- Reaction score
- 29.751
Απάντηση: AΘΗΝΑ High End Εκθεση 2010
Περαστικά φιλαράκι , :116:
αναβεις φωτιεεεεεεεςς!!!!!!!!!!
Περαστικά φιλαράκι , :116:
αναβεις φωτιεεεεεεεςς!!!!!!!!!!
Ε εντάξει ρε φιλαράκι , γυρίσαμε ολο τον ψυρρή , να βρούμε το αυτοκίνητο , γιατί έπεσε και λίγο disorientation . E καλά δεν έγινε και τίποτις ....
τελικα οντως το πιοτι με πειραζει ακομα και με μεζε!!!:142:Σάββατο βράδυ, χαμός!!!
ο Τάκης μούλεγε ότι πλέον θα ασχοληθεί μόνο με Τάξη Δ!
Των πόσο? :121:Παρε Tripath να χωνεψεις:107:
Μιχάλη, καταπληκτικό το χιούμορ σου!!!!!!Άντε και εγώ.
αφού λοιπόν ευχαριστήσω τους φίλους που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας, είτε συστήθηκαν είτε όχι,
και ιδιαίτερα όσους έγραψαν καλά λόγια,
να δώσω τα εύσημα μου στον Βλάση για τη φωτογ. κάλυψη της έκθεσης.
ωραίος. (γενικά)
[μου την έσπασε μόνο όταν ανάβοντας το τσιγάρο μου με σήκωσε -στην αρχή νόμισα πως ήθελε να με προστατέψει από το δένδρο που κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια μας- από την καφετερία στο λόμπυ του ξενοδοχείου όπου καθόμασταν (μαζί και ο Δολοφονάκης κ.λπ.) και με έβγαλε στο πεζοδρόμιο. (ευτυχώς που το ξενοδοχείο δεν είναι στη …Συγγρού. όχι δηλ. ότι είναι καλύτερα εκεί που είναι)]
Incognito 95 (όχι ετών. post)
Μα και αναλογικά... μόνο τγία ήτανε...
Χρήστο φαντάζομαι ότι ήθελες να γράψεις τρία. προφανώς είσαι ακόμα ζαλισμένος… () από τι; *
Πάντως, ήταν τουλάχιστον τα διπλά +. (φωτο avmentor, εδώ, και αλλού)
Συγκεκριμένα σ’ εμάς όταν μας επισκέφτηκες έπαιζε. (μάλιστα θυμάμαι και το κομμάτι)
Αλλά τι να κάνει το καημένο;
να σου κουνήσει …μαντήλι; να σηκωθεί στα δύο του πόδια; να σηκώσει σημαιάκι και να σφυρίξει; (σαν σταθμάρχης στο Λιανοκλάδι) τι να κάνει;
Άσε που εξαφανίστηκες σαν τον…Χουντίνι από το δωμάτιο και δεν σε πρόλαβα.
Φαντάστηκα ότι είδες την * Γιώτα να περνάει από τον διάδρομο.
(Incognito 167: άλλωστε είχα μάθει ότι δεν θα είναι η Γιώτα, οπότε...)
Αν και μετά διάβασα ότι δεν ήταν.
(δεν τη ξέρω, αλλά δεν μπορεί… τόσοι αναφέρονται… + λοιπόν)
Ήταν όμως, όπως διάβασα, η Πηνελόπη. (+ και εδώ, αν και ούτε αυτή είδα)
Και με την ευκαιρία, επειδή πολλοί σφάζεστε, γιατί δεν κάνετε ομάδες να παίξετε …δίτερμα;
Ο νικητής με την ομάδα της annie στην Θες/κη. (εκτός έδρας.)
Ο τελικός νικητής συνεχίζει στην Ευρώπη με την Χριστίνα Κ.
(για διηπειρωτικό νομίζω πως δεν έχουμε )
Αυτά και του χρόνου να είμαστε καλά να μαζευτούμε να …πάτε.
Υ.Γ. όσοι και όσες δεν κατάλαβαν το κρύο (?) χιούμορ μου, τους ζητώ συγνώμη.
:135:
Τελικά δοκίμασες τα ξεροτήγανα?:135:
Όχι!:133:Τελικά δοκίμασες τα ξεροτήγανα?
Ε, δεν έχασες και τίποτα σπουδαίο... :126:Όχι!:133:
Το καλό παιδί να το καταπιώ αλλά το επαγγελματίας και μάλιστα άξιος δεν μπορεί να περάσει έτσι!Μανωλη, ηθελα να στο πω και στην εκθεση οταν βγηκα απο το δωματιο σου
αλλα μιλουσες με καποιους οποτε θα στα πω ανοικτα για να το ακουσουν ολοι και εαν παρεξηγηθεις παρε και βρισε με:
Εισαι πολυ καλο παιδι και αξιος επαγγελματιας!
Αξιζεις τα καλυτερα....:615:
Μορφέα, από παραπρόπερσι που έχω να σε δω, ομόρφυνες κι ωρίμασες το ξέρεις?Το καλό παιδί να το καταπιώ αλλά το επαγγελματίας και μάλιστα άξιος δεν μπορεί να περάσει έτσι!
Διαλέξτε τοποθεσία και όπλο κύριε.
Κανονικά έπρεπε να σε γνωρίζω....... δια ζώσης. :142::135:
υγ. Αχ Μιχάλη, να δεις τι έπαθα...
Ζαλίστηκα με δυο ρακές που ήπια κι έψαχνα μια ώρα (που λέει ο λόγος:138για την έξοδο του ξενοδοχείου. Όλο σε κάτι αποθήκες κατέληγα.
Ευτυχώς θυμόμουν που είχα αφήσει το αυτοκίνητό μου..:137:
ΩΧ ΩΧ?!?!?!?Μορφέα, από παραπρόπερσι που έχω να σε δω, ομόρφυνες κι ωρίμασες το ξέρεις?