A.C. Ryan PLAYON!HD

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: A.C. Ryan PLAYON!HD

Καλημερα!

Για το 1 και το 3 θα σου απαντησω μεσα στην βδομαδα γιατι τρεχω!

Για το 2 εμενα μου αρεσει και ειναι γρηγορο.

Reaction score
50

Καλημερα!

Για το 1 και το 3 θα σου απαντησω μεσα στην βδομαδα γιατι τρεχω!

Για το 2 εμενα μου αρεσει και ειναι γρηγορο.

ΟΚ αναμένω,
ευχαριστώ!

L

LLLEFTERIS

Guest

Λοιπον dvd rip παιζει κανονικα και οταν το video ts και το audio ts ειναι μεσα σε εναν φακελο σε ρωταει να παιξει την ταινια η απλα να ανοιξει τον φακελο!

Οταν του λες να παιξει την ταινια εχει τα μενου γλωσσες κλπ οπως το βαζουμε στο κανονικο dvd player.

Τωρα για τα τραγουδια δεν βρηκα κατι ιδως να μην το εψαξα καλα.

Reaction score
50

Τωρα για τα τραγουδια δεν βρηκα κατι ιδως να μην το εψαξα καλα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πήρα σήμερα το mini και θα το ψάξω το βραδάκι για την μουσική.

Reaction score
4

αυτο με το playlist μ'ενδιαφερει να μαθω

οποτε περιμενω εντυπωσεις!

Reaction score
50

αυτο με το playlist μ'ενδιαφερει να μαθω

οποτε περιμενω εντυπωσεις!
Αντιγράφω το παρακάτω από το user manual (και ελληνικά !!!) του μοντέλου 73100. Θα τσεκάρω αν ισχύει και για το mini.

4.8 Διαχείρηση της Λίστας Αναπαραγωγής
Αυτό το player υποστηρίζει την playlist λειτουργία, το οποίο σας επιτρέπει να προσθέσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε τοπικό σκληρό δίσκο (Μουσική, φωτογραφίες και ταινίες), και να τα απολαύστε ανά πάσα στιγμή.
4.8.1 Προσθέστε αρχεία στο playlist
Επιλέξτε το αγαπημένο αρχείο που θέλετε να προσθέσετε, πατήστε το κουμπί SELECT, και το αρχείο θα συμπληρωθεί. Πατήστε το κουμπί CONFIRM για επιβεβαιώση, και στη συνέχεια ένα μήνυμα στην οθόνη "Προσθήκη επηλογής στη λίστα» θα εμφανιστεί. Επιτρέπονται πολλαπλές επιλογές. Βλέπε παρακάτω φωτογραφία.

L

LLLEFTERIS

Guest

Το ειδα αυτο που βαζεις σε λιστα τραγουδια αλλα η λιστα που ειναι?

Reaction score
50

Το ειδα αυτο που βαζεις σε λιστα τραγουδια αλλα η λιστα που ειναι?
Το manual λέει:
"4. Menu Περιήγησης
Το μενού του περιηγητή σας επιτρέπει να περιηγηθείτε και να αναπαράγετε αρχεία πολυμέσων που αποθηκεύονται σε αφαιρούμενες συσκευές (USB, Card), HDD, Network, UPnP-server, και Playlist. Για να εισάγετε το μενού, επιλέξτε το εικονίδιο Browser στην αρχική οθόνη, ή πατήστε το κουμπί BROWSER στο τηλεχειριστήριο."

Οπότε υποθέτω πάς στο αρχικό μενου όπου διαλέγεις πηγή (πχ usb, UPnP Κλπ) και λογικά εκεί πρέπει να υπάρχει η επιλογή για "playlist".

Αλλιώς δοκίμασε αυτό:
από το menu / Misc το εξής - αντιγράφω από το manual:

"Background Music
Επιλέξτε για να ρυθμίσετε τις επιλογές μουσικής υπόκρουσης ενώ βλέπετε εικόνες: Off / Folder / Playlist."

Σε εμένα (βλ 73200 mini) δεν υπάρχει η επιλογή Playlist σε κανένα μενού.

Άλλη περίπτωση είναι να φτιάχνει φάκελο "playlist" στον ενσωματωμένο δίσκο ¨οταν διαλέγεις αρχεία, οπότε πας
Browser / Local HDD / Playlist

L

LLLEFTERIS

Guest

Εμενα εχει στο Misc στο Background Music Playlist

Αλλα εγω εχω το μεγαλο!

Αλλα και που το εχω τζαμπα το εχω γιατι δεν εχω δει ουτε μια ταινια με το μωρο.

Τζαμπα που του εβαλα και 2TB δισκο μεσα!

L

LLLEFTERIS

Guest

Ωραια βαζω τα κομματια στην λιστα η λιστα που ειναι οεο?

Reaction score
50

χρήσιμο FAQ

http://www.mediastreamingstore.com/pages/AC-Ryan-FAQ.html

Για την playlist βρήκα επίσης το παρακάτω, ίσως σε βοηθήσει.

"you have to use the "select" button on the remote (which puts a red tick next to it - you can then select other files in the folder) and then press the confirm button to add it to the playlist. You can then browse to other files and folders and keep adding.

Apparently if you press the "Music" button it will start playing automatically, I haven't tried this, I just went to the "playlist" option of the menu."

L

LLLEFTERIS

Guest

Εσεις με το PlayON! για περάστε από δω :403:
Περασαμε περασαμε:116:

Αλλα τι να τα κανω τζαμπα και ο 2TB δισκος που εβαλα μεσα γιατι με το μωρο που ωρα να δεις ταινια:131:

Reaction score
1.458

Να χαίρεσαι το παιδί σου και το player θα το χαρείς εν καιρώ!:444:

Reaction score
0
Οφείλω να ενημερώσω ότι η A.C. Ryan ανακοίνωσε ότι θα βγάλει το ίδιο player με το νέο chip RTD1283+ που δίνει την δυνατότητα για bit streaming TrueHD and DTSHD. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι θα τρέξει ένα προγραμμα ανταλαγής των ήδη υπαρχόντων players ανα ....όχι μόνο retailers αλλά και μεμονωμένους πελάτες . Δηλαδή στέλενεις πίσω το player και σου στέλνει καινούριο πιθανώς με κόστος μόνο τα μεταφορικά.

Πηγη: http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=23908

Reaction score
1.458

Οσοι έχετε τους επεξεργαστές DD+ για να ενεργοποιηθεί το 7.1 HD Audio θα πρέπει να περάσετε το νέο beta firmware στον player:

NOTE: You need to update your Playon!HD / Playon!HD Mini with the latest Beta firmware (Official firmware to be released soon). Only in the latest Beta firmware can indicate the new DD C+ in the setup system information. Previous firmware will indicate DD even when your Playon!HD is a DD C+.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.457

Οσοι έχετε τους επεξεργαστές DD+ για να ενεργοποιηθεί το 7.1 HD Audio θα πρέπει να περάσετε το νέο beta firmware στον player:

NOTE: You need to update your Playon!HD / Playon!HD Mini with the latest Beta firmware (Official firmware to be released soon). Only in the latest Beta firmware can indicate the new DD C+ in the setup system information. Previous firmware will indicate DD even when your Playon!HD is a DD C+.
Για την ακρίβεια με το τελευταίο beta firmware θα δείτε απλά αν έχετε τον DD+ ή τον DD επεξεργαστή. Το firmware που θα ενεργοποιήσει το 7.1 αναμένεται....

L

LLLEFTERIS

Guest

Και που θα δω βρε παλικαρια αν εχω τον DD+

Μαλλον το απλο εχω γιατι γραφει 1073DD

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524