Aγορα απο Αmazon

Reaction score
383
Kαλημερα

θα ηθελα να κανω μια αγορα απο το Αγγλικο Αμαζον

( ενα ΜP3 player αξιας 194 ευρω )

επειδη εχω προβλημα με το ταχυδρομειο ( ο ταχυδρομος τα αφηνει στην εισοδο

και εχουν γινει μερικες αρπαχτες )

ηθελα να ρωτησω η παραγγελια ερχεται μεσω ελτα

η με κουριερ ?

ευχαριστω

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.369
Απάντηση: Aγορα απο Αmazon

Τους διαθεσίμους τρόπους αποστολής τους αναφέρει ο πωλητής, και μπορείς να επιλέξεις αυτόν που βολεύει. Προτίμησε συστημένο δέμα μέσω Royal Mail, ΕΛΤΑ δηλαδή, (θα αναφέρεται ως signed ή registered mail)...

Reaction score
383

στους διαθεσιμους τροπουs αποστολης
βλεπω μονο το
Standard or priority express

melina

Cargo 200
Reaction score
46.207
Το αμαζον θα στο στειλει απλο ή συστημενο στην standard επιλογη. Στη priority σιγουρα με courier. Και στην απλη αποστολη παντως επειδη ειναι δεμα θα σου ερθει ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο να πας να το παραλαβεις. Αν τυχον δεν ερθει, π.χ. μετα απο δεκα μερες, στελνεις ενα mail οτι δεν ηρθε και απλα σου στελνουν νεο χωρις χρεωση και σου ζητανε ευγενικα να επιστρεψεις το ενα αν τελικα σου ερθουν και τα δυο και σου δινουν και τα εξοδα αποστολης της επιστροφης.
Εν ολιγοις μη φοβασαι τιποτα, επιλεγεις τροπο αποστολης συμφωνα με το ποτε θες να το εχεις. Συνηθως στα μεγαλης αξιας τα στελνουν συστημενα (με tracking number)... αν και τελευταια σε σκληρο δισκο των 150 ευρω το εστειλαν με απλη αποστολη!!

Από το κινητό μου τηλέφωνο.

Reaction score
383

εκανα την παραγγελια και μου εγραψαν αυτο
Your item is being sent by Royal Mail. This order does not have an associated tracking number.

σημαινει οτι ειναι συστημενο ?
θα ερθει με ειδοποιηση ?

melina

Cargo 200
Reaction score
46.207
Οχι κ. Στελιο, με απλο ταχυδρομειο ερχεται. Θα σας ερθει ειδοποιητηριο καποια στιγμη στο σπιτι για να παραλαβετε το δεμα απο το ταχυδρομειο της περιοχης σας. Υπομονη λιγο, θα σας δινει και εκτιμωμενο χρονο παραδοσης.

Από το κινητό μου τηλέφωνο.

Reaction score
1

Συνήθως με ΕΛΤΑ στέλνει τα μικροδέματα. Κατά καιρούς όμως έχω παραλάβει και από Γενική Ταχυδρομική

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.635
Members
38.584
Νεότερο μέλος
sofia_4