Aφιερωμένο εξαιρετικά....

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Aφιερωμένο εξαιρετικά....

Να αφιερωσω κι εγω στον κουμπαρουλη μου ενα τεμαχιο το οποιο μου αρεσει πολυ.
Eυχαριστω κουμπαρε βασιλη !!!

Ακου κι αυτο απο μενα !!!

Yπεροχο ειναι !!!

[reliops=The Connels 74-75][youtube]y2sXrDbEh18[/youtube][/reliops]

Reaction score
8
Κουμπαρουλη μου,

Ευχαριστω πολυ.

Μου θυμισες το ετος που γννηθηκα.:142:

Ευχαριστω........:142::142:

Reaction score
59

Κουμπαρουλη μου,

Ευχαριστω πολυ.

Μου θυμισες το ετος που γννηθηκα.

Ευχαριστω........
Γι αυτο το εβαλα .............. ΤΖΟΒΕΝΟ !!!!:137:

Reaction score
33
Για όλες τις κυρίες του forum που τους αρέσει η κλασική.
Να μην θλίβεστε από τίποτε γιατί έτσι κι'αλλιώς δεν υπάρχει πραγματική ευτυχία σ' αυτό τον κόσμο! Μόνο η αγάπη

[YOUTUBE]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/08a0rxFOYrs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/08a0rxFOYrs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/YOUTUBE]

In this world there is no honest peace
free from bitterness; pure and true
peace, sweet Jesus, lies in Thee.

Amidst punishment and torment
lives the contented soul,
chaste love its only hope.

This world deceives the eye by surface charms,
but is corroded within by hidden wounds.
Let us flee him who smiles, shun him who follows us,
for by skilfully displaying its pleasures, this world
overwhelms us by deceit.

The serpent’s hiss conceals its venom,
as it uncoils itself
among blossoms and beauty.
But with a furtive touch of the lips,
a man maddened by love
will often kiss as if licking honey.

Reaction score
40
Απάντηση: Aφιερωμένο εξαιρετικά....

:107: Eυχαριστούμε !! ανταποδίδουμε για τους κύριους του avsite..

Το βίντεο πάντως μου θύμισε αυτό

'The Road goes ever on and on/ Out from the door where it began'
Now far ahead the Road has gone
Let others follow it who can
Let them a journey new begin
But I at last with weary feet
Will turn towards the lighted inn
My evening-rest and sleep to meet

.....γιατί όλα είναι δρόμος τελικά με λίγες στιγμές ευτυχίας και πρέπει να έχουμε ορθάνοιχτα :111: τα μάτια μας για να τις ζήσουμε με τον καλύτερο τρόπο:128:

[YOUTUBE]7GCQDLnSmQU&NR=1[/YOUTUBE]

Reaction score
6
Να μην θλίβεστε από τίποτε γιατί έτσι κι'αλλιώς δεν υπάρχει πραγματική ευτυχία σ' αυτό τον κόσμο! Μόνο η αγάπη.
Χρήστο θα διαφωνήσω μαζί σου. Αν υπάρχει αγάπη (που υπάρχει) τότε υπάρχει και ευτυχία. Η αγάπη είναι ευτυχία!:107:

Εμένα δε μου αρέσει η όπερα οπότε δε συμπεριλαμβάνομαι στις κυρίες της αφιέρωσής σου. :122:

Reaction score
3

chrisB, εγώ περιλαμβάνομαι στην αφιέρωση ...

Ήταν πολύ όμορφο το Μοτέτο ( το δανείζομαι από τη Fedra :137:)

Όμως θα διαφωνήσω λίγο σε αυτό:

Να μην θλίβεστε από τίποτε γιατί έτσι κι'αλλιώς δεν υπάρχει πραγματική ευτυχία σ' αυτό τον κόσμο! Μόνο η αγάπη

Η πραγματική ευτυχία είναι η αγάπη ... ισχύει και το αντίστροφο :126:

Reaction score
33
Η αγάπη είναι η μόνη ευτυχία υπο προϋποθέσεις όμως:
μόνο όταν ξεπεράσει το σημείο της κτητικότητας (=του εγώ) και εισέλθει στον ωκεανό της απόλυτης αφαίρεσης-παραίτησης! Μόνο τότε....όταν ταυτιστεί με την εθελοντική και απόλυτη παραίτηση απο την ελευθερία (no more ego ;-) )

ΠΧ αγαπάς κάποιον που σε απορρίπτει τότε....είσαι ευτυχισμένος/η?
Αν είσαι γιατί αυτός που αγαπάς και που σε απορρίπτει είναι ευτυχής με την επιλογή του αυτή, τότε ναι!
Όταν είναι πραγματική τότε είναι έτσι και ταυτίζεται με την ευτυχία, δυστηχώς όμως η μόνη μορφή αγάπης που το πετυχαίνει αυτό συχνότερα είναι η μητρική αγάπη (για αυτό και ο Νίτσε είπε ότι όποια και να είναι (η ποιότητα της), ότι και να έχει κάνει μια γυναίκα, σώζεται (εξυψώνεται και γίνεται τέλεια) επειδή γίνεται μητέρα. (Η μητέρα αγαπάει τα παιδιά της a-priori, χωρίς να μετράει η ανταπόδοση, η εκπλήρωση των επιθυμιών της κλπ)
Η ερωτική αγάπη απο την άλλη είναι εξαιρετικά σπάνιο να εκπληρώνει τις προϋποθέσεις αυτές καθώς είναι ιδιαίτερα (και κυρίως) κτητική.

Myrtw ελπίζω να σου αρέσει και να σου το τραγουδάνε σε όλη σου τη ζωή :107:

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZDWO8Q55T6k&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZDWO8Q55T6k&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Σπάνιο για άνδρα να έχει τέτοιες ιδέες :113: μπράβο Χρήστο.

μόνο όταν ξεπεράσει το σημείο της κτητικότητας (=του εγώ) και εισέλθει στον ωκεανό της απόλυτης αφαίρεσης-παραίτησης! Μόνο τότε....όταν ταυτιστεί με την εθελοντική και απόλυτη παραίτηση απο την ελευθερία (no more ego ;-) )

Η λέξη αγάπη και για όποιον τελικά την αποκρυπτογραφήσει σαν έννοια πιστεύω πως ναι μεν είναι η υπέρβαση του εγώ αλλά όχι της παραίτησης από την ελευθερία που δικαιωματικά ανήκει στον καθένα μας ξεχωριστά.
Η αγάπη έρχεται όταν θαυμάζουμε το άνθρωπό μας για τα προτερήματα που έχει καθώς και για τα ελαττώματα που προσπαθεί να αποβάλει και για να γίνει αυτό χρειάζεται πολύς χώρος για να αναπνεύσει αλλά και να κινηθεί αυτοβούλως και ελεύθερα .

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Aφιερωμένο εξαιρετικά....

Σπάνιο για άνδρα να έχει τέτοιες ιδέες :113: μπράβο Χρήστο.

Η λέξη αγάπη και για όποιον τελικά την αποκρυπτογραφήσει σαν έννοια πιστεύω πως ναι μεν είναι η υπέρβαση του εγώ αλλά όχι της παραίτησης από την ελευθερία που δικαιωματικά ανήκει στον καθένα μας ξεχωριστά.
Η αγάπη έρχεται όταν θαυμάζουμε το άνθρωπό μας για τα προτερήματα που έχει καθώς και για τα ελαττώματα που προσπαθεί να αποβάλει και για να γίνει αυτό χρειάζεται πολύς χώρος για να αναπνεύσει αλλά και να κινηθεί αυτοβούλως και ελεύθερα .
Επιμένω Fedra, ίσως θα έπρεπε να ανοίξουμε όμως άλλο νήμα να το συζητήσουμε :107:.

Πάντως σου αφιερώνω:

[YOUTUBE]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Eo-tp0JZvUA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Eo-tp0JZvUA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/YOUTUBE]

Reaction score
6

ΠΧ αγαπάς κάποιον που σε απορρίπτει τότε....είσαι ευτυχισμένος/η?
Αν είσαι γιατί αυτός που αγαπάς και που σε απορρίπτει είναι ευτυχής με την επιλογή του αυτή, τότε ναι!
Όταν είναι πραγματική τότε είναι έτσι και ταυτίζεται με την ευτυχία, δυστηχώς όμως η μόνη μορφή αγάπης που το πετυχαίνει αυτό συχνότερα είναι η μητρική αγάπη (για αυτό και ο Νίτσε είπε ότι όποια και να είναι (η ποιότητα της), ότι και να έχει κάνει μια γυναίκα, σώζεται (εξυψώνεται και γίνεται τέλεια) επειδή γίνεται μητέρα. (Η μητέρα αγαπάει τα παιδιά της a-priori, χωρίς να μετράει η ανταπόδοση, η εκπλήρωση των επιθυμιών της κλπ)
Η ερωτική αγάπη απο την άλλη είναι εξαιρετικά σπάνιο να εκπληρώνει τις προϋποθέσεις αυτές καθώς είναι ιδιαίτερα (και κυρίως) κτητική.

Myrtw ελπίζω να σου αρέσει και να σου το τραγουδάνε σε όλη σου τη ζωή :107:
Δεν μπορώ να προσδιορίσω το λόγο αλλά αυτά που έγραψες μου δημιούργησαν ένα αίσθημα ηρεμίας. Γράφεις πολύ όμορφα. Δυστυχώς όμως θα διαφωνήσω σε μερικά σημεία.

Συμφωνώ στο ότι η αγάπη δεν πρέπει να έχει ίχνος κτητικότητας διαφορετικά δεν είναι αγάπη. Αυτό που γράφεις για το αίσθημα την ελευθερίας δε μπορώ να καταλαβώ πως το εννοείς, οπότε αν γράψω ότι διαφωνώ μπορεί να κάνω λάθος.

Όταν κάποιος που αγαπάμε μας απορρίπτει (κάποιος απ' τους γονείς μας, η κάποιο από τα αδέλφια μας, ή ακόμη και το ίδιο μας το παιδί κλπ) τότε όσο μα όσο και να προσπαθήσουμε να σκεφτούμε με τον τρόπο που αναφέρεις πιστεύω ότι δε θα τα καταφέρουμε. Θα πληγωθούμε σίγουρα. Και μπορούμε να πούμε ότι τότε θα είμαστε δυστυχισμένοι. Αν πραγματικά όμως αγαπούμε το άτομο που μας απέρριψε τότε θα θέλουμε να είναι αυτό ευτυχισμένο αλλά εμείς θα είμαστε στεναχωρημένοι. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μένα.

Ο Νίτσε μπορεί να εξύψωσε τη μητρότητα αλλά δεν αγαπούν όλες οι μητέρες τα παιδιά τους a-priori. Μπορεί το μητρικό φίλτρο να τις "αναγκάζει" να τα μεγαλώσουν (που κι αυτό σχετικό είναι) αλλά για την απολύτη μητρική αγάπη εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου.

Ερωτική αγάπη κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει. Ερωτική έλξη ναι. Αγάπη όχι. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει και η κτητικότητα. Θέλω κάποιον, αισθάνομαι έντονη έλξη και δε θέλω να τον χάσω. Η αγάπη δε σχετίζεται σε τίποτα με αυτές τις καταστάσεις. Αυτό πιστεύω.

Σε ευχαριστώ πολύ για το τραγούδι.:107: Θα σου αφιερώσω κι εγώ ένα τραγουδάκι. Το έχω ξαναβάλλει σε κάποιο θέμα αλλά είναι τόσο όμορφο όσο ο τρόπος που γράφεις. Είναι από τα ωραίοτερα τραγούδια που έχω ακούσει ποτέ.

[reliops=Pochill - Porque' (Official video)][youtube]O7ZIdkC2cz0[/youtube][/reliops]

Y.Γ. Πρέπει να ανοίξουμε ένα σχετικό θέμα σίγουρα!:107:

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Και από την άλλη πλευρά…

[youtube]sYCNnswglC8&feature=related[/youtube]

Sorry αν σας μελαγχόλησα. :110:

Reaction score
3

στη wanda για το post 17 εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=72191&page=2
αλλά και σε όλες τις μανάδες του φόρουμ.

(για το τραγούδι δεν έχω λόγια… έχω κόμπο…)
Φίλε Μ.Φ. ... με συγκίνησες ιδιαίτερα.
Δεν το περίμενα ...

Σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση.
Είναι απίστευτα δοσμένο τραγούδι που ο στίχος και η μουσική είναι αδύνατο να μην σε αγγίξουν.

Είχα και γω τον ίδιο κόμπο καθώς το άκουγα
Σε ευχαριστώ και πάλι

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

-
Να είσαι καλά!
και να χαίρεσαι τον γιό σου!

(Όλο το ποστ ήταν πολύ ωραίο και σωστό.
Και η αφορμή για το τραγούδι, ειδικά εδώ:
... αυτά για τα οποία θα κτυπά η καρδιά μας μέχρι να πεθάνουμε.)
_

Reaction score
40

:119: Eυχαριστώ Bhutia
The Carpenters - Thank You For The Music
[YOUTUBE]d-uH6qOPJQ0[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Για έναν καλό σκηνοθέτη.....τον δικό μου σκηνοθέτη!

[YOUTUBE]CfBmKl1nMdw[/YOUTUBE]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv