Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Speak english man!!:142::142:c ya all l8r![]()
Ναι βρε παιδι μου...και δε θα το πουμε πουθενα..!:432:κυκλοφορησε η φημη οτι εκτελουμε χρεη πειρατη ποτε ποτε? Θα κυκλοφορω με eyepatch σε λιγο...:142:
Στικακι? Κανα terrabyte δεν εχεις?:137:
προσπαθω φιλοτιμα να κανω το γκροτεσκο να φαινεται υποφερτο. Με κολακευει το σκοταδι! :142:Μια χαρά είσαι...... και κομψότατος απ' ότι είδα!!:107:
παρε αλλο ενα τωρα που το χω προχειρο:610:Ναι βρε παιδι μου...και δε θα το πουμε πουθενα..!:432:
Σκοτεινέ τύπε:142: Δε με λες πως σε κολακεύει το σκοτάδι όταν δε φαίνεσαι?:135:προσπαθω φιλοτιμα να κανω το γκροτεσκο να φαινεται υποφερτο. Με κολακευει το σκοταδι! :142:
Ωραίο τραγούδι αφιέρωσες! Χμμμμ! Θέλω κι εγώ τέτοιο!:101:για τον φιλο Ν. Αρβανιτακη , θα μεινω εκει παλια αλλα καπου παραδιπλα
Tangerine Dream - CLOUDBURST FLIGHT
μετα τα καλα λογια που ειπες σημερα και με εκανες 20 ποντους ψηλοτερο , δεν εχω παρα να σου αφιερωσω αυτα:Ωραίο τραγούδι αφιέρωσες! Χμμμμ! Θέλω κι εγώ τέτοιο!:101:
Τον κατιμά εγώ???:142::143:
πνευμα αντιλογιας, τις προαλλες στις φωτο του Στριφτου με κολακεψε το σκοταδι. Τη μερα κοβω εισητηριο "δεν ειναι βοααας δεν ειναι κροταλιαααας!":142:Σκοτεινέ τύπε:142: Δε με λες πως σε κολακεύει το σκοτάδι όταν δε φαίνεσαι?:135:
εγω θα σου αφιερωσω αργοτερα, δες το και βαζεις τα κλαματα αυριο:137:Εδώ μου μαζευτήκατε όλοι; :137:
Μπράβο βρε παιδιά !!
Φοβερά τα τραγούδια σας και οι αφιερώσεις! :615:
Κρίμα που δεν μπορώ να σας κάνω παρέα, καθώς είμαι λίγο κουρασμένη και θα πάω για ύπνο.
Όμως για σήμερα, θα ήθελα να αφιερώσω ένα τραγούδι στην Fedra μόνο και μη μου θυμώσετε οι άλλοι φίλοι ...
Μπαααα!!! Στη Fedra?!!!:101: Mπράβο Wanda! Κόβουμε τις διπλωματικές μας σχέσεις!!!:101::143:Όμως για σήμερα, θα ήθελα να αφιερώσω ένα τραγούδι στην Fedra μόνο και μη μου θυμώσετε οι άλλοι φίλοι ...
Καληνύχτα σε όλους, παιδιά!
Και αύριο να είστε όλοι εδώ
:138: Aαααα κατάλαβα το ημίφως σε κολακεύει..πέστο μας ντε:126:πνευμα αντιλογιας, τις προαλλες στις φωτο του Στριφτου με κολακεψε το σκοταδι. Τη μερα κοβω εισητηριο "δεν ειναι βοααας δεν ειναι κροταλιαααας!":142:
αφιερωνω το επομενο. Γραψανε και οι Tangerine κομματι για σενα παναθεμα σε
Tangerine Dream. Phaedra
[YOUTUBE]Hpg_Prhoi3k[/YOUTUBE]
Ευχαριστώ καλέ μου, πεντάμορφε, κούκλε, σούπερ υπέροχε tyler!:127:μετα τα καλα λογια που ειπες σημερα και με εκανες 20 ποντους ψηλοτερο , δεν εχω παρα να σου αφιερωσω αυτα:
Έτσιιι:105: για να μάθεις να με βάζεις τελευταία στη λίστα των αφιερώσεών σου:142:Μπαααα!!! Στη Fedra?!!! Mπράβο Wanda! Κόβουμε τις διπλωματικές μας σχέσεις!!!
Καληνύχτα...... από τη ζηλιαρόγατα.:605:
:131: Τι γλειφτρόνι Θεέ μου!!!!!!!:135:Ευχαριστώ καλέ μου, πεντάμορφε, κούκλε, σούπερ υπέροχε tyler!:127:
Eσύ δεν είσαι σαν τη Wanda!:142:
Kαι που σε έβαλα πολύ σου πέφτει!:136::142:Έτσιιι:105: για να μάθεις να με βάζεις τελευταία στη λίστα των αφιερώσεών σου