Accustic Arts DAC I-MK 3....

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.786
Σύμφωνα με πληροφορίες μου πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον dac με κορυφαίες δυνατότητες, το οποίο έχει και θετικά σχόλια σε διάφορα φόρουμς συνδυαζόμενο και με transports άλλων εταιρειών (Ensemble, Cec... π.χ.)
Εδώ:
http://www.accusticarts.com/pages/en/dac_i_fr.html

Μήπως ξέρουμε αν υπάρχει στην χώρα μας, πόσο κάνει και γενικά αν μπορεί να δοκιμαστεί για να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές?

:idea: :?:

Reaction score
1.379
Τα ενισχυτικα και οι πηγες της συγκεκριμενης εταιρειας ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο. Μια ακροαση θα σας πεισει, ακουστε τα μαζι, με ενα ποιοτικο σετ ηχεια για να καταλαβετε διαφανεια & μουσικοτητα.

Reaction score
3.486
Εμένα μου αρέσουν οι OPA627 που έχει μέσα του.

Εύχομαι να κοστίζει λιγότερο από 1.000 ευρώ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Το έχω ξαναπεί παλιότερα...

Ο συνδιασμός του PREAMP I με τελικό τον AMP II, cd το CD-PLAYER I και ηχεία τα Tannoy TD12 ήταν στα αυτιά μου ακριβώς ο ήχος που επιθυμώ. Μετά από την ακρόαση, έκανα έναν μήνα να ακούσω μουσική στο σπίτι...

ελπίζω και αυτό το dac να κινείτε σε παρόμοια επίπεδα...

Reaction score
1.379
Ο συνδιασμός του PREAMP I με τελικό τον AMP II, cd το CD-PLAYER I και ηχεία τα Tannoy TD12 ήταν στα αυτιά μου ακριβώς ο ήχος που επιθυμώ.
Το ιδιο συστημα ειχαμε ακουσει καις ιδιες εντυπωσεις αποκομισαμε. Δυστυχως το συγκεκριμενο συστημα ειναι καπου στα 30,000Ε, αλλιως θα ηταν σπιτι μου... με το πικαπ μου φυσικα :cool:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Δεν είναι άξιον απορίας που αυτό το παιδί δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
25.402

επισης 627 εχει και ο προ της acoustic arts...

καλος τελεστικος gkar δε βρισκεις? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(μπαι δε γουει ο προ στρωθηκε , ετοιμαστειτε πατερας και γιος να εχουμε θεμα τον απριλη...)

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.786
Επειδή ξεφύγαμε, το θέμα μας είναι το συγκεκριμένο καινούργιο dac, για το οποίο φημίζεται και η εταιρεία (μαζί με το transport βέβαια) , τα ενισχυτικά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο........

Τι λέτε θα μπορούσαμε να έχουμε την εμπειρία ακρόασης του?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Νομιζω πως ο ειδικος ανταποκριτης μας , κος Γ.Κοψ , εχει να κανει μια ανακοινωση επανω σε αυτο το θεμα... :wink:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.786
Accustic Arts DAC I-MK ΙΙΙ & Accustic arts Drive 1....

Μετά από την δυναμική παρέμβαση του Ανδρέα και του Gio που έτρεξαν να ικανοποιήσουν τις προχωρημένες επιθυμίες μας και τους ευχαριστώ για αυτό, πληροφορήθηκα από τον Ανδρέα και τον εκπρόσωπο της Accustic Arts κ. Steffen Schunk (ευχαριστώ επίσης) ότι το εν λόγω διάσημο dac συνοδευόμενο από το επίσης διάσημο transport ταίρι του θα είναι στη διάθεση μας για σχολαστική ακρόαση και τέρψη στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε συντονιστείτε για μία ενδιαφέρουσα ακρόαση η οποία θα οργανωθεί κατά πως πρέπει για το περίφημο αυτό σετ.
Θα ανακοινωθεί σχετικά εδώ, τα της ημερομηνίας και ώρας καθώς και των συμμετοχών.
Κάποια επίσης "έμπειρα αυτιά" από το ACA είναι ευπρόσδεκτα, γιατί επαναλαμβάνω ότι στα σοβαρά μηχανήματα ζητείται απαιτητική προσέγγιση.

stay tuned.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα γίνει δε ειδική επιμέλεια για τα συνοδά μηχανήματα, ήδη ψάχνω για καλό ψηφιακό interconnect.

Reaction score
3.486
1. Να υποθέσω ότι η ακρόαση θα γίνει στην Ηχοέκφραση ή είναι ακόμα πολύ νωρίς ?

2. Να υποθέσω ότι θα έχουμε και κάποια άλλα Transports/DACs για να συγκρίνουμε ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπράβο σε όλους σας!

- Οι φίλοι του www.aca.gr είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στις εκδηλώσεις μας. Με την οριστικοποίηση της ημερομηνίας και της ώρας, να τους απευθύνουμε πρόσκληση και στα forums του aca.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505