Aπαραδεχτη ποιοτητα στους μικρομεσαιους ραδιοενισχυτες av

Reaction score
65
Απάντηση: Aπαραδεχτη ποιοτητα στους μικρομεσαιους ραδιοενισχυτες av

καποια στιγμη σκεφτηκα να μπω κι`εγω στα καινουργια ηχητικα κολπα(dts-master..),
αφου ο denon 2807 που εχω(made in japan)δεν δεν τα υποστηριζει παρα μονο αναλογικα.
πηρα λοιπον σβαρνα τα μαγαζια και περιμενα οτι στα 7-8 κατοσταρικα,θα εβρισκα κατι αξιολογο κατασκευαστικα και βεβαια ηχητικα.
επαθα πλακα...!!μεχρι αυτα τα λεφτα,οτι πισινο και να γυριζα,ηταν αδειος και ειχε μονο τις εντελως απαραιτητες συνδεσεις,
μεσα σε ψευτο-κοβουκλια του κιλου..!
που η στιβαρη κατασκευη του 2807.κανενας απο αυτους δεν τον πλησιαζε ουτε κατα διανοια..
ηχητικα?εκει ηταν που την...ακουσα περισσοτερο.
αδειος ηχος που σου εδινε την αισθηση οτι εαν το παρακανεις με το ποντενσιομετρο της εντασης,θα σου μεινει στα χερια.
ειδικα αυτοι οι denon,μεχρι και τα 600-700 ευρω,ειναι εντελως ψευτικοι.
φθηνες κατασκευες,με ακριβη τιμη.
την pioneer απο την αλλη,την θεωρω πιο τιμια και με πιο ορθη οικονομικη πολιτικη,
που λεει στον πελατη ξεκαθαρα:φθηνο ζητας,φθηνα θα το παρεις..
η yamaha ειναι καπου ενδιαμεσα και δινει το κατι παραπανω απο την denon(ηχητικα)σε μια τιμη λιγο παραπανω απο τους Pioneer.
αυτα ειδα εγω πριν κανα χρονο που βγηκα περαντζαδα,αλλα τελικα προτιμω τον 2807 με dds/dd και τρομερο δικαναλο,
παρα master και γιουχου..

Reaction score
209

Το αλουμίνιο και το βάρος έχουν πάψει να είναι παράγοντες ποιότητας εδώ και καιρό. Αν σηκώσετε έναν καινούργιο Harman Kardon με το πολύ ελαφρύτερο διακοπτικό τροφοδοτικό, θα πάθετε πλάκα. Πειράζει που είναι πιο αποδοτικό και έχει λιγότερο βάρος;

Τώρα για το αλουμίνιο, δεν ξέρω, άμα ήταν λευκό να ταιριάζει με τις μπαλκονόπορτες θα είχε μεγαλύτερη σημασία ίσως.

Reaction score
14

Το αλουμίνιο και το βάρος έχουν πάψει να είναι παράγοντες ποιότητας εδώ και καιρό. Αν σηκώσετε έναν καινούργιο Harman Kardon με το πολύ ελαφρύτερο διακοπτικό τροφοδοτικό, θα πάθετε πλάκα. Πειράζει που είναι πιο αποδοτικό και έχει λιγότερο βάρος;

Τώρα για το αλουμίνιο, δεν ξέρω, άμα ήταν λευκό να ταιριάζει με τις μπαλκονόπορτες θα είχε μεγαλύτερη σημασία ίσως.
καταλαβες τι ειπες τωρα????
γιατι τοτε τα ακριβα μοντελα εχουν αλουμινενια προσωψη ???
κρυωνει πολυ πιο ευκολα ο ενισχυτης τι μπαλκονοπορτες και εντοιχιζομενα λες εδω περα
και χωρια απο αυτο δινει αλλη οψη στην στιβαροτητα του μοντελου οταν τον κοιτας απο το φθηνης ποιοτηττας πλαστικο
μου φενεται οτι πρεπει να αναθεωρησεις φιλτατε αμεσα για το καλο σου και για τις γνωσεις σου

Reaction score
11.761
Ναι, από την αλουμινένια πρόσοψη περιμένει να κρυώσει ο ενισχυτής...

Reaction score
14

καποια στιγμη σκεφτηκα να μπω κι`εγω στα καινουργια ηχητικα κολπα(dts-master..),
αφου ο denon 2807 που εχω(made in japan)δεν δεν τα υποστηριζει παρα μονο αναλογικα.
πηρα λοιπον σβαρνα τα μαγαζια και περιμενα οτι στα 7-8 κατοσταρικα,θα εβρισκα κατι αξιολογο κατασκευαστικα και βεβαια ηχητικα.
επαθα πλακα...!!μεχρι αυτα τα λεφτα,οτι πισινο και να γυριζα,ηταν αδειος και ειχε μονο τις εντελως απαραιτητες συνδεσεις,
μεσα σε ψευτο-κοβουκλια του κιλου..!
που η στιβαρη κατασκευη του 2807.κανενας απο αυτους δεν τον πλησιαζε ουτε κατα διανοια..
ηχητικα?εκει ηταν που την...ακουσα περισσοτερο.
αδειος ηχος που σου εδινε την αισθηση οτι εαν το παρακανεις με το ποντενσιομετρο της εντασης,θα σου μεινει στα χερια.
ειδικα αυτοι οι denon,μεχρι και τα 600-700 ευρω,ειναι εντελως ψευτικοι.
φθηνες κατασκευες,με ακριβη τιμη.
την pioneer απο την αλλη,την θεωρω πιο τιμια και με πιο ορθη οικονομικη πολιτικη,
που λεει στον πελατη ξεκαθαρα:φθηνο ζητας,φθηνα θα το παρεις..
η yamaha ειναι καπου ενδιαμεσα και δινει το κατι παραπανω απο την denon(ηχητικα)σε μια τιμη λιγο παραπανω απο τους Pioneer.
αυτα ειδα εγω πριν κανα χρονο που βγηκα περαντζαδα,αλλα τελικα προτιμω τον 2807 με dds/dd και τρομερο δικαναλο,
παρα master και γιουχου..
με καταλαβαινεις απολυτα...πραγματικα ετσι ειναι τα πραγματα την σημερον ημερα

Reaction score
209

Να αναθεωρήσω ευχαρίστως. Αλλά πως να αναθεωρήσω όταν μου λες για πράγματα τα οποία δεν έχουν χρησιμότητα σήμερα και παρ' όλα αυτά θεωρούνται σημαντικά;

Δηλαδή η απαράδεκτη ποιότητα των σημερινών A/V που δεν χρειάζονται αλουμίνια, δεν χρειάζεται να έχουν μεγάλο βάρος, κρίνεται από αυτά τα τελευταία;

Και να σε ρωτήσω κάτι. Το αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα πως δίνει στιβαρότητα στην όψη σε σχέση με το πλαστικό; Άσε δηλαδή που από πίσω πάλι σε πλαστικό υποπλαίσιο πατάει.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Aπαραδεχτη ποιοτητα στους μικρομεσαιους ραδιοενισχυτες av

Ναι, από την αλουμινένια πρόσοψη περιμένει να κρυώσει ο ενισχυτής...
οπως το λες ακριβως
οι ψυκτρες του δικου μου sony που ζηματαει οταν τον πας λιγο ψηλα,αν τον ανοιξεις συνδεεται και με την μπροστα πρωσοψη για να κρυωνει ολο αυτο
οταν θελεις να απαγαγεις θερμοτητα να την διωξεις ευκολα βαζεις καλους αγωγους πχ αλουμινιο και αλλα μεταλλα
οταν δεν θελεις βαζεις πλαστικο
πιο απλα δεν μπορω να σας τα εξηγησω
και ειδικα οταν εχουμε τους ενισχυτες μας μεσα σε επιπλα στριμωγμενους που μονο απο μπροστα και απο πισω περιμενουν λιγο να τους χτυπησει ο αερας του δωματιου
απο πανω ειναι σχεδον κλειστοι οταν τους εχουμε μεσα σε επιπλο

Reaction score
14

Να αναθεωρήσω ευχαρίστως. Αλλά πως να αναθεωρήσω όταν μου λες για πράγματα τα οποία δεν έχουν χρησιμότητα σήμερα και παρ' όλα αυτά θεωρούνται σημαντικά;

Δηλαδή η απαράδεκτη ποιότητα των σημερινών A/V που δεν χρειάζονται αλουμίνια, δεν χρειάζεται να έχουν μεγάλο βάρος, κρίνεται από αυτά τα τελευταία;

Και να σε ρωτήσω κάτι. Το αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα πως δίνει στιβαρότητα στην όψη σε σχέση με το πλαστικό; Άσε δηλαδή που από πίσω πάλι σε πλαστικό υποπλαίσιο πατάει.
φιλε μου αν εχεις νεο ραδιοενισχυτη με πλαστικη οψη να τον χερεσαι,εγω ειπα τα υπερ του αλουμινιου
οταν πας να παρεις καποια στιγμη κανενα ακριβο μοντελο ραδιοενισχυτη να τους πεις γιατι δεν εχει πλαστικια προσωψη και εχει αλουμινιο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.719

μεχρι αυτα τα λεφτα,οτι πισινο και να γυριζα,ηταν αδειος και ειχε μονο τις εντελως απαραιτητες συνδεσεις,
Μήπως ξεχνάς ότι το 80% των σημερινών συνδέσεων είναι οι HDMI;

Γι αυτό μάλλον σου φαίνονται άδειοι οι σημερινοί ενισχυτές.

Στα 600€ ο Denon 2313, βλέπεις να του λείπει τίποτα;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

οταν δεν θελεις βαζεις πλαστικο
Ναι , θέλουν να ζεματάνε οι ενισχυτές , σαν ψηστιέρες.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.719

Κι εδώ ο Yamaha 773, 600€ περίπου:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Οχι μόνο δεν έχει ελλείψεις αλλά περισσεύουν και τα component in -out.

Aυτό που λείπει απ όλους τους a/v , είναι το phono stage.

Reaction score
65

με καταλαβαινεις απολυτα...πραγματικα ετσι ειναι τα πραγματα την σημερον ημερα
δεν ξερω κατα ποσο εχουν αλλαξει σημερα τα πραγματα και δεν θελω να αδικησω τα τελευταια
μηχανακια,αλλα αυτο που ακουσα και ειδα εγω περυσι τετοιον καιρο,
με απογοητευσαν εντελως.
ακολουθουν και αυτοι την ροη των καιρων,οπως και οι υπολοιπες συσκευες ηχου,εικονας.
τεχνολογια(ethernet,wifi,stream,smart...),φινετσα και τυπικες επιδοσεις.
εαν θες το κατι παραπανω τα σκας πολυ χοντρα πια,με εξαιρεση ελαχιστων περιπτωσεων..

Reaction score
65

σαφως και οι hdmi ειναι οι επικαιροι και καλα κανουν και τις βαζουν.
οχι,οντως δεν βλεπω να του λειπει κατι(τρανταχτο τουλαχιστον).
ομως κατασκευαστικα παλι δεν με γεμιζει ρε αδερφε..
ειμαι καπως σε αυτο το θεμα.
τον ενισχυτη μου τον θελω στιβαρο..
δεν ξερω εαν υπηρχε αυτος που μου δειχνεις περυσι,αλλα απο αυτους που ειδα εγω,δεν...

Reaction score
28

με τον 3313 που εχω παντως ειμαι υπερυχαρηστημενος εγω.εχω κοτσαρει και ενα ανεμηστηρακι απο πανω για το καλοκαιρι και ολα καλα.οχι οτι εχω θεμα αλλα προλιπτικα γιατι εσκασα χιλιαρικο.απο ηχο και ευκολιες μια χαρα.μεταβαση απο YAMAHA 630RDS.....

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.719

Σ' αυτό έχεις δίκιο, αλλά ποιος ακούει βινύλιο σήμερα! :whistling:

Reaction score
14

Ναι , θέλουν να ζεματάνε οι ενισχυτές , σαν ψηστιέρες.
εχεις σκεφτει ποτε οτι οι εταιριες θελουν να τους τα σκας πιο συχνα???
εχω πολλα παραδειγματα τον τελευταιο καιρο,ειναι γενικο το κακο
μην εμπιστευεσαι τοσο πολυ τις εταιριες ,σε βλεπουν απλα σαν ενα κομματι ευρω,τιποτα παραπανω,καμια μεγαλη εταιρια δεν κοιταει πρωτα εσενα,κοιταει τον κωλο της και μονο και καθε χρονο κοιταει πως να αυξησει τα κερδη της και να ριξει την ποιοτητα της,ακομα και σε πραγματα που δεν φαινονται μεσα στα μηχανακια που παιρνουμε

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.719

Κι ο Κεφάλας τι θα κάνει; :biggrin:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Ποιος θα βαλει ν'ακουσει βινυλιο με AV:tongue:

Reaction score
6.599

εχεις σκεφτει ποτε οτι οι εταιριες θελουν να τους τα σκας πιο συχνα???
εχω πολλα παραδειγματα τον τελευταιο καιρο,ειναι γενικο το κακο
μην εμπιστευεσαι τοσο πολυ τις εταιριες ,σε βλεπουν απλα σαν ενα κομματι ευρω,τιποτα παραπανω,καμια μεγαλη εταιρια δεν κοιταει πρωτα εσενα,κοιταει τον κωλο της και μονο και καθε χρονο κοιταει πως να αυξησει τα κερδη της και να ριξει την ποιοτητα της,ακομα και σε πραγματα που δεν φαινονται μεσα στα μηχανακια που παιρνουμε
Συμφωνω ως προς το πως μας βλεπουν αλωστε αυτος δεν ειναι ο σκοπος τους αλωστε??? το κερδος, οπου για να το αποκτησουν λογω του μεγαλου ανταγωνισμου κοιτουν το bvfmoney (ξερουν οτι πλεον και λογω του διαδυκτιου υπαρχει ενημερωση)και να αφουγκραζονται - ακολουθουν τις αναγκες-εξελιξεις της αγορας...:wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik