argi
"Επαγγελματίας"
- Μηνύματα
- 30.020
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: A/V προενίσχυση στα 1000€, που είναι;
δικο σου
δικο σου
Και όμως έτσι είναι, το ξαναρώτησα μήπως δεν κατάλαβα καλά. Ο primare έχει κάποια milivolt dc στην είσοδο. Όντως είναι κουφό και σπάνιο από ότι μου είπε ο τεχνικός αλλά συμβαίνει. Όποτε όταν γειώνεται ή είσοδος στο σήμα, πράγμα που συμβαίνει με το mute, βγάζει αυτό το θόρυβο.Λίγο κουφό μου φαίνεται αυτό .Εξηγούμαι , dc στην είσοδο απο μόνος του δεν εχει κανένας ενισχυτής, μάλλον κάτι άλλο σου είπε.
ε και ποιος σχεδιαζει και τι υλικα βαζουν μεσα εχει σημασια, οχι ποιος μονταρειΚαποιο ιδιο περιπου προβλημα ειχα και εγω οταν αγορασα εναν Adcom 7807 προ τριων μηνων.Παιζω με lx 91 το οποιο το εχω συνδεσει αναλογικα με εναν yamaha ax1 και μου εβγαζε βομβο-θορυβο απο ολα τα ηχεια.Απευθυνθηκα στο σερβις ηρθε τεχνικος και παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες δεν βρηκε τιποτα,αναγκαστηκα και τον εδωσα πισω( με την θερμη εξυπηρετηση του καταστηματος)
κακος φτιαχνοταν με λιγα ευρω
και πηρα 2τεμ bryston 4b sst2,ουτε βομβος,τιποτα ολα καθαρα.Ειχα παλαιοτερα Adcom 555 mk ΙΙ (4 Τεμ)και 565 μονομπλοκ made usa souper μηχανακια τωρα τα καινουργια ειναι Ταυλανδη τρεχα γυρευε.