abouthifi.com

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Reaction score
3.581
Απάντηση: abouthifi.com

Μπαα! Τεσσερις, ζυγό νούμερο, γρουσούζικο. Θα σου ρίχνει την ασφάλεια. Πάρε άλλους δύο!
Θα τους μοιράσω σε ξεχωριστές φάσεις στον πίνακα με επίχρυσες ασφάλειες, κάτι που έχω ήδη κάνει και για την τροφοδοσία των σκληρών δίσκων μου, για να μην έχω βόμβους κ.λ.π

Reaction score
23

Εδώ μέσα, έχω την εντύπωση, ότι μερικοί δείχνουν μια αποστροφή στην μοντέρνα λογοτεχνία.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Η λογοτεχνική μετεξέλιξη της τεχνολογίας

Συμφωνώ κι επαυξάνω,αναλογιζόμενος ότι εκτός της μοντέρνας λογοτεχνίας,υπάρχει η ακόμα πιό μοντέρνα τεχνολογία που μπαίνει στη ζωή μας με την άφιξή μας στον κόσμο:137:

Δείγμα μοντέρνας λογοτεχνίας

Κοιτάζω τ'άστρα μα δε βλέπω το φεγγάρι
κι αναρωτιέμαι πότε ο ύπνος θα με πάρει

Reaction score
8

ριχτου πανω του ενα ριχταρι
θα πουντιασει - κανε μου την χαρη

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Αριστουργημάτων συνέχεια...

Κι αν πουντιάσει,τί σε μέλλει
φάε γιαούρτι με το μέλι
να γλυκάνει η ψυχή σου
πριν χαθεί η ακοή σου:135:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Είμαι άντρας και το κέφι σας θα κάνω
και θα σκεφτώ κι ένα στιχάκι παραπάνω
:143:

Reaction score
3.581

Εδώ μέσα, έχω την εντύπωση, ότι μερικοί δείχνουν μια αποστροφή στην μοντέρνα λογοτεχνία.
κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ζητούν ακόμα και μετρήσεις , κάτι που σήμερα η μοντέρνα λογοτεχνία ..., δεν αποδέχεται !

Reaction score
3.581

πολύ όμορφο και το παρακάτω :

"Και τότε, στη μηχανή υψηλής πιστότητας, έναν ναό τεχνικής αφιερωμένο στη λατρεία της τέχνης, το μέσο πάλι γίνεται αφετηρία αναδόμησης, ανασύνθεσης πιστής στο αρχέτυπο. Κι ύστερα ξανά στο αισθητήριο του ακροατή, στον νου, στον θυμό και στη νοσταλγία για την έκσταση εκείνη, για το τραγούδι από το σύμπαν που τα ξεκίνησε όλα. Και, να, έγινε ο λόγος περί ήχου και δη περί υψηλής πιστότητας”. abouthifi.com

http://abouthifi.com/?lang=gr

και στα γερμανικά :
Und dann, in der High-Fidelity-Motor, ein Tempel zur Anbetung der Technik, der Durchschnitt wieder beginnt den Wiederaufbau, die Rekonstruktion der wahren Archetypen. Und dann wieder in die Sensorik der Zuhörer vor Augen, die Wut und die Sehnsucht nach der Ekstase, dass für den Song des Universums, begann alles. Und da wir die Rede von einer soliden und auf hohe

GF

Reaction score
27

Εμ ετσι ειναι ρε συ g.kar..... για να "νοιωσεις" το hi-end πρεπει να εισαι μορφωμενος οχι ντενεκες! :135:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529