Aτιμη -προδοτρα........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
τουαλεταααααααα!!!!!!!!!!!!!
Πως μπορεις να την πατησεις ενω εισαι τοσο καλο παιδι και αξιο παλλουκαρι!!!!!!
Βρε παιδι μου ολοι οσοι ασχολουντε με ενα χομπι συνηθως εχουν καποια εντυπα-περιοδικα για να ενημερωνοντε για την νεα πραματεια που κυκλοφορει και φυσικα να κανει και τα αναλογα ονειρα αγορας αυτων!
Ετσι λοιπον και γω οπως φανταζομαι και εσεις ενημερωνομαι απο κανεναν ηχο,κανα hi fidelity κανενα pc ram.........
Βεβαια πολλες φορες λογω δουλειας οι χρονοι περιοριζοντε και οι συχνοι τοποι ξεφυλλισματος ειναι στο τραπεζι με το φαγητο,λιγο στην δουλεια,καμια φορα στον καναπε με την οικογενεια φυσικα γυρω-γυρω και.............................................................................................
............................................................................................................................
ΦΥΣΙΚΑ στην ΤΟΥΑΛΕΤΑ(γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε οπως σωστα λεει ο μεγαλυτερος αρχιγκαντεμος πολιτικος σε Ελλαδα και περιχωρα)!!!!!!
Ετσι λοιπον γω φιλοι μου καλοι-καλοι μου φιλοι....εχω καποια τετοια αναλογα περιοδικα στο prive ησυχαστηριο και μελετω στο πολυ χαλαρο(ο νοων νοειττο)τα καθεκαστα και σκεφτομαι τις διαφορες τυχουσες αλλαγες εις το δικο μου συστημα που μπορουν να λαβουν χωρα εαν οι παραδες μας κανουν την χαριν και παραμεινουν για καποιο διαστημα εις την τσεπαν!!!!!!!!!!

Να παρω ανασα........

Ημουν που λετε απροχθες με τις βατονετες στο χερι πισω απο τα κλαπατσιμπανα μου και με περισση ευλαβεια καθαριζα με ισοπροπυλικη αλκοολη τα επιροδιομενα Cardas μου (ε ναι ...ειμαι καθαρος χομπιστας)ωσπου αξαφνου.................................................................................................................................
κι αλλη ανασα................................ακουγεται η φωνη της συζυγου εκ του διαδρομου στα 125 db κορυφης να λεει.....................................................................................................................ελα δω βρε...,ελα δω βρε κερατο βερνικομμενο,ελα εδω μωρη HI END απατη,βρε κακοχρονο ναχεις που θα μου κλεισεις το σπιτι αναθεμα την ωρα που σε πηρα σκατοκορινθιε του κερατα
(ειμαι στην φαση που εχουν πεσει τα Cardasia χαμε και προσπαθω να θυμηθω τι ψεμα εχω πει χωρις φυσικα να ξερω τι συμβαινει )βρε Χαβιε Σολανα του ψεματος ποσο ειπες βρε οτι αγορασες το AMR το cd.....3600 ευρω μονο?εεεεεεεεεεεεε??λεγε ρεεεεεεεε ποσοοοο??????
6 8 0 0 ευρω λεει οτι εχει στο περιοδικο ρε παλιολεβεκουρα,απατεωνα..................
.....εκεινη την μαυρη ωρα(που να μην σωσει να ξαναρθει)επαιζε στο player το ασμα του γνωστου σχιστοματη αρτιστα Isao susuki...i dont want to die σε λα μαντζορε οποτε.........ρε τον πουσταρα και αυτον τοσα τραγουδια εχει γραψει...το πενθιμο βρηκε να παιζει και να μιλαει για ψεματα?????
Βρε ΑΓΑΠΗ μου της λεω (και φυσικα χαμογελαω με στυλακι και απανταω αργα ...ξερετε για να κερδισω χρονο και να σκεφτω καμια καλη μαλακια να πω που δικαιολογει φυσικα τα αδικαιολογητα )εχει τοσο γιατι ειναι με το εξωτερικο τρφοδοτικο,ειναι το κομπλε μοντελο γιαυτο εχει τοσο βρε κουτουλι......ας το καλο σου και στενοχωρηθηκες τσαμπα ατιμουλικο γυναικακι μου(και προχωραω εν το μεταξυ με βηματα και εκφραση ολο λαγνεια)!!!!!!!!!!
Φυσικα εκεινη προσπαθει να δει μεσα στο περιοδικο αν οντως ειναι ετσι οπως τα λεει ο πανεμορφος αντρας της...................οποτε σκεφτομαι και λεω μεσα μου..............ATTAAAAAAAAAAAAAAACK..........Αφου στεκομαι μπροστα της και πετυχαινω υφος ημιεπιθετικο στυλ Don Corleone της λεω.....δεν ντρεπεσαι να κατηγορεις τον αντρα σου μωρη ρουφιανα?????εεεεεεεεεεε??????σου εχω δωσει εγω τετοια δικαιωματα?εεεεε?(ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΙΠΑ ΜΑΛΑΚΙΑ)για τετοιο με εχεις,εεεε??
Ψαχνει ακομα το αρθρο οσο μιλαμε γιατι μπερδευτηκε και σου λεει λες να κανω λαθος???φυσικα εγω συνεχιζω για λιγο αυτο το βλοσυρο Μητσοτακικο υφος και γυρναω πλατη λεγοντας ...τι να σου πω βρε γυναικα.....ωραια γνωμη εχεις για τον ανδρακλα σου ρε γαμωτο!!!!!!Κριμα και ματα ξανα κριμα!!!!!!!!!

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ........μην αφηνετε περιδικα στην τουαλετα,προσεξτε τι παραμυθεια λετε για τις τιμες στο εταιρο ημισυ,για να ειστε σιγουροι σκιστε το κομματακι που αναγραφει τις τιμες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
8
Απάντηση: Aτιμη -προδοτρα........

κωλοφαρδε,
εμ με τοσες ωρες διαβασμα στην τουαλετα ... ανοιξε

Reaction score
4

:142:

ωραια ιστορια, αλλα για πες... τελικα σε "επιασε" στην τιμη ή οντως της ειχες πει κατι κοντα στην αληθεια εξαρχεις;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Καλά ΑΠΑΙΧΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

Προτείνω να ανοίξουμε ξεχωριστό θέμα με έτοιμες δικαιολογίες για τη (χτύπα ξύλο) κακιά στιγμή όπως αυτή του Vlasis.

Για πείτε τι ξεφουρνίζεται σε τέτοιες καταστάσεις...

Reaction score
140
Βλάση να κάνεις όπως κάνανε παλιά που βάζανε μέσα στον ριζοσπάστη το βήμα ( και το αντίθετο )
Θα πάρεις λοιπόν τον ΗΧΟ και θα βάλεις εξώφυλλο PLAYBOY
Στο high-fidelity δεν μου έρχεται τίποτα πρόχειρο λόγω ιδιότροπου μεγέθους

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

:142:

ωραια ιστορια, αλλα για πες... τελικα σε "επιασε" στην τιμη ή οντως της ειχες πει κατι κοντα στην αληθεια εξαρχεις;
Ναι ναι πολυ κοντα ...4500 ευρω μονο ειχα κανει εκπτωση....ψιλοπραματα δηλαδης!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Aτιμη -προδοτρα........

Βλάση να κάνεις όπως κάνανε παλιά που βάζανε μέσα στον ριζοσπάστη το βήμα ( και το αντίθετο )
Θα πάρεις λοιπόν τον ΗΧΟ και θα βάλεις εξώφυλλο PLAYBOY
Στο high-fidelity δεν μου έρχεται τίποτα πρόχειρο λόγω ιδιότροπου μεγέθους
Μα Σαουδαραβα μου δεν ειναι το προβλημα τια διαβαζω....αλλα στο ποσα πληρωνω για τα κλαρινα μου.....και φυσικα ποια ειναι η αληθεια!!!!!!!!

Reaction score
1.685

Βλαση, εισαι σιγουρος οτι η Ντινα δεν διαβαζει AVsite ????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Σιγουρα πραματα...μαλλον θα ελεγα οτι χεστηκε κιολας!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Καλά βρε αθεόφοβο σπίρτο κορινθιΚακού τύπου.Με τέτοια κρίση τριγύρω και δεν έχεις βρεί δικαιολογία ακόμη?Πες έκει ότι το πήρες σε ξεστοκάρισμα(αγάπη μου γλυκειά εδώ δίνουν μισοτιμής τα Cayenne,τα τζιπ κτλ... στους ενισχυτές δεν θα έκαναν σκόντο?).Αχ θεε που πας και δίνεις τα μηχανήματα!!!!!
Θα σου βρώ και άλλα κόλπα μετά(άνοιγμα και βρόμισμα των συσκευών,τράμπα με φίλους κτλ).

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Aτιμη -προδοτρα........

Καλά βρε αθεόφοβο σπίρτο κορινθιΚακού τύπου.Με τέτοια κρίση τριγύρω και δεν έχεις βρεί δικαιολογία ακόμη?Πες έκει ότι το πήρες σε ξεστοκάρισμα(αγάπη μου γλυκειά εδώ δίνουν μισοτιμής τα Cayenne,τα τζιπ κτλ... στους ενισχυτές δεν θα έκαναν σκόντο?).Αχ θεε που πας και δίνεις τα μηχανήματα!!!!!
Θα σου βρώ και άλλα κόλπα μετά(άνοιγμα και βρόμισμα των συσκευών,τράμπα με φίλους κτλ).

Το συστημα αυτο ειναι για να κρατας απλως το σκορ.Και αν αρχιζει ο/η αλλος να σε πιεζει ενδεχεται να δεχθεις γκολ....:138:

Φουλ επιθεση με τσαμπουκα θελει το πραγμα...να αποσυντονισεις εντελως τον εχθρο..:137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.149

Ποιος θα μου δώσει 3000 ευρώ για να μην πάω να πω...σε κάποια

τι να διαβάσει στο ιντερνετ;:138:

Reaction score
313

Προτείνω την αλλαγή του τίτλου σε "Άτιμη πορδότρα..."

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ποιος θα μου δώσει 3000 ευρώ για να μην πάω να πω...σε κάποια

τι να διαβάσει στο ιντερνετ;:138:
A βρε Αρτεμη Ματσα,Πηλιε Γουση,Γιουδα Ισκαριωτη,εκμεταλευτη......να σου δωσω 3 αντικραδασμικα,ενα καλωδιο ρευματος ,μια σακουλα με δεκα κιλα πορτοκαλια και ενα i pod να το κλεισουμε.......ατιμε δοσα!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.071
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494