Aφιερωμένο εξαιρετικά....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.848
Απάντηση: Aφιερωμένο εξαιρετικά....

Κάνω ότι δε βλέπω τα προηγούμενα posts, γιατί οι δικές μου πλάκες κατατάσσονται από πολλούς ως χοντράδες! :138:

Μία αφιέρωση στους δήθεν έντεχνους καλλιτέχνες... :137:

[YOUTUBE]GRFX2fNCjhA[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Aφιερωμένο εξαιρετικά σε αυτούς που το έχουν μέσα στην 5αδα τους :138: δήθεν γνώστες της ροκ:138:
[YOUTUBE]GjfYA68GfCg[/YOUTUBE]

Reaction score
6
Σήμερα έχω κέφια!:608:

Έτσι λοιπόν θα κάνω μια αφιέρωση στους κους Τσαρουχά και Μeletov καθόσον είναι πόλυ σκληροί άνδρες που "σκίζουν τη γάτα"!

Μπράβο στα παιδιά!!!

Το επόμενο τραγουδάκι αφιερωμένο εξαιρετικά!!!:410:

[YOUTUBE]QlZRIvoIMcQ[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Αφιερωμένο στον exile και δεν παίζουμε έτσι?:126:
Η κομματάρα!!!
Metal Gear Solid 3: Snake Eater - Song - Intro - PS2
[YOUTUBE]_CbFAZ2ztlE[/YOUTUBE]

Ευχαριστώ που μου το θύμησες!!

Reaction score
40

Για τον Γιώργο από Άλιμο....ξέρω πως θα το εκτιμήσει όπως εκτιμά κάθε καλό μουσικό κομμάτι στο είδος του το καθένα!!!

Άκου τη μουσική αυτή και πες μου αν δεν είναι το λιγότερο εμπνευσμένη!!

John Barry - The girl with the sun in her hair
[YOUTUBE]ykWEEFE9b_w&NR=1[/YOUTUBE]

exile

Videocameras
Reaction score
4.514

Aφιερωμενο στον ..φωνακλα noiz...:137:

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/35RaWb4jF0E&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/35RaWb4jF0E&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Βασίληηηη noiz πάρε το αίμα σου πίσω!!!:204::204::204::204:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Aφιερωμένο εξαιρετικά....

Aφιερωμενο στον ..φωνακλα noiz...:137:

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/35RaWb4jF0E&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/35RaWb4jF0E&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
Thank you Aris . Εξαιρετικη επιλογη. Που το ηξερες βρε παιδι μου οτι λατρευω αυτο το τεμαχιο;:142:

Reaction score
40

Για την Myrtw με love:138::127:
[YOUTUBE]LOji576WcEk[/YOUTUBE]

Reaction score
3

Για αφιερώστε και σε μένα κανένα ... νερόβραστο :139::140:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Aφιερωμένο εξαιρετικά....

Για αφιερώστε και σε μένα κανένα ... νερόβραστο :139::140:
Νερόβραστο? :601:
Για σένα... κάτι special!

[reliops=moondance - nightwish][youtube]pnl51qk2gPU[/youtube][/reliops]

Reaction score
7
Παραπονάκια???

Έχε χάρη που είσαι καλό κορίτσι...

[reliops=Opeth - Face Of Melinda [With lyrics...]][youtube]qV1Fe9de0dA[/youtube][/reliops]

Reaction score
40

wanda:142: είσαι απίθανη!!! δικό σου!!!:138:
Συνδιαλέγομαι με έναν Αργεντινό Πιανίστα και θα σου αφιερώσω το κομμάτι που παίζει φανταστικά....Τον ανακάλυψε ο Κώστας ο Κόγιας και είναι πραγματικά υπέροχος πιανίστας...περιμένω να μου στείλει mp3ς άκου πως τελειώνει το κομμάτι...δεν παίζεται ο Julio

[reliops=Tango Argentino - Nostalgias][youtube]rAisEwtiXRU&feature=related[/youtube][/reliops]

Reaction score
3

Μαρία... Don Mario ... Fedra ....

Τι να πω...
Ακούω και τα τρία κομμάτια ξανά και ξανά.
Μπορεί και να γελάσετε που θα σας πω πως με συγκινήσατε βαθιά, όχι γιατί μπήκατε στον κόπο να βρείτε κάτι για μένα, αλλά γιατί ο καθένας σας ξεχωριστά ήταν σαν να άγγιζε μία πλευρά του εαυτού μου και όλοι μαζί να δημιουργείτε το ψυχογράφημά μου.

Η Μαρία άγγιξε την μαχητική μου πλευρά ... την δύναμη που ξυπνά τον πολεμιστή μέσα μου και ρίχνεται στη μάχη χωρίς να υπολογίσει τις απώλειες, μόνο για να υπερασπιστεί τις αξίες που πρεσβεύει.

Ο Don Mario, στο πρώτο μισό του κομματιού την ευαίσθητη και συναισθηματική μου πλευρά και στο δεύτερο μισό την ασυμβίβαστη, εκείνη που γκαζώνει και προσπερνάει στην εθνική με 240km, χωρίς φανάρια, διόδια και μπλόκα.

Η fedra, εκείνη την πλευρά που ψάχνει, αναζητά, ελπίζει, αγαπά, ονειρεύεται και τελικά βρίσκει το δικό της απάνεμο λιμάνι για να δέσει, ευχαριστώντας για την κάθε μέρα ζωής της, που ακόμα και αν είχε τη δυνατότητα να γυρίσει το χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζε ούτε δευτερόλεπτο.

Τελικά ... η μουσική βρίσκει όλους τους μυστικούς δρόμους της ψυχής...

Με αφιερωμένη εξαιρετικά την αγάπη μου και στους τρεις σας, σας ευχαριστώ...

Δεν νομίζω ότι μπορώ να γράψω τίποτε άλλο γι΄απόψε ... γι΄αυτό αποσύρομαι με την μουσική σας στην ψυχή μου...

Reaction score
40

Ε....Ζογκλέρ.....είσαι πάρα πολύ τυχερός :126:

Reaction score
3

Εγώ είμαι πολύ τυχερή που είμαι εδώ ... μαζί σας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927