Aπο την IFA 2011

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Aπο την IFA 2011

Εντυπωσεις απο τον 95:

Here are my first impressions about the VW95ES :

On a screen of more than 3 meters, that it is in 2d and 3d, SONY VW9ËS delivers a great impression of luminosity. In 2d one finds qualities of the VW90ES, with a greater impression of luminosity and a fabulous contrast. The colors are always also natural at SONY and smoothed image combined with a large smoothness is simply perfect. As much the demonstration VW90ES had not convinced with the last IFA, as much there it is perfect precedes some with scenes than I know very well. Cherry on the cake the VW9ËS arrives at a public price of 5500 euros, transmitting 3d integrated + 2 pairs of glasses, that is to say 1000 euros less than its predecessor.

The engineer in load of the projectors reads my tests, it ensured me that the problem of CCP of the HW30ES could not have been highlighted under the same conditions as my test of the HW30ES. SONY is thinking off the manner of correcting this problem of RCP on the HW30ES.

As for the 3d, it is same level as that of the HW30ES, therefore excellent.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Ξαναγυρναμε στο λευκο χρωμα η μου φαινεται?
...νομίζω ότι βγαίνουν και σε λευκό,σωστότερα....πάντως ο '30άρης' με τον μαύρο φακό προσωπικά το θεωρώ ατυχές....

SONY HW30ES

Μιχάλη Μελίδη να και ο καινούργιος LG.....αυτός μπορεί να ανοίγει και να καθαρίζεται-να μην είναι compact....ενδιαφέρεσαι;;;:105:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.824

Για τους Epson μπορειτε να διαβασετε εδω
http://www.perfectimage.gr/2011/08/31/new-epson-2011-2012/
O Μανώλης γνώριζε πολύ νωρίτερα για τους νέους Epson, αλλά δεν μπορούσε να σπάσει το εμπάργκο. Ανέβασε τις πληροφορίες για τους νέους Epson στις 12.01 το βράδυ από το σπίτι μου, όπου είχε έρθει για ρύθμιση ήχου και εικόνας.

Προφανώς έχει κι άλλες πληροφορίες, για τις οποίες δεν ξέρω πόσες θα μπορούσε να μοιραστεί μαζί μας. Λέω να ανοίξω ένα θεματάκι, για να τον ρωτήσουμε όσα θέλουμε.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Τελικά οι φορητές συσκευές πάνε με όλα, με 50-100 ευρώ θα μπορούσαν να ενσωματώσουν έναν media player ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις πραγματική φορητότητα και ευκολία.
Το μεγάλο θέμα βέβαια είναι η απαράδεκτη ποιότητα των ταινιών που μπορούν να αναπαράγουν οι φορητές συσκευές, μία μέση ταινία σε ανάλυση 720p έχει μέγεθος περίπου 4GB ενώ το iPad μπορεί να αναπαράγει ταινίες με ανάλυση 720p αλλά το μέγεθος του αρχείου για να είναι πλήρως συμβατό πέφτει στα 1.2GB λόγω της δραματικής μείωσης του bitrate.

Τους έχει τυφλώσει η μόδα, δεν κοιτάζουν να κάνουν ουσιαστικές βελτιώσεις.
:141:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.328
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis