Accuphase, Luxman ή Pass....;

Reaction score
155
......καμιά δυσκολία .
Θα χρειαστούμε αυτόν εδώ τον ταπεινό με 6550 και ενα καλό πρό για να δούμε τα spendor να ζωγραφίζουν αγγελικά αποσπάσματα απο την βίβλο ....μιας και θα αναφωνήσουμε " γενηθήτω το θέλημα του " .
-
View attachment 258378

-
Τι είναι αυτά παλιοί Tsakiridis?

Reaction score
584
Προς ενημερωση, ως εχων την υποχρεωση, τελικα αγορασθηκε ο Pass int25

Και το θεμα, προφανως, κλεινει ...
Ωραία επιλογή

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Καλορίζικός και καλές ακροάσεις .
Βέβαια υπήρξε και ενας Ε 460 στη διάθεση σου .
Τοτε με τον Dev δεν μου ειχε προξενησει υπερβαλλουσα εντυπωση. Βεβαια και τωρα παω σε αγνωστα νερα μα πως αλλιως;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.007
Τοτε με τον Dev δεν μου ειχε προξενησει υπερβαλλουσα εντυπωση. Βεβαια και τωρα παω σε αγνωστα νερα μα πως αλλιως;
Όποιος ανακατεύεται με πολλά άγνωστα νερά στο τέλος τα κάνει...θάλασσα. :sneaky:

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Αν
Όποιος ανακατεύεται με πολλά άγνωστα νερά στο τέλος τα κάνει...θάλασσα. :sneaky:
Αν δεν ταξιδεψεις ομως μενεις στασιμος και φιλολογων...

Reaction score
16
Τότε είχες άλλα ηχεία ,αν θυμάμαι καλά .
Αλλά όπως και να έχει περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό τον πάρεις .

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Εχω την αμυδρά εντύπωση ότι τα 25watts του int 25 , θα είναι λίγα για τα 88db των Harbeth.
John διαβασε εδω https://www.stereophile.com/content/pass-labs-int-25-integrated-amplifier
κι εδω https://www.stereophile.com/content/harbeth-monitor-302-40th-anniversary-edition-loudspeaker-page-2
εντυπωσεις ακροασης των 30.2 (ομοια ειναι με τα 30.1 πλην μικροαλλαγων), στο πρωτο με τον ολοκληρωμενο int25 και στο δευτερο με τον τελικο xa25 (που ειναι ο int25 χωρις προ)

Reaction score
1.121
Από περιέργεια, επειδή έχω spendor γιατί λάμπα η hegel?
Τι ερωτήσεις είναι αυτές.. το λένε οι utubάδες αφού. ΑΚΟΎΝΕ με τα αυτιά τους κ σου λένε trust me..

Tωρα βέβαια τα επιστημονικά όργανα άλλα λένε..

Πως είναι χειρότεροι κ από κινέζικα των 100 ευρώ**😂😂

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Τι ερωτήσεις είναι αυτές.. το λένε οι utubάδες αφού. ΑΚΟΎΝΕ με τα αυτιά τους κ σου λένε trust me..

-
.....Εγώ μοντέλο δεν έβαλα ;) , ο φίλος εδώ είχε Hegel και ξέρει απο πρώτο χέρι αν άκουγε καλά ή χάλια , ....σωστά ;
Είχα το θάρρος να προτείνω ενα μηχάνημα , σε σχέση με εσάς που θέλετε να με μειώσετε - .. το λένε οι utubάδες αφού. .......- κλπ.
Είστε και εσείς ένας από αυτούς που του αρέσει να κολλά ταμπελάκια για τους άλλους ....
Έχετε κάτι άλλο να μας πείτε ;

-
......τι έγινε ;
το διαβάσαμε και φύγαμε ;
....στα δυό λεπτά !
καλό βράδυ !

Last edited:

Reaction score
1.121
Τα δεδομένα παραθέτω κύριε !
Κανέναν δεν θέλω μειώσω.
Όλοι να βοηθήσουμε θέλουμε (ελπίζω)

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356

Αν πηγαινα σε Hegel θα πηγαινα για τον 390 για τον οποιο τα ...επιστημονικα οργανα αλλα λενε https://www.hifinews.com/content/hegel-h390-integrated-amplifiernetwork-dac-lab-report
Αλλα δεν πηγα γιατι θα πληρωνα πραγματα που δεν μου χρειαζονται(dac streamer ισχυς)

Reaction score
155

Geni;otera

Γενικότερα τα "μικρά" μοντέλα στο hi-fi είναι λίγο πολύ για τα μπάζα. Απλώς τα μοντέλα της Hegel είναι ίσως λίγο υπερτιμημένα θα έλεγα, αλλά έστω και έτσι το h190 πχ μια χαρά είναι

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Τα δεδομένα παραθέτω κύριε !
Κανέναν δεν θέλω μειώσω.
Όλοι να βοηθήσουμε θέλουμε (ελπίζω)
-
......μάλλον δεν είμαστε στην ίδια ηλικία .....σας δικαιολογώ !
.....και εγώ στα 30 μου ....έλεγα εξυπνάδες .

-

Reaction score
1.275
Harbeth 30.1
Ακούτε μουσική από ηχείο 2-δρόμων, με 8 ίντσες woofer "φορτωμένο" σε καμπίνα 30 λίτρων bass-reflex.
Ως βιομηχανικό προϊόν, ανεξαρτήτως τιμής και "καλόπιστων" κριτικών, αποτελεί τεχνικό συμβιβασμό. Μικρό ή μεγάλο δεν είναι της παρούσης, συμβιβασμό πάντως .
Στη θέση σας θα μου αρκούσε ένας οποιοσδήποτε ενισχυτής αντίστοιχης ποιότητας, καθώς μια μεγαλύτερη δαπάνη είναι ασύμφορη συγκριτικά με τη βελτίωση που θα (αν και εφόσον) επιφέρει.

Reaction score
1.275
................Τά μηχανήματα ήχου δεν τα παντρευόμαστε !
Κάνουν τον κύκλο τους μεταξύ μας και μοιραζόμαστε εμπειρίες .....είναι χόμπι !

Μα σαν έρθει η ώρα και " κουφαθώ " , θα τα δώσω όλα και θα πάρω ένα τέτοιο ...και τέλος .
-
View attachment 258360
-
Θα χρειαστείς e-radio interface κι ίσως ένα "καλό" dac γιατί μέχρι τότε, δεν θα υπάρχει σταθμός στον "αέρα" των ερτζιανών! Όλα για το διαδίκτυο!!!😂😂😂

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Ακούτε μουσική από ηχείο 2-δρόμων, με 8 ίντσες woofer "φορτωμένο" σε καμπίνα 30 λίτρων bass-reflex.
Ως βιομηχανικό προϊόν, ανεξαρτήτως τιμής και "καλόπιστων" κριτικών, αποτελεί τεχνικό συμβιβασμό. Μικρό ή μεγάλο δεν είναι της παρούσης, συμβιβασμό πάντως .
Στη θέση σας θα μου αρκούσε ένας οποιοσδήποτε ενισχυτής αντίστοιχης ποιότητας, καθώς μια μεγαλύτερη δαπάνη είναι ασύμφορη συγκριτικά με τη βελτίωση που θα (αν και εφόσον) επιφέρει.
"θα μου αρκούσε ένας οποιοσδήποτε ενισχυτής αντίστοιχης ποιότητας,"
Oπως;
Η δαπανη για τον μεταχ Pass ειναι το ανωτατο οριο που εθεσα για ενισχυτη, κι επειδη η λιανικη του του ειναι σχεδον διπλασια της πληρωθεισας, προτιμηθηκε με την ελπιδα η αποδοση του να συμβαδιζει με το ...5ιλιαρο. Και, μεταξυ μας, και η ...ματαιοδοξια της ευκαιριας αποκτησης μιας τετοιας φιρμας (οπως και των αντιστοιχα ακριβων Accu, Luxman) σε τιμη ευκαιριας και κατασταση καινουργιου, επαιξε τον ρολο της.
Ο πιθανος επομενος στοχος ειναι η αποκτηση ηχειων κατα τι πιο ευαισθητων των 30.1, φυσικα αφου ...ακροασθει προσεκτικα ο τωρινος συνδυασμος

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.007
Αν

Αν δεν ταξιδεψεις ομως μενεις στασιμος και φιλολογων...
Για κάθε επιχείρημα μπορεί να βρεθεί μια σοβαρή αντίρρηση...Τακτοποιημένη,πιστευτή κι ενίοτε...άσκοπη.
Γι αυτό και σε αναζητήσεις μηχανημάτων για ταξιδιωτικές εμπειρίες έχω επιλέξει να μη σχολιάζω σοβαρά... :sneaky:

Στο παρακάτω όμως χωρά κάποιο σοβαρό σχόλιο για χάρη όσων αναγνωστών θα ήταν ανυποψίαστοι...
John διαβασε εδω https://www.stereophile.com/content/pass-labs-int-25-integrated-amplifier
κι εδω https://www.stereophile.com/content/harbeth-monitor-302-40th-anniversary-edition-loudspeaker-page-2
εντυπωσεις ακροασης των 30.2 (ομοια ειναι με τα 30.1 πλην μικροαλλαγων), στο πρωτο με τον ολοκληρωμενο int25 και στο δευτερο με τον τελικο xa25 (που ειναι ο int25 χωρις προ)
Χαρακτηριστικά παραδείγματα...φιλολογούσας στασιμότητας...Είμαι δε βέβαιος χωρίς να διαβάσω το παραμικρό από τους ανωτέρω συνδέσμους ότι δεν αναφέρεται καν η μέση συνεχόμενη στάθμη ακρόασης υπό την οποία θα έχουν προκύψει οι όποιες εντυπώσεις.

Όσο για την αξιοπιστία αυτών των εντυπώσεων,έχουμε διαπιστώσει από το νήμα με τα άσωτα ηχεία τα χάλια σε θεμελιώδεις τομείς που έχουν οι αποκρίσεις στα δωμάτια διάφορων περιώνυμων reviewer.

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
"Χαρακτηριστικά παραδείγματα...φιλολογούσας στασιμότητας...Είμαι δε βέβαιος χωρίς να διαβάσω το παραμικρό από τους ανωτέρω συνδέσμους ότι δεν αναφέρεται καν η μέση συνεχόμενη στάθμη ακρόασης υπό την οποία θα έχουν προκύψει οι όποιες εντυπώσεις."
Καλυτερα που δεν σχολιαζεις σοβαρα, γιατι θα απορριπτοσουν ως ...αδιαβαστος!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514