80s,90s Garage & Psychedelic Revival

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Drivin' N' Cryin' - Another Scarlet Butterfly from LP "Scarred But Smarter" (1986) 688 Records

Οι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Ι Drivin' N' Cryin' από το πρωτο τους αριστούργημα στην ασημη 688 Records. Σε χρονο dt η Island καταλαβε την δυναμικη τους, τους υπεγραψε και εβγαλαν εκει άλλο ένα ένα αριστούργημα 2 χρονια αργοτερα, το "Whisper Tames The Lion". H συνεχεια δεν ηταν αναλογη, βγαζοντας τον ένα χειροτερο δισκο μετα τον άλλο, βγαζοντας αυτό που παντα υποβοσκε στις 2 πρωτες δουλειες τους αλλα ποτε δεν καπακωνε τα καλα τους στοιχεια, η ταση για mainstream και FM / AOR / Arena rock. καποια στιγμη όταν μπορεσω θα τα ριπαρω και θα τα ανεβασω στο YT μιας και δεν υπαρχουν και είναι κριμα. Περιτο να πω ότι οι Drivin N Cryin γινανε τρελλα ποζερια τυπου BonJovi, σε πιο μικρη αναλογια βεβαια, αλλα τα 2 πρωτα τους albums ακομα στεκουν σαν 2 από τα καλυτερα δειγματα καθαροαιμου αμερικανικου country, rock, hard rock psych.

Last edited:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Αν αυτη η δισκαρα ειχε την ηχητικη επιμελεια που επιφυλαξαν οι γερμανοι παραγωγοι στο BRAINDROBS για παραδειγμα θα τον ακουγα καθε μερα για να παρω την δοση μου και να αντιμετωπισω τη μιζερη πραγματικοτητα γυρω μου.............Παρεμπιπτοντωs φιλε Nick αν ειχεs την ευγενη καλοσυνη να με πληροφορησειs απο που θα μπορουσα να προμηθευτω με αντικαταβολη απο μονο την ελληνικη αγορα το compilation snake oil θα το εκτιμουσα ιδιαιτερωs.

The Fuzztones ‎– Snake Oil
Genre:
Rock
Style:
Garage Rock
Year:
2012
Tracklist
You Must Be A Witch
53rd & Third (From Ramones Tribute Album)
Face Of Time (45 Version From 2000 Line-up)
Hey Joe
Lord Have Mercy On My Soul (Never Released Alternate Version)
French Radio Ad (Late 80's)
They're Gonna Take You Away (From Lost In Tyme Magazine Comp)
Kick Out The Jams (Live)
Blood From A Stone
Salem Witch Trial (From Psychedelica Compilation LP)
Out Of Our Tree (From Misty Lane "Help Murder Police" EP)
Help Murder Police (From Misty Lane "Help Murder Police" EP)
My Brother The Man (45 Version From 2000 Line-Up)
It Ain't Necessarily So (Unreleased)
A Wristwatch Band (Alternate Version From Las Vegas Shutdown Comp CD)
96 Tears
Little Steven's Underground Garage Radio Add
Gloria (Live Complete Version - Never Released)
Bad Part Of Town (Sky Saxon Tribute Album)
Can't Stand This Love, Goodbye (Lysergic Emanations Line-Up. Live)
Writing On The Wall
Blues Theme (Studio Version From Davie Allan Tribute Album, "Evil Fuzz")
The People In Me
Beg Borrow & Steal
She Told Me Lies (Live 1984 Version Of Chesterfield Kings Hit)
Get Naked (Alternate Version From Dark Zone Mexican 45)
Hallucination Generation (Alternate Version For Dark Zone Mexican 45)
Romilar D (In Espanol)
I've Got A Way With Girls (From "He Put The Bomp" Comp)
Leave Your Mind Behind (Bonus Track On US Version Of Preaching To The Perverted)
Pipe Dream (Original Line-Up Live - 1981 CBGBs)
Talk Talk (Original Line-Up Live - 1981 CBGBs)
Oh Those Eyes (From Ansia De Color Magazine Comp)
Just Like Me
Brand New Man 2003 (From Misty Lane "Help Murder Police" EP)
Epilogue
http://www.discogs.com/sell/item/276558396

S

sk4t4

Guest
Αν αυτη η δισκαρα ειχε την ηχητικη επιμελεια που επιφυλαξαν οι γερμανοι παραγωγοι στο BRAINDROBS για παραδειγμα θα τον ακουγα καθε μερα για να παρω την δοση μου και να αντιμετωπισω τη μιζερη πραγματικοτητα γυρω μου.............Παρεμπιπτοντωs φιλε Nick αν ειχεs την ευγενη καλοσυνη να με πληροφορησειs απο που θα μπορουσα να προμηθευτω με αντικαταβολη απο μονο την ελληνικη αγορα το compilation snake oil θα το εκτιμουσα ιδιαιτερωs.
Εγω θα σου προτεινα να φυλαξεις τα χρηματα σου για κατι πιο αντιπροσωπευτικο γιατι αν δεν το εχεις προσεξει ολα τα τραγουδια του συγκεκριμενου δισκου ειναι διασκευες και το αποτελεσμα αμφιλεγομενο.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Εγω θα σου προτεινα να φυλαξεις τα χρηματα σου για κατι πιο αντιπροσωπευτικο γιατι αν δεν το εχεις προσεξει ολα τα τραγουδια του συγκεκριμενου δισκου ειναι διασκευες και το αποτελεσμα αμφιλεγομενο.
Ρε Συ σκ@τ@, σκ@τ@ τα έκανες πάλι, :lolsign:δεν θέλω να τον αγοράσω εγω ο Protrudi θέλει, εγω απλώς του έδωσα ενα Λινκ απο Ελλάδα που Το πουλάει οπως ζήτησε.

S

sk4t4

Guest
Ρε Συ σκ@τ@, σκ@τ@ τα έκανες πάλι, :lolsign:δεν θέλω να τον αγοράσω εγω ο Protrudi θέλει, εγω απλώς του έδωσα ενα Λινκ απο Ελλάδα που Το πουλάει οπως ζήτησε.
Το ξερω αλλα μην ξεχνας οτι ο γιος μου χειριζεται το "τεχνικο¨" του πραγματος και εγω απλως υπαγορευω για πιο γρηγορα.Οποτε λαθος απο τον γιο μου αλλα παραμενει η ουσια για τον δισκο προς τον Protrudi.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Το ξερω αλλα μην ξεχνας οτι ο γιος μου χειριζεται το "τεχνικο¨" του πραγματος και εγω απλως υπαγορευω για πιο γρηγορα.Οποτε λαθος απο τον γιο μου αλλα παραμενει η ουσια για τον δισκο προς τον Protrudi.
Γιε, ο μπαμπάς τα ρίχνει σε σένα και σε δίνει στεγνά, πολυ εύστοχο λοιπόν το Nick που διάλεξες στον γκαραζιερη μπαμπά :lol:

S

sk4t4

Guest
Eιμαι ασχετος απο υπολογιστες και δεν εχω-ειχα-θα αποκτησω καν κινητο,οποτε απευθυνεσαι σε σπηλαιανθρωπο.Παντως ο Protrudi ρωτα τον Αρβανιτακη,εκει παει το Nick ,kαι οχι σε μενα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Eιμαι ασχετος απο υπολογιστες και δεν εχω-ειχα-θα αποκτησω καν κινητο,οποτε απευθυνεσαι σε σπηλαιανθρωπο.Παντως ο Protrudi ρωτα τον Αρβανιτακη,εκει παει το Nick ,kαι οχι σε μενα.
Κομφουζιος είσαι μου φαινεται άνθρωπε των σπηλαίων. Και μια που το ανέφερες πάρε κι ενα τραγουδάκι για ανθρώπους σπηλαίων. Πρέπει να το έχω ξαναβάλει μου φαίνεται αλλα ε και?

S

sk4t4

Guest
Eυχαριστω για την προσφορα αλλα υπαρχει και πιο 'σπηλαιοεκτελεση',αυτη των Cannibals,αρα προτιμητεα.Κοιμαται και ο γιος μου και δεν ξερω πως να τη βαλω απο το Youtube.

Reaction score
1.392
Aφου ευχαριστησω τον cosmarpan να αναφερω οτι διαθετω τα απαντα των λατρεμενων μου FUZZTONES, απλωs το συγκεκριμενο compilation ειναι πολυ ιντριγκαδορικο ωσ αναφορα τιs επιλογεs των τραγουδιων και ωs προs τιs εκτελεσειs τουs.παραδειγμα η τραγουδαρα των RAMONES που δεν υπαρχει καταγραμμενη σε δισκο και η εκτελεση του romilar d στα ισπανικα....να σαι καλα. Το θεμα ειναι τωρα να μπορεσω να συνενοηθω μαζι τουs ωστε να μου ελθει με αντικαταβολη διοτι εκει που βλεπω στην ιστοσελιδα παραπεμπει σε καρτεs και απο οτι γνωριζω τωρα με τα capital controls δεν υπαρχει τροποs συναλλαγηs αν κρινω απο το γνωστο βουλγαρικο μαγαζι που .......ψωνιζω.......ταινιεs.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Aφου ευχαριστησω τον cosmarpan να αναφερω οτι διαθετω τα απαντα των λατρεμενων μου FUZZTONES, απλωs το συγκεκριμενο compilation ειναι πολυ ιντριγκαδορικο ωσ αναφορα τιs επιλογεs των τραγουδιων και ωs προs τιs εκτελεσειs τουs.παραδειγμα η τραγουδαρα των RAMONES που δεν υπαρχει καταγραμμενη σε δισκο και η εκτελεση του romilar d στα ισπανικα....να σαι καλα. Το θεμα ειναι τωρα να μπορεσω να συνενοηθω μαζι τουs ωστε να μου ελθει με αντικαταβολη διοτι εκει που βλεπω στην ιστοσελιδα παραπεμπει σε καρτεs και απο οτι γνωριζω τωρα με τα capital controls δεν υπαρχει τροποs συναλλαγηs αν κρινω απο το γνωστο βουλγαρικο μαγαζι που .......ψωνιζω.......ταινιεs.
Εξαρχεια ειναι, Ελλαδα, πάρτους ενα τηλέφωνο να συνεννοηθείς

http://rhythmrecords.gr/contact-us/

S

sk4t4

Guest
Προσωπικα εχω απορριψει τραγουδια, που οσο και να μ αρεσουν μουσικα,δεν τραγουδιουνται στα Αγγλικα η στα Ελληνικα.Φυσικα υπαρχει και το περι ορεξεως...

S

sk4t4

Guest
@Nick Arvanitakis Αυτο ακριβως εννοω.Μια υπεροχη διασκευη, σαφως καλυτερη απο την πρωτοτυπη εκτελεση, η οποια χαλαει με το που μπαινει ο τραγουδιστης, λογω της γλωσσας.Θα προτιμουσα να ηταν instrumental.Ακομα και η ερμηνεια παντως ειναι καλυτερη απο την νεροβραστη ερμηνεια του Sky Saxon.
[DOUBLEPOST=1445257627][/DOUBLEPOST]The Tell-Tale Hearts: "It's Not Me."

The Tell-Tale Hearts : " Crawling back to me "

Reaction score
1.392
@Nick Arvanitakis:Ενταξει,ο αποθανων[Sky Saxon]δεδικαιωται,αλλα για την ερμηνεια επιμενω...
Αν ακουσειs την παθιασμενη και σπαραχτικη ερμηνεια του στο Raw and Alive .the SEEDS in concert at merlins music box ισωs αλλαξειs γνωμη......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo