγορια αυτη επαιρονται για χροιες-μουσικοτητα ενω υποφερουν τα μεγιστα σε χρωματισμους καμπινας-ταχυτητα κτλ. αν ειχαμε μεγαλυτερο μπατζετ?????

εν κατακλειδι ενα allaround ηχειο!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: 8 μηνες με τα soavo-1

Ωραίος αλλά ξαναγράφτο με παραγράφους γιατί μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω:140:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: 8 μηνες με τα soavo-1

Ωραίος αλλά ξαναγράφτο με παραγράφους γιατί μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω:140:
μηπως αντεχω να το ξαναγραψω?:120:

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Απάντηση: 8 μηνες με τα soavo-1

μηπως αντεχω να το ξαναγραψω?:120:
Κάνε επεξεργασία κειμένου (edit) στο μήνυμά σου, σύντομα.
Έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα δε θα έχεις αυτή τη δυνατότητα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.965

Είναι λίγο καλύτερα τώρα;:121:

Λοιπον φιλοι πανε οκτω μηνες που μπηκαν στην ζωη μου τα soavo-1 καιρος λοιπον ειναι να κανω μια παρουσιαση

και να καταθεσω την εμπειρια μου απο την συμβιωση μαζι τους.

Ας αρχισω απο τα υπερ λοιπον τα ηχεια αυτα απο κατασκευαστικης πλευρας παιρνουν αριστα η παρουσια τους

και μονον στο σαλονι μου μπορει να παρομοιασθει με ενα εργο τεχνης στο βαθμο waf (βαθμος αποδοχης συζυγου) παιρνουν αριστα.

Παμε τωρα στην αποδοση τα ηχεια ειναι εντελως ουδετερα στο θεμα καμπινα εχει γινει αριστη δουλεια.

Η καμπινα σου δινει μια ανευ προηγουμενου αισθηση στιβαροτητας γρανιτενια θα ελεγα το ηχειο δεν χρωματιζει σχεδον καθολου.

Το μπασο του ειναι υπεραρκετο καθαρο απολυτως ελεγχομενο (σ'αυτο πρεπει να παιζει ρολο και η σχεδιαση οπου καμμια πλευρα δεν ειναι παραλληλη με καμμια αλλη)

μπορει και παιζει πολυ δυνατα με ελαχιστους χρωματισμους εχει τον πληρη ελεγχο σ'αυτο παραμενει καθαρο.

Ακομα και σε μεγαλες εντασεις απουσιαζουν χρωματισμοι τριξιματα-συντονισμοι -ειναι αρκετα αναλυτικο-οχι τερας,

βεβαια παιζουν ρολο και τα συνοδευτικα σ'αυτο ο yamaha s2000 τα κουναει και τα οδηγει αριστα θα ελεγα.

Ομως τα ηχεια δειχνουν οτι μπορουν κι'αλλο τα ακουσα στον χωρο αγορας τους με εναν πολυ ακριβοτερο PLINIUS και μου αρεσαν πολυ!

Τωρα απο χροιες που ειναι και της μοδας ? Εκει λοιπον και στα λεφτα του (αγοραστηκαν 1500 ευρω )

πιθανον μαλλον θα ελεγα υπαρχουν κατα τι καλυτερα θα προτιμουσα ενα λιγο πιο ευαισθητο mid λιγο πιο front θα ελεγα

(σημειωτεον οτι ολο το ηχειο ειναι λιγο laid back)ομως σε αντιθεση μ'αυτο θα πρεπει να τονισθει οτι προτερημα επισης του ηχειου

ειναι και η τρομερη του ταχυτητα στα μεταβατικα, στα δυναμικα και στα μικροδυναμικα δεν πιανεται πολυβολο σκετο!!

Θα μπορουσε οπως γραφω και πιο πανω να ειχε γινει κατι περισσοτερο με τις χροιες ισως μια καποια περισσοτερη μουσικοτητα

oμως ισως τοτε το ηχειο να εχανε κατι απο την ουδετεροτητα του!

Το ηχειο ειναι συναμα αποκαλυπτικο δεν τα παει και τοσο καλα με τις κακες πηγες !

Το τουητερ του τωρα ειναι ανω του μεσου ορου χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και απο τα καλυτερα

(ηδη νομιζω η yamaha ανακοινωσε την παραγωγη νεου βελτιωμενου soavo-1 με πακετο νεο( mid-twiter-cross)

Παντως επαναλαμβανω οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ ηχειο οπως αλλωστε συνηθιζει η yamaha -best value for money

-ενα ηχειο πεντακαθαρο με ελαχιστους χρωματισμους-συντονισμους-υποδειγμα ουδετεροτητας -

Ποσα ηχεια στην κατηγορια αυτη επαιρονται για χροιες-μουσικοτητα ενω υποφερουν τα μεγιστα σε χρωματισμους καμπινας-ταχυτητα κτλ.

αν ειχαμε μεγαλυτερο μπατζετ?????εν κατακλειδι ενα allaround ηχειο!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Επέτρεψε μου να στο σουλουπώσω λιγάκι:

-------------------------------------

Λοιπον φιλοι πανε οκτω μηνες που μπηκαν στην ζωη μου τα soavo-1.
Καιρος λοιπον ειναι να κανω μια παρουσιαση και να καταθεσω την εμπειρια μου απο την συμβιωση μαζι τους.

Ας αρχισω απο τα υπερ:
Λοιπον τα ηχεια αυτα απο κατασκευαστικης πλευρας παιρνουν αριστα.Η παρουσια τους και μονον στο σαλονι μου μπορει να παρομοιασθει με ενα εργο τεχνης στο βαθμο waf (βαθμος αποδοχης συζυγου) παιρνουν αριστα.

Παμε τωρα στην αποδοση:Τα ηχεια ειναι εντελως ουδετερα στο θεμα καμπινα εχει γινει αριστη δουλεια.Η καμπινα σου δινει μια ανευ προηγουμενου αισθηση στιβαροτητας,γρανιτενια θα ελεγα, το ηχειο δεν χρωματιζει σχεδον καθολου.
Το μπασο του ειναι υπεραρκετο,καθαρο,απολυτως ελεγχομενο (σ'αυτο πρεπει να παιζει ρολο και η σχεδιαση οπου καμμια πλευρα δεν ειναι παραλληλη με καμμια αλλη),μπορει και παιζει πολυ δυνατα με ελαχιστους χρωματισμους.
Εχει τον πληρη ελεγχο σ'αυτο,παραμενει καθαρο.Ακομα και σε μεγαλες εντασεις απουσιαζουν χρωματισμοι τριξιματα-συντονισμοι.
Ειναι αρκετα αναλυτικο-οχι τερας, βεβαια παιζουν ρολο και τα συνοδευτικα σ'αυτο ο yamaha s2000 τα κουναει και τα οδηγει αριστα θα ελεγα ,ομως τα ηχεια δειχνουν οτι μπορουν κι'αλλο.
Τα ακουσα στον χωρο αγορας τους με εναν πολυ ακριβοτερο PLINIUS και μου αρεσαν πολυ!

Τωρα απο χροιες που ειναι και της μοδας?
Εκει λοιπον και στα λεφτα του (αγοραστηκαν 1500 ευρω )πιθανον μαλλον θα ελεγα υπαρχουν κατα τι καλυτερα.Θα προτιμουσα ενα λιγο πιο ευαισθητο mid,λιγο πιο front θα ελεγα(σημειωτεον οτι ολο το ηχειο ειναι λιγο laid back),ομως σε αντιθεση μ'αυτο θα πρεπει να τονισθει οτι προτερημα επισης του ηχειου ειναι και η τρομερη του ταχυτητα στα μεταβατικα, στα δυναμικα και στα μικροδυναμικα δεν πιανεται πολυβολο σκετο!!
Θα μπορουσε οπως γραφω και πιο πανω να ειχε γινει κατι περισσοτερο με τις χροιες.Ίσως μια καποια περισσοτερη μουσικοτητα.Πιθανόν τοτε το ηχειο να εχανε κατι απο την ουδετεροτητα του!

Το ηχειο ειναι συναμα αποκαλυπτικο δεν τα παει και τοσο καλα με τις κακες πηγες !
Το τουητερ του τωρα ειναι ανω του μεσου ορου,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και απο τα καλυτερα(ηδη νομιζω η yamaha ανακοινωσε την παραγωγη νεου βελτιωμενου soavo-1 με πακετο νεο( mid-twiter-cross).

Παντως επαναλαμβανω οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ ηχειο,οπως αλλωστε συνηθιζει η yamaha -best value for money.
Ενα ηχειο πεντακαθαρο με ελαχιστους χρωματισμους-συντονισμους-υποδειγμα ουδετεροτητας.
Ποσα ηχεια στην κατηγορια αυτη επαιρονται για χροιες-μουσικοτητα ενω υποφερουν τα μεγιστα σε χρωματισμους καμπινας-ταχυτητα κτλ. αν ειχαμε μεγαλυτερο μπατζετ?????
Εν κατακλειδι ενα allaround ηχειο!!!

-----------------------------------------

Εντάξει τώρα;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Σε τι διαστασεων χωρο τα εχεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads