Aνάμεσα στο hi-fi, το hi-end και το τίποτα.

Reaction score
298
Όοοοοοχι, εσύ κάνεις ζαβολιά πετώντας ένα "8Ω", πράγμα τόσο υπαρκτό όσο ο:

:mad_1:

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Aνάμεσα στο hi-fi, το hi-end και το τίποτα.

Αν έχεις τη δυνατότητα να ανέβεις κατηγορία, να το κάνεις. Άσε που θα γλυτώσεις λεφτά από μελλοντική αναβάθμιση.

Να ενα σκεπτικο που, εαν κρινω εξ ιδιων, τοεχω δει να μου συμβαινει αρκετες φορες. Οσες φορες μου εχει μπει στο μυαλο να ανεβω κατηγορια δεν μπορεσα τελικα να το αποφυγω, ειτε δαπανησα χρηματα για αναβαθμιση του υπαρχοντος ειτε οχι. Δεν ξερω εαν λειτουργεις και συ ετσι.

Έλα όμως που είχε μόνο μεσαίες...Λίγο ακόμα δηλαδή και θα νόμιζα ότι ακούω a cappella εκτελέσεις των τραγουδιών.

Ωραια εκφραση. :respect:
:happy_4:

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Aνάμεσα στο hi-fi, το hi-end και το τίποτα.

Κώστα, μην παίζεις με τον πόνο μου! :mad_1:
Ο Class A αποδεικνύεται φαντομάς!
Ξερω καποιον Magnum ΙΑ200 που ο ιδιοκτητης του σκεπτεται να δωσει. Εαν σε ενδιαφερει, μπορω να σας φερω σε απευθειας επαφη. Υποψιν οτι θελει επισκευη...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aνάμεσα στο hi-fi, το hi-end και το τίποτα.

Ξερω καποιον Magnum ΙΑ200 που ο ιδιοκτητης του σκεπτεται να δωσει. Εαν σε ενδιαφερει, μπορω να σας φερω σε απευθειας επαφη. Υποψιν οτι θελει επισκευη...
Eυχαριστω Μιχάλη αλλά δεν τον έχω ακούσει τον ΙΑ200.. :?
Ο Class A πρέπει να ήταν άλλο μηχάνημα (και κυριολεκτικά και μεταφορικά)! :cool_4:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Aνάμεσα στο hi-fi, το hi-end και το τίποτα.

Φίλε gus gus,
για τον Leben CS-300X μπορείς να διαβάσεις ένα review εδώ.

Σίγουρα έχει φτιαχτεί από ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν αλλά το πως ακούγεται, αν είναι αυτό που ζητάς κι αν αξίζει τόσα χρήματα θα το κρίνεις εσύ.

Reaction score
298
Και γιατί να έχει εμπιστουνη στoυς ισχυρισμούς των εξάμ0uνwν?

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Aνάμεσα στο hi-fi, το hi-end και το τίποτα.

Και γιατί να έχει εμπιστουνη στoυς ισχυρισμούς των εξάμ0uνwν?
Μα ήμουν σαφής, πιστεύω. Δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να πιστέψει τα γραφόμενα των "εξάμ0uνwν" :)respect:). Θεωρώ όμως ότι, εφόσον ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο ενισχυτή, καλό είναι να διαβάσει αυτό το review διότι:
1) Στο κείμενο γίνεται αναφορά στον κατασκευαστή/αρχιμηχανικό της Leben και λίγα λόγια για την πορεία του στο χώρο. Αρκετές πληροφορίες για να ψάξει στο google κάποιος και να τις διασταυρώσει.
2) Έχει αρκετές και λεπτομερείς φώτο από το εσωτερικό του ενισχυτή.

Optional:
Το υπόλοιπο κείμενο. Το διαβάζεις γιατί, τις περισσότερες φορές, είναι ευχάριστο να διαβάζεις κάτι σχετικό με το hobby που αγαπάς και γιατί κάποιες φορές είναι δυνατό να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές και να πάρεις μία ιδέα για το πως περίπου παίζει η υπό εξέταση συσκευή.

Και επειδή είναι πολύ cool να κάνεις quote τον εαυτό σου:

Σίγουρα έχει φτιαχτεί από ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν....
Γεγονός. Ο Taku Hyodo ήταν από τους κορυφαίους μηχανικούς της Luxman τότε που η Luxman ήταν...Luxman. Τα όσα αναφέρουν στο (1) δηλαδή οι εξαμ0ύνοι φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την εικόνα που βλέπω στο (2) - χωρίς να έχω ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις αλλά πριν τα "σκάσω" σίγουρα θα έδειχνα τις φώτο σε κάποιο σχετικότερο - και σίγουρα είναι συνεπή με όσα έχω διαβάσει αλλού περί του τεχνικού team της Leben.

...αλλά το πως ακούγεται, αν είναι αυτό που ζητάς κι αν αξίζει τόσα χρήματα θα το κρίνεις εσύ.
Και φτάνουμε στο "Οptional" κομμάτι του review στο οποίο όπως βλέπεις δε δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα. :happy_9:

Αυτά! :happy_6:

Reaction score
4
Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είχα διαβάσει το κομμάτι, καθώς και τα υπόλοιπα άρθρα που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της Leben (υπάρχει μεταφρασμένη και η παρουσίαση του δικού μας Ήχου καθώς είναι διθυραμβική σε πολλά σημεία). Είχα χαζέψει τις εικόνες, είχα χαϊδέψει νοερά το πάνελ :happy_8: ...τις λάμπες...
Κάπως έτσι φτιάχνεται ο άνθρωπος... Κακά τα ψέμματα. Το χόμπυ αυτό τροφοδοτείται και από το παραμύθι, τη λογοτεχνία των παρουσιάσεων, την εμφάνιση των μηχανημάτων. Παίρνεις το περιοδικό HI FI CHOICE και χαζεύεις από την ποιότητα των εκτυπώσεων. Είναι ένας γοητευτικός κόσμος και δεν πρέπει να το παραγνωρίζει αυτό κανείς σχεδιαστής- μιλάω και για τους έλληνες και τις εδώ υλοποιήσεις που υστερούν ελαφρώς στη σχεδίαση. Ο καταναλωτής θέλει όλες τις αισθήσεις του να λειτουργούν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas