Ace Hellas: «Διαδραστική πληροφόρηση» για το service συσκευών HTC

Reaction score
27
Η Ace Hellas προχώρησε στην υλοποίηση και έθεσε σε λειτουργία τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «διαδραστικής ενημέρωσης - πληροφόρησης» των αγοραστών συσκευών HTC, οι οποίοι τις έχουν αποστείλει ή προσκομίσει στα ανάλογα τμήματα τεχνικής υποστήριξής τους. Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι αγοραστές των συσκευών της HTC θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνονται με email, SMS ή μέσω του Διαδικτύου (Internet), τόσο για το σχετικό κόστος της επισκευής (εάν αυτό υφίσταται), όσο και για το στάδιο...

Πηγή: myphone.gr

Reaction score
173
Απάντηση: Ace Hellas: «Διαδραστική πληροφόρηση» για το service συσκευών HTC

H ace hellas ειναι σοβαρη και μας το λεει πλεον ξεκαθαρα.

Reaction score
0

Αν ητανε σοβαρη δεν θα αναλαμβανε και service η υπηρεσιες σε ευρωπαικα τηλεφωνα οπως προβλεπεται απο τον κανονισμο της Ε.Ε;;Το κοστολογιο δεν το κρινω,ο καθενας οτι θελει βαζει,αλλα οχι να μας πουνε οι κινεζοι με την ποιοτητα τρεχα γυρευε για ψιλο ανταλακτικα λες και ειναι mercedes:101:

Reaction score
19
Το 2006 τους πήγα το Qtek S100 με χαλασμένο μικρόφωνο. Κόστος επισκευής; 80 ευρώ :141:

Επίσης, από το "service" και μετά, άρχισε να κάνει reboot σε ανύποπτο χρόνο... :133:

Ελπίζω να τα πηγαίνουν καλύτερα πλέον...

Reaction score
0

Για το πισω πλαστικο καπακι της μπαταριας του HD.ζητανε για αντικατασταση την μιση τιμη του κινητου..

L

LLLEFTERIS

Guest

Οχι δεν το ζηταει η HTC γιατι αν ριξεις μια ματια εξωτερικο για ανταλλακτικα εχουν ποιο κατω απο την μιση τιμη συν οτι δεν ξερω αν ακομα εβαλε μυαλο και καταλαβε πως ενα HTC και απο Αγγλια να το αγορασω ειναι HTC και απο την στιγμη που εχω αποδειξη πρπει να μου το παρει εντος εγγυησεως και οχι να μου λεει ειναι παραεισαγωγης!

Ας πουλουσε λογικες τιμες και οχι 30% πανω να μην περναμε απ' εξω!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale