About TNT-Flexy Table

Reaction score
0
Μα 80 ευρώ η μία, δλδ σύνολο 240 ευρώ?! Τι να πω....

Και που μπορώ να βρω βιδάδικο?

Reaction score
1.153
Το δικό μου στοίχισε 50 ευρώ!Είναι μια παραλλαγή πάνω στο σχέδιο,συγκεκριμένα είναι βιδωμένο στον τοίχο με μικρές γωνίες και 16άρες ντίζες από μπροστά.25άρι MDF 50x80 cm και είναι στιβαρότατο.Βέβαια δεν έχω επάνω και τίποτα high-end για να σου πω την συμπεριφορά του στις χροιές και τα μικροδυναμικα(πλάκα κάνω) αλλά βάσει του κόστους πιστεύω οτι είναι πολύ καλή λύση.Τώρα όσον αφορά το βιδάδικο,αν μένεις Θεσσαλονίκη....τα λέμε.

Attachments

Reaction score
0
Για βιδάδικο στην Αθήνα, να κοιτάξεις στην Αθηνάς. Εκεί θα βρεις ντιζες, παξιμάδια, ροδελλες. Επίσης δες μήπως πάρεις "μπομπέ" παξιμάδια για να τα περάσεις στην άκρη των ντιζών που θα ακουμπούν στο πάτωμα.

Αλλά, φίλε μου, τις ντίζες τις βρίσκεις και σε μεγάλα μαγαζιά με εργαλεία, χρώματα και σιδηρικά. Εγώ τις πήρα από τέτοιο μαγαζί και μου στοίχισαν γύρω στα 10 ευρώ η μία (αν δεν κάνω λάθος). Υπήρχαν σε διατομές 18 και 22 χιλιοστών και ύψος 1 μέτρο. Τις έκοψα με σιδεροπρίονο (πολύ δύσκολο μετά από εξάρθρωση ωμοπλάτης!!!!!) στο ύψος που ήθελα. Βέβαια δεν ήταν και εντελώς ίσιες και εκεί που τις έκοψα έχουν βγάλει λίγη σκουριά.Αλλά αν βάλεις "μπομπέ" παξιμάδια δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Για ψάξτο λίγο παραπάνω.

Reaction score
0
Τι λέτε ρε παιδιά;

6 μέτρα 14άρα γαλβανιζέ ντίζα από βιδάδικο, παξιμάδια και ροδέλες όλα μαζί, μου στοίχισαν 10 ευρώ.
Άλλα 40 τα MDF (μ' έγδαραν), 50 στο σύνολο!

Κι ουσιαστικά έκανα 2 ρακ των 3 ραφιών.

Reaction score
0
Μα 80 ευρώ η μία, δλδ σύνολο 240 ευρώ?! Τι να πω....

Και που μπορώ να βρω βιδάδικο?
Sτην Πειραιως οπως ανεβαινουμε για Αθηνα δεξια , σχεδον απεναντι απο την σχολη καλων τεχνων, ακριβως διπλα στην ΔΟΥ του Μοσχατου εχει τον παραδεισο της ντιζας. με καμια 25αρια ευρα, θα παρεις 4 μεγαλες ντιζες του μετρου (Φ25 ηταν αυτες που πηρα εγω)και τα παξιμαδια που χρειαζεσαι ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος