Aπαραδεχτη ποιοτητα στους μικρομεσαιους ραδιοενισχυτες av

Reaction score
29.598
Απάντηση: Aπαραδεχτη ποιοτητα στους μικρομεσαιους ραδιοενισχυτες av

Ακόμα κι αν σου δείξω το service manual με το disassembly που δείχνει ότι οι ψύκτρες είναι διαφορετικές από την πρόσοψη και πως πίσω από την πρόσοψη υπάρχουν (μισό να μετρήσω... 1, 2, 3, 4...) 5 πλακέτες;;;;;; :whistling:

ε ζ η θ

Σελίδα 56. Λυπάμαι χάσατε... .
Σελίδα 55 δείχνει , οτι δείχνει τέλος πάντων , δλδ πρόσοψη , απο πίσω η λαμαρίνα του σασι , και απο πίσω της η ψύκτρα. Τις 5 πλακέτες που τις είδες?

Reaction score
29.598

Οχι οτι εχει και μεγάλη σημασία βέβαια , αλλά κουβέντα να γίνεται. Οχι οτι βοηθάει στην ψύξη του τελικού η αλουμινένια πρόσοψη, αλλά είναι ωραίο να υπάρχει. Μπορεί και να μην αγόραζα μηχάνημα αν ήταν πλαστικό , οσο καλό και να ήταν. Τουλάχιστον τα δικά μου έχουν αμα λάχει και πέντε χιλιοστά πρόσοψη αλουμινίου. Ναι ξέρω βάζω φυτιλιές.:biggrin:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
Re: Απάντηση: Aπαραδεχτη ποιοτητα στους μικρομεσαιους ραδιοενισχυτες av

οτι και να πεις δεν με πειθεις
ακομα περιμενω απαντηση βεβαια γιατι ολα τα καλα μοντελα 800 ευρω και πανω εχουν αλουμινιο προσοψη μπρος και πισω οπως τις παλιες καλες εποχες και οχι πλαστικο playmobil
και τωρα παμε ξανα σαν τα παιδακια του δημοτικου
α β γ δ
παμε ξανα ακομα μια φορα
α β γ δ
Αφού λέμε πως όλοι οι Pioneer έχουν πλαστική perspex πρόσοψη.

Τίποτα δεν άλλαξε απο τα παλιά τα χρόνια που όλοι οι ενισχυτές ήταν καλύτεροι, σαν τον αέρα και το νερό...
Μόνο τα κέρδη των εταιρειών που εξαφανίστηκαν, αφού οι αγοραστές τα θέλουν όλα και τζάμπα.

Reaction score
209

Σελίδα 55 δείχνει , οτι δείχνει τέλος πάντων , δλδ πρόσοψη , απο πίσω η λαμαρίνα του σασι , και απο πίσω της η ψύκτρα. Τις 5 πλακέτες που τις είδες?
Στη σελ. 56 δείχνει το υποπλαίσιο που επάνω του βιδώνεται/κολλάται το αλουμινένιο φιλέτο. Το υποπλάισιο είναι πλαστικό γιατί όταν ανοίξεις το πορτάκι του ενισχυτή για να έχεις πρόσβαση στα κουμπιά, είναι πλαστικό αυτό το μέρος, και αποτελεί μέρος του υποπλαισίου. Τις πλακέτες τις βλέπεις στις πιο πρώτες σελίδες, νομίζω ξεκινάνε από τη σελίδα 9.
Πρόκειται για την πλακέτα της οθόνης κατ' αρχήν και φτάνει μέχρι την πλακέτα των ακουστικών.

Ψάξε το θα το βρεις. Από τη σελίδα 9.

Οχι οτι εχει και μεγάλη σημασία βέβαια , αλλά κουβέντα να γίνεται. Οχι οτι βοηθάει στην ψύξη του τελικού η αλουμινένια πρόσοψη, αλλά είναι ωραίο να υπάρχει. Μπορεί και να μην αγόραζα μηχάνημα αν ήταν πλαστικό , οσο καλό και να ήταν. Τουλάχιστον τα δικά μου έχουν αμα λάχει και πέντε χιλιοστά πρόσοψη αλουμινίου. Ναι ξέρω βάζω φυτιλιές.:biggrin:
Άλλο ποιότητα κατασκευής, άλλο φινίρισμα. :cool:

Reaction score
14

Έλα... τι θες;
δεν ζητησα κατι
επισης καποιος με ειπε παιδακι και ασχετο επειδη υποστηριξα το προφανες
δικιο δεν θα βρω οποτε δεν το συνεχιζω

Y

Yiannis_B

Guest

δεν ζητησα κατι
επισης καποιος με ειπε παιδακι και ασχετο επειδη υποστηριξα το προφανες
δικιο δεν θα βρω οποτε δεν το συνεχιζω
Μην μασάς.

Οι περισσότεροι είναι μεγαλωμένοι στην στρούγκα, δεν ειν κακό, αλλά χρησιμοποιούν και αυτόματη γραφή, οπότε ο συνδιασμός είναι αναλόγως πόσο τους την σπας, από ...βεραμάν....μέχρι κόκκινο του μεθυλίου. :rolleyes:

...και ο Zizik, μαζί σου είναι, αλλά του'χει μείνει το κotec από παλιά, πονεμένη ιστορία.

http://el.wikipedia.org/wiki/Αυτόματη_γραφή

Reaction score
7.905

Τσίκεν ή κίτσεν; Joeypearl, τι συνδέεις στον AVR σου;

Y

Yiannis_B

Guest

Όσο για τον spitfire, είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα σε 3D -printed μπιστόλι ή σφεντόντα....θα διάλεγε σφεντόνα. :roflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=JK55GSbSWQ0

Reaction score
209

Όσο για τον spitfire, είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα σε 3D -printed μπιστόλι ή σφεντόντα....θα διάλεγε σφεντόνα. :roflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=JK55GSbSWQ0

Βιάστηκες. Ίσα ίσα που δείχνει πόσο pointless είναι να νομίζεις ότι μπορείς να σταματήσεις την τεχνολογία. Και στα όπλα φυσικά :wink:

Θυμήσου τι είχαν ακούσει τα glock όταν βγήκαν. Πιστόλι με πολυμερές;:eek: Και τώρα όλοι τέτοια φτιάχνουν (και καλύτερα από την glock).

Y

Yiannis_B

Guest

Ένα είν' το όπλο. :laugh:

Last edited by a moderator:

Reaction score
7.905

Θυμήσου τι είχαν ακούσει τα glock όταν βγήκαν. Πιστόλι με πολυμερές;:eek: Και τώρα όλοι τέτοια φτιάχνουν (και καλύτερα από την glock).
Καλά, δεν φτιάχνουν κι όλοι... Κανένα σοβαρό πιστόλι δεν είναι φτιαγμένο από "τάπερ"... Τα πολυμερικά είναι σαν τους AVR των 200 ευρώ...

Reaction score
209

Καλά, δεν φτιάχνουν κι όλοι... Κανένα σοβαρό πιστόλι δεν είναι φτιαγμένο από "τάπερ"... Τα πολυμερικά είναι σαν τους AVR των 200 ευρώ...
Α, ναι ε; :biggrin:
Για πες έναν κατασκευαστή που δεν φτιάχνει. Σοβαρό εννοείται.

​Το αγαπημένο μου ρε το walther.... τάπερ;

Reaction score
7.905

Δεν είπα σοβαρό κατασκευαστή. Σοβαρό πιστόλι είπα. Τα πολυμερικά είναι entry level.

Το νου σου, δεν είναι όλα τα walther πολυμερικά... :biggrin:

Y

Yiannis_B

Guest

...ρε πως το θέμα πήρε τον δρόμο του.....:roflmao:

Reaction score
7.905

Χααχαχαχα

Reaction score
209

Δεν είπα σοβαρό κατασκευαστή. Σοβαρό πιστόλι είπα. Τα πολυμερικά είναι entry level.

Το νου σου, δεν είναι όλα τα walther πολυμερικά... :biggrin:
Το νου σου. Ο james bond στην επόμενη θα έχει το PPS για να μην αναφέρω τίποτε για το P99 και κρυφτούν όλες οι αρχαιολογίες. :tongue:

Reaction score
7.905

Νομίζω πως πρέπει να αλλάξεις avatar.

Τούτο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος