- Reaction score
- 1.657
Αμάν, που χάθηκες ΕΣΥ ρε οργισμένο νιατο? με τους εταίρους τα έβαλες?λετ δε πάρτυ μπιγκίν...
αφιερωμένο σε όλους τους μαδερφακερς εκεί έξω.
αφού δεν ξέρω να τραγουδάω ο ίδιος είπα να το παίξω διασκεδαστής με τα τραγούδια των άλλων. Στο επόμενο βιντεάκι σκέφτομαι να βγάλω καπελάκι μπας και μαζέψω κάνα κέρμα.Αμάν, που χάθηκες ΕΣΥ ρε οργισμένο νιατο? με τους εταίρους τα έβαλες?![]()
Με αφορμη τους Anti Troppau Council αλλα και ενα σωρο αλλα συγκροτηματα της εποχης εκεινης που παιζονται στο forum καταφερνετε να μου ξυπνατε συνεχως τις (γλυκες) αναμνησεις της εφηβειας μου.Που ημουν και που κατηντησα!Εδω να κανω και μια απαραιτητη διευκρινιση.Οποιος κοιταξει τα στοιχεια μου θα δει ηλικια 20 ενω στην πραγματικοτητα ειμαι 50.Η εξηγηση για αυτο ειναι οτι μη εχοντας καλη σχεση με τους υπολογιστες αρα και μη εχοντας e-mail και τα λοιπα εβαλε ο γιος μου τα δικα του στοιχεια μη μπορωντας αργοτερα να διορθωσει την ηλικια.Πιστευω να μην εκανα κατι το αντικανονικοANTI TROPPAU COUNCIL
- A Way Out (1986)
- I Believe
- Remissed
- Contract With The Devil
Αντικανονικοτατο, BAN ΑΜΕΣΑ στον sk@t@Με αφορμη τους Anti Troppau Council αλλα και ενα σωρο αλλα συγκροτηματα της εποχης εκεινης που παιζονται στο forum καταφερνετε να μου ξυπνατε συνεχως τις (γλυκες) αναμνησεις της εφηβειας μου.Που ημουν και που κατηντησα!Εδω να κανω και μια απαραιτητη διευκρινιση.Οποιος κοιταξει τα στοιχεια μου θα δει ηλικια 20 ενω στην πραγματικοτητα ειμαι 50.Η εξηγηση για αυτο ειναι οτι μη εχοντας καλη σχεση με τους υπολογιστες αρα και μη εχοντας e-mail και τα λοιπα εβαλε ο γιος μου τα δικα του στοιχεια μη μπορωντας αργοτερα να διορθωσει την ηλικια.Πιστευω να μην εκανα κατι το αντικανονικο
Μου δίνεις πάσα να θίξω κατι που με ενοχλεί εδω και πολλα. Χρονια. Το οτι οι γεροντότεροι πιστεύουν οτι η μουσικη, γκαράζ, μπαράζ, Φαραζ, κτλ, και το ακροατήριο της σταμάτησε στην εποχή τους. Μέγα λάθος. ΕΞ'αλλου, Όπως ΕΣΥ άκουγες αυτα που έβγαιναν τοτε, ετςι και τωρα, αυτοί ακούνε αυτα που βγαίνουν τωρα. Άσε που δεν ισχύει αυτο που λες οτι δεν ανανεώνεται. Και τελος, το πιο σημαντικο για μένα, γιατί δεν παρακολουθείς ΕΣΥ τα σημερινά δρώμενα κι εχεις κολλήσει σ'αυτα που άκουγες πριν 30 χρονια, ενώ την ίδια στιγμη "απαιτείς" οι σημερινοί νέοι αντί να ακούν αυτα που βγαίνουν τωρα, να ακούν αυτα που άκουγες εςυ πριν 30 χρονια?. Κατ'εμε ο λογος για μένα ειναι ένας και μοναδικός. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μην το πάρεις προσωπικά φυσικα, κουβέντα να γινεται.Μου δινεις πασα να θιξω κατι που με ενοχλει εδω και πολλα χρονια.Το οτι το γκαραζ ακροατηριο δεν ανανεωνεται ηλικιακα στην Ελλαδα και μενουμε οι ιδιοι και οι ιδιοι.
Η νεολαία σιγά σιγά να πηγαίνει για ύπνο. Έχουμε ουρές να κυνηγήσουμε, ε nath? ε?Η γερουσία να πηγαίνει για ύπνο σιγά σιγά. Αύριο έχετε ουρές να σας περιμένουν.
Ρε συ sk@t@Και ο γιος μου δυστυχως δεν επεσε κατω απο την μηλια.Και εχω και την γυναικα μου να μου "υπενθυμιζει" οτι δεν ειμαι πια 17 και οτι στην ηλικια μου δεν πρεπει να ακουω αυτα που ακουω.Φυσικα ξερετε τι "μουσικη" ακουνε οι περισσοτερες γυναικες.Τυχεροι αυτοι που,μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι δηλαδη,εχουν γυναικες που παθιαζονται και αυτες με την μουσικη που αγαπαμε
Αν εννοεις αλλα μουσικα ειδη ειμαι αντιθετος σε αυτο διοτι πιστευω οτι οποιος ακουει τα παντα,και υπαρχουν παρα πολλοι τετοιοι ανθρωποι σημερα,δεν του αρεσει πραγματικα τιποτα.Προσωπικα σιχαινομαι την ντισκο ομως σεβομαι αυτον που ακουει ντισκο απο μικρος μεχρι σημερα που μπορει να ειναι και μεγαλυτερος απο εμενα.Αυτο ισχυει και για αλλα ειδη μουσικης.Θυμιζω οτι καποτε νεο μουσικο ρευμα για τους περισσοτερους ηταν και οι nirvana και ακουγαν μεχρι και οι νοικοκυρες που μεχρι πριν ακουγαν ηλεκτρικη κιθαρα και εκαναν εμετο.Μου δίνεις πάσα να θίξω κατι που με ενοχλεί εδω και πολλα. Χρονια. Το οτι οι γεροντότεροι πιστεύουν οτι η μουσικη, γκαράζ, μπαράζ, Φαραζ, κτλ, και το ακροατήριο της σταμάτησε στην εποχή τους. Μέγα λάθος. ΕΞ'αλλου, Όπως ΕΣΥ άκουγες αυτα που έβγαιναν τοτε, ετςι και τωρα, αυτοί ακούνε αυτα που βγαίνουν τωρα. Άσε που δεν ισχύει αυτο που λες οτι δεν ανανεώνεται. Και τελος, το πιο σημαντικο για μένα, γιατί δεν παρακολουθείς ΕΣΥ τα σημερινά δρώμενα κι εχεις κολλήσει σ'αυτα που άκουγες πριν 30 χρονια, ενώ την ίδια στιγμη "απαιτείς" οι σημερινοί νέοι αντί να ακούν αυτα που βγαίνουν τωρα, να ακούν αυτα που άκουγες εςυ πριν 30 χρονια?. Κατ'εμε ο λογος για μένα ειναι ένας και μοναδικός. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μην το πάρεις προσωπικά φυσικα, κουβέντα να γινεται.![]()
Εννοώ τα παντα, δεν εχει καμμια σημασία ουτως η αλλως το ειδος. Δεν πολυκατάλαβα το εννοείς με το οποιος ακούει τα παντα δεν του αρέσει τιποτα. Όσο για τις νοικοκυρές που άκουγαν nirvana, ενώ πριν ακούγοντας ηλεκτρική κιθαρα εκαναν εμετό, δωσμου τα τηλέφωνα τους.Αν εννοεις αλλα μουσικα ειδη ειμαι αντιθετος σε αυτο διοτι πιστευω οτι οποιος ακουει τα παντα,και υπαρχουν παρα πολλοι τετοιοι ανθρωποι σημερα,δεν του αρεσει πραγματικα τιποτα.Προσωπικα σιχαινομαι την ντισκο ομως σεβομαι αυτον που ακουει ντισκο απο μικρος μεχρι σημερα που μπορει να ειναι και μεγαλυτερος απο εμενα.Αυτο ισχυει και για αλλα ειδη μουσικης.Θυμιζω οτι καποτε νεο μουσικο ρευμα για τους περισσοτερους ηταν και οι nirvana και ακουγαν μεχρι και οι νοικοκυρες που μεχρι πριν ακουγαν ηλεκτρικη κιθαρα και εκαναν εμετο.
Δεν χρειάζεται να πάω, εχω πάει στο παρελθόν άπειρες φορές, ξερω τι θα δω γι'αυτο και δεν πάω.Παντως σχετικα με την ηλικιακη ανανεωση πηγαινε σε μια συναυλια των frantic v η βαλε οποιο αλλο ονομα θελεις και πες μου τι ηλικιες θα δεις.
Που τα είδες τα αγόρια?Παντως σχετικα με την ηλικιακη ανανεωση πηγαινε σε μια συναυλια των frantic v η βαλε οποιο αλλο ονομα θελεις και πες μου τι ηλικιες θα δεις.