Aπιστευτο και ομως αληθινό

Reaction score
0
HDTVWORLD.ORG

Μονο HD ταινίες, ντοκιμαντερ, μουσικα βιοντεοκλιπ χχχ τελειο όποιος ειναι fan του HD ας το επισκεφτεί. Αξίζει πιστεψτε με. Με rapidshare κατεβαζεις

Reaction score
6
Απάντηση: Aπιστευτο και ομωςαληθινό

Βλεπω πως υπάρχει ελληνικός δάκτυλος σε αυτην την προσπάθεια .
Ακομα βεβαια βρίσκεται σε βρεφικό επίπεδο καθως η ποικιλία είναι μικρη, αλλα στο μέλλον ποτε δεν ξερεις.
Παντως το RapidShare δεν είναι καθολου πρακτικο.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Aπιστευτο και ομως αληθινό

Αν πληρωσεις μια χαρα ειναι.

NIX

Reaction score
0

Συμφωνω εν μερει μαζι σου.
Προσωπικα ομως μου αρεσει η ποικιλια,πολλα site χρησιμοποιουν το rapidshare.

Αν λοιπον θελεις να εχεις πολλες πηγες για download και να μην εχεις τους περιορισμους που επιβαλει το rapidshare αν δεν εχεις κανει συνδρομη,τοτε...

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Aπιστευτο και ομως αληθινό

Συμφωνω εν μερει μαζι σου.
Προσωπικα ομως μου αρεσει η ποικιλια,πολλα site χρησιμοποιουν το rapidshare.

Αν λοιπον θελεις να εχεις πολλες πηγες για download και να μην εχεις τους περιορισμους που επιβαλει το rapidshare αν δεν εχεις κανει συνδρομη,τοτε...
Μα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία από τα newsgroups, πολύ δύσκολα να μη βρείς κάτι εκεί :cool_4:

Reaction score
14
με 55 ευρώ τον χρόνο, αν είναι δυνατόν να μην βάζεις premium, κατεβάζεις σχεδόν όλα που θές. Εμένα με εχει σώσει το rapidshare.

Reaction score
0
Tην ποικιλια που εχουν ομως μερικοι private torrent trackers δεν τη βρισκεις πουθενα σ'ολοκληρο το νετ ....

π.χ. Full HD DVD's & Bluray's

Reaction score
14
οι λύσεις που εχω κάνει και για αυτό εχω γεμίσει 16 σκληρούς ο φουκαράς είναι torrents (hdbits.org), rapidshare (rapidk***, rapl***, phaz****) και φυσικά συνδρομή στο newshosting.com.... δεν έμεινε και τίποτε... χρόνο θέλω να απολάυσω όλα τα downloads

Reaction score
0
Re: Aπιστευτο και ομως αληθινό

οι λύσεις που εχω κάνει και για αυτό εχω γεμίσει 16 σκληρούς ο φουκαράς είναι torrents (hdbits.org), rapidshare (rapidk***, rapl***, phaz****) και φυσικά συνδρομή στο newshosting.com.... δεν έμεινε και τίποτε... χρόνο θέλω να απολάυσω όλα τα downloads
Σε καταλαβαινω...κι εγω το ιδιο χρειαζομαι...χρονο για να απολαυσω τα περιεχομενα απο τους 10 σκληρους μου (hdbits.org) ...

Πλεον ειναι εθισμος...:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

GTX

Reaction score
39
Re: Aπιστευτο και ομως αληθινό

Tην ποικιλια που εχουν ομως μερικοι private torrent trackers δεν τη βρισκεις πουθενα σ'ολοκληρο το νετ ....

π.χ. Full HD DVD's & Bluray's
Να ξέρεις ότι αυτά που ανεβάζουν στα torrents συνήθως τα έχουν κατεβάσει από τα newsgroups ;-)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δεν είστε καλοί Χριστιανοί, αλλιώς θα ξέρατε τι είπε ο Χριστούλης ο έχων δύο κτλ. κτλ. και μην πει κανείς ότι ο Χριστός δεν μίλησε για σκληρούς, γιατί έτσι όπως τα κάναμε, για όλα μίλησε, πονηροί έ πονηροί !!!!

Reaction score
205

για newsgroup ξερετε κανα καλο να κανω συνδρομη?

εχω βρει τα giganews αλλα ειναι ακριβο και το newsdemon

καποιο αλλο καλυτερο?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo