Aουστικά SONY MDR-7509 HD KOPFHÖRER VS SENNHEISER HD-25 C II ???

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.182
Απάντηση: Akoustika SONY MDR-7509 HD KOPFHÖRER VS SENNHEISER HD-25 C II ???

Προσωπικά, θα επέλεγα τα Sennheiser. Πιο ισορροπημένη απόκριση (στην πράξη), άριστη ποιότητα κατασκευής, ανθεκτικά στις κακουχίες, ξεκούραστα και καλές κριτικές από πολλούς επαγγελματίες (για την τιμή τους).

Reaction score
0

file mou to akousa to K 240 MK II kai bike kai auto sti lista!! mazi me auto dokimasa kai kolisa me to DT-880 pro apo Beyerdynamic.Opote i lista mou anaprosarmostike ws eksis.

1.Beyerdynamic DT-880 PRO
2.AKG K 240 MK II
3.SONY MDR 7509 HD

ta sony den ta exw akousei alla exw akousei ta MDR-V700DJ pou einai ypodeestera pou itan poli kala gia tin timi tous kai exw katalixei kai se auta logw kalwn kritikwn kai se sxesi piotitas/timis...exw psaxei na ta vrw gia na ta akousw se magazia alla den ta exw vrei..an xerei kaneis as mou pei

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.182

1.Beyerdynamic DT-880 PRO
2.AKG K 240 MK II
3.SONY MDR 7509 HD
Σε αυτή τη λίστα θα επέλεγα ως εξής : 2, 1, 3.

Υ.Γ. philipnasty θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις σε greeklish καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.

Reaction score
0

Α sorry δεν το ηξερα! Αν θες πάντως μπορεις να μου πεις και τους λογους που τα κατατασεις με αυτη τη σειρα για να καταλάβω το σκεπτικο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.182

Αν θες πάντως μπορεις να μου πεις και τους λογους που τα κατατασεις με αυτη τη σειρα για να καταλάβω το σκεπτικο.
Τα ακουστικά της Beyerdynamic από το 1986 που τα πρωτοχρησιμοποίησα τα ερωτεύτηκα. :107:
Τα DT-880 PRO τα έχω "φορέσει" λίγες φορές, όμως συνδυάζουν την άνεση, την πολύ καλή "μόνωση" και την ηχητική ποιότητα.

Τα AKG έχουν γίνει το standard στα ακουστικά για studio. Το μειονέκτημα τους για μένα που ζεσταίνομαι εύκολα είναι ότι μετά από 10 λεπτά χρήσης ιδρώνουν τα αυτιά μου και αισθάνομαι άβολα. Ηχητικά βέβαια δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ακριβότερα ακουστικά.

Τα Sony είναι καλά, αλλά ένα με δύο κλικ κάτω από τα άλλα δύο σε όλους τους τομείς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas