ACA

Μηνύματα
1.294
Reaction score
445
Απάντηση: ACA

Α ναι ρε συ! Οντως γνωριστηκαμε!
Αντε και του χρονου σε δικο μας δωματιακι!χεχεχε.. (λεμε τωρα!!)

φιλε κοιτα..το τι ισως γινει μετα απο 2-3 χρονια πραγματικα δε μπορω να το ξερω..
Η ουσια ομως ειναι οτι ο πυρινας ειμαστε 3 παιδια, καθαρα χομπιστες, με δουλειες ασχετες με το αντικειμενο, πχ εγω ειμαι τσαγκαρης!..
προσωπικα δεν ξερω κανενα μαγαζι, αντε ισως μοναχα τον Μανωλη τον Τζωρτζακη, και κανενας απο μας δε προσδοκα ουτε εκπτωσεις ουτε κερδος ουτε τιποτα..Εχουμε συμφωνησει νε μη βαλουμε ουτε διαφημησεις ουτε τιποτα, παρα να συντηρουμε τον χωρο αυτο με προσωπικα εξοδα οσο μπορουμε. Νταξ αρχη ειναι ακομα και τα εξοδα ειναι λιγα...
Ξερεις, η ενοια συμβουλιο, ομιλος, ΔΟ πισω απο ενα φορουμ δε μ αρεσει και τοσο πολυ. προσωπικα μου δινει αρνητικη εντυπωση!.
Για να μη μακρυγορω, στοχος μας ειναι καθαρα το diy..κυριως στα του ηχου.. Δυστηχως στα ελληνικα φορουμ υπαρχει κατάφωρη υποβαθμιση του diy. δινεται μια εικονα οτι ειναι κατι δυσκολο, κατι που πρεπει να χεις ειδικες γνωσεις, οτι υπαρχουν ετοιμα φθηνοτερα πραματα που παιζουν ισαξια η τα ιδια κτλ κτλ.. το θεμα ομως ειναι οτι το diy ξεφευγει απο τετοιες ενοιες,.,.φτιαχνεις κατι για να γουσταρεις! να λες να ρε, εγω το φτιαξα! να του βαζεις φωτια να το καις και να λες το κανα χαλια! και ενα καρο αλλα συναισθηματα!
Τεσπα, ειναι κριμα πισω απο απροσωπα Usernames να κρυβονται επιχειρησεις, ατομα που δουλευουν καπου σχετικο με τον χωρο και να το κρυβουν, ατομα που δημιουργούν κλιμα για καποιο σκοπο..αυτα θα προσπαθησω κ γω προσωπικα και τα αλλα 2 παιδια να τα κρατησουμε μακρυα απο μας!:116:
 

Μηνύματα
1.294
Reaction score
445
Απάντηση: ACA

Ωπα τωρα βγηκαμε πολυ offtopic...σορυ παιδες... Καλη συνεχεια και στο avsite και στο aca..
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.865.440
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top