- Reaction score
- 78.593
Απαγορεύεται το perspex ή άλλα υλικά;απαράδεκτο αυτό για τον Susano....

Μόνο αλιμίνιο, ιθαγενείς με καθρεφτάκια είστε;
Απαγορεύεται το perspex ή άλλα υλικά;απαράδεκτο αυτό για τον Susano....
Θα προτιμουσες κατι τετοιο?σαφως και οι hdmi ειναι οι επικαιροι και καλα κανουν και τις βαζουν.
οχι,οντως δεν βλεπω να του λειπει κατι(τρανταχτο τουλαχιστον).
ομως κατασκευαστικα παλι δεν με γεμιζει ρε αδερφε..
ειμαι καπως σε αυτο το θεμα.
τον ενισχυτη μου τον θελω στιβαρο..
δεν ξερω εαν υπηρχε αυτος που μου δειχνεις περυσι,αλλα απο αυτους που ειδα εγω,δεν...
ειπα οτι στα 700 που ειχα μπατζετ πριν ενα χρονο για καινουργιο ενισχυτη,Θα προτιμουσες κατι τετοιο?
Μπορει να έχει εισόδους και εξόδους.....s-video...αλλα η στιβαρότητα είναι αναμφισβήτητη...
![]()
O Susano δεν έχει αλουμινένια πρόσοψη.
Αίσχος κύριοι! Θα τον επιστρέψω!απαράδεκτο αυτό για τον Susano....
για πες που θα το επιστρεψεις να παω μια βολτα....Αίσχος κύριοι! Θα τον επιστρέψω!
Το αποφαγι?Αίσχος κύριοι! Θα τον επιστρέψω!
Mαζί σου. Απλά θεωρώ πως στο μπάτζετ που αναφέρεις η μεγάλη πλειοψηφία των ενισχυτών που κυκλοφορούν σήμερα δεν χαρακτηρίζονται από τον τίτλο του thread (απαράδεκτη ποιότητα). Από την άλλη δε θυμάμαι ποτέ ενισχυτές κάτω από τα 600€ να ήταν τίποτα τέρατα ποιότητας ή στιβαρότητας για να γκρινιάζουμε για τους αντίστοιχους σημερινούς.ειπα οτι στα 700 που ειχα μπατζετ πριν ενα χρονο για καινουργιο ενισχυτη,
δεν προχωρησα και προτιμησα να συνεχισω με τον 2807,
του οποιου ο ηχος-ειδικα στον δικαναλο που με ενδιαφερει και περισσοτερο-ειναι πολυ ανωτερος
απο αυτους που ακουσα.(γκαζια,ποιοτητα).
εαν σημερα ειχα διαθεσιμα χρηματα,θα πηγαινα τουλαχιστον στο 1000αρικο.
δεν ξερω απο τοτε μεχρι σημερα τι μοντελα παιζουν και ποσο εχουν αλλαξει τα πραγματα
και δεν μπορω να εκφερω γνωμη για τα τελευταια μοντελα.
εκτος απο την ακοη μου οταν απολαμβανω την μουσικη μου,θελω να με γεμιζουν και οπτικα οι πηγες μου.πες το βιτσιο ρε παιδι αλλα ετσι μ'αρεσει.
η τεχνολογια σιγουρα τρεχει,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να την ακολουθουμε παντα.
μετρας απαιτησεις,αναγκες,διαθεσιμο μπατζετ και εαν σε παιρνει προχωρας.
προτιμω να παρω αυτο που θελω και οχι κατι υποκαταστατο.
εαν δεν μπορω δεν παιρνω τιποτε και βολευομαι με αυτο που εχω.
αν απευθυνεσαι σε μεναTi θέλετε τώρα βρε .
Το παιδάκι δεν ξέρει και πετάει μπαρούφες.
Δεν είναι κακό,κανείς δεν ήξερε μέχρι να μάθει!
Εμένα δεν θα με έπειθε ένα αλουμινένιο φιλέτο κολλημένο επάνω σε μια πρόσοψη ως ποιότητα κατασκευής. Εν τω μεταξύ διαβάζω για στιβαρότητα. Δηλαδή πως μετριέται αυτή; Ανάλογα τους ορόφους που μπορείς να τον πετάξεις χωρίς να πάθει τίποτε;παρε τον yamaha rx 673 τον πλαστικο και βαλτον διπλα σε 600 ευρω yamaha κατασκευης του 2000 και συγκρινε τους απο εξω
ποιος σε πειθει πιο πολυ????
ποιος σε πειθει πιο πολυ???
ποιος σε πειθει πιο πολυ???
να το ξαναπω ακομα μια φορα σαν τα παδακια του δηματικου???
ποιος σε πειθει πιο πολυ????
δεν ειναι ρε συ Χαρη μονο οι αναλογικες εξοδοι που αναφερεις.Mαζί σου. Απλά θεωρώ πως στο μπάτζετ που αναφέρεις η μεγάλη πλειοψηφία των ενισχυτών που κυκλοφορούν σήμερα δεν χαρακτηρίζονται από τον τίτλο του thread (απαράδεκτη ποιότητα). Από την άλλη δε θυμάμαι ποτέ ενισχυτές κάτω από τα 600€ να ήταν τίποτα τέρατα ποιότητας ή στιβαρότητας για να γκρινιάζουμε για τους αντίστοιχους σημερινούς.
Τη φωτογραφία δεν την έβαλα τυχαία.Ο συγκεκριμένος (Pioneer VSX 909) με συντρόφευσε για πάνω από δέκα χρόνια ,κάποιες στιγμές και ως δικάναλος.Αλλά πως να το κάνουμε ...με τα σημερινά av standards δεν μπορούσε να υπηρετήσει σωστά αυτό για το οποίο κάποτε φτιάχτηκε.
Το να γκρινιάζουμε γιατί κάποιοι συγχρονοι avr δεν έχουν πληθώρα αναλογικών εισόδων-εξόδων ή phono stage μάλλον δεν έχει νόημα ,νομίζω πως θα συμφωνείς.
καλα εσυ και αν δεν τρωγεσαι με τιποταΕμένα δεν θα με έπειθε ένα αλουμινένιο φιλέτο κολλημένο επάνω σε μια πρόσοψη ως ποιότητα κατασκευής. Εν τω μεταξύ διαβάζω για στιβαρότητα. Δηλαδή πως μετριέται αυτή; Ανάλογα τους ορόφους που μπορείς να τον πετάξεις χωρίς να πάθει τίποτε;
Ή μήπως να ακουμπήσεις τίποτε βαρύ επάνω του;
Εγώ θα το ξαναπώ. Εκτός από το κολλημένο φιλέτο αλουμινίου στο εμπρός μέρος, τα υπόλοιπα είναι ίδια. Η στιβαρότητα δεν έχει να κάνει μόνο με το υλικό. Αλλά ότι και να σου πω, αν δεν ξεβιδώσεις τον Sony να δεις τι είναι στιβαρότητα δεν νομίζω ότι πρόκειται να σε πείσω.
Από πίσω θα βρεις πλαστικό με νευρώσεις. Μια και μιλάς για στιβαρότητα. Μπορεί να βρεις και καμιά λαμαρίνα να διατρέχει το εσωτερικό μέρος ενώνοντας τις στραντζαριστές λαμαρίνες.
Γενικώς υπάρχουν πολλά κόλπα.
Τη μόνη στιβαρότητα που οφείλει να έχει ένα μηχάνημα, είναι να μη λυγίζει κάτω από το ίδιο του το βάρος. Και δεν νομίζω ότι έχει συμβεί αυτό σε κανέναν AVR ποτέ.
και εμενα ετσι ειναι περιπουView attachment 26393 View attachment 26394 ο πρωτος μου πολυκαναλος.
αγορα το 1998 220 χιλιαδες δραχμες(περιπου 650 ευρω σημερινα).
εχει καμια σχεση με τους σημερινους 600αρηδες?
και δεν ηταν και ο τοπ της εποχης.