8-10 Ιουλίου το rockwave 2005

Reaction score
23
Tο κορυφαίο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, διοργανώνεται για δεύτερη φoρά στον μόνιμο πλέον χώρο του το Terra Vibe! Φέτος, θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη, το πρώτο θα είναι 24 με 26 Ιουνίου και το δεύτερο 8 με 9 Ιουλίου. Τα ονόματα που έχουν ήδη κλείσει είναι πολύ δυνατά και έχει ανακοινωθεί ότι οι διοργανωτές περιμένουν και άλλες συμμετοχές.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι αυτή την στιγμή είναι :

24 Ιουνίου 2005: Garbage, Universal Trilogy, Marilyn Manson
25 Iουνίου 2005: Black Sabbath, Velvet Revolver, Black Label Society, Wastefall
26 Ιουνίου 2005: Moby, Sonic Youth, Secret Machines, British Sea Power, Sigmatropic
08 Ιουλίου 2005: Slayer, Accept, Candlemass, Dismember, Order Of The Ebon Hand
09 Ιουλίου 2005: Twisted Sister, Dio, Anthrax, Katatonia, Zyklon, Ολέθριο Ρήγμα
Ήδη προπωλούνται από το Ticket Ηouse (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα) τα εισιτήρια για την 25η Ιουνίου τα οποία και εξαφανίζονται με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς.

Reaction score
23
θα'θελα να δω μαζεμένους όλους αυτούς που έχω κάνει bold σε πιο πάνω reply για να ικανοποιήσω τις εφηβικές μου ανησυχίες αλλά δυστυχώς ούτε εμένα μου προέκυψε....

V

VIDEOMIX

Guest
Σήμερα λοιπόν ξεκινάει το rockwave

Θα πάει κανείς από το avsite ?

Εγώ πολύ θα ήθελα να δω 4-5 σχήματα....
Σήμερα θα πάνε οι σατανιστές.(εμφανίζεται ο ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΑΝΣΟΝ).  To συζητάγαμε χθές με τους αντρες της ασφαλειας και μας ελεγαν πως αύριο (σήμερα δηλαδή) θα έχουν δύσκολο έργο. Και για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις και για αλλους που πιστεύουν στα σημάδια, αυτό ειναι το  :twisted: 666 :twisted:  μήνυμα μου στο AVSite. :twisted:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Εμένα θα με ενδιέφεραν οι ακόλουθοι κύριοι...

Moby, Sonic Youth,Black Sabbath, Velvet Revolver,Slayer, Accept,Dio, Anthrax

δεν πειράζει...better luck next time...

Reaction score
802
οι Sabbath χθες εδωσαν το καλυτερο ισως live σρην χωρα μας.Αψεγαδιαστοι,γεματοι ενεργεια και κεφι.
30000 ατομα χθες και ισως παραπανω.Ο μεγαλυτερος κοσμος σε συναυλια rockwave/didimusic .Χαλαρα πιο πολλοι απο duran duran ...
Ο manson προχθες απογοητευσε...

Reaction score
0
Οι Black Sabbath είναι η καλύτερη μπάντα που έχω δει!Η συναυλία ήταν απίστευτη, ο ήχος σε πολύ καλό επίπεδο, το κοινό τρελαμένο και oi Sabbath σε πολύ καλή φόρμα.O Ozzy τα πήγε πολύ καλά αν και στο τελευταίο τραγούδι (Children of the grave) έμεινε από ανάσα.Επίσης πολύ ωραία έπαιξαν και οι Black label society με το Jack Wylde να επιδεικνύει το ταλέντο του με πολλά και μεγάλης διάρκειας solos.Οι Velvet Revolver με απογοήτευσαν, μάλλον μου είναι δύσκολό να βλέπω Guns n' Roses χωρίς τον Axel Rose. Επίσης θα ήθελα να πω ότι η διοργάνωση έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και οι συνθήκες είναι πολύ καλές και πολιτισμένες.Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα αλλά το λέω γιατί πολλοί γονείς φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε και είναι κρίμα να τους στερούν τέτοιες εμπειρίες.Σειρά έχουν οι Kansas τώρα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo