ACER ASPIRE REVO 3600

Reaction score
0
... Τελικά αφού τελείωσα την εγκατάσταση των drivers, directX, WPCHC δοκίμασα μερικές ταινίεσ στα 720p και τις παίζει μια χαρά αλλά κάνει μερικά σπασίματα η εικόνα κάπου κάπου. Σε 1080p ένα demo που δοκίμασα δεν κατάφερε να το παίξει. Πρ'επει να κάνω κάτι επιπλέον? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που έχει το ACERακι?

Reaction score
9
Απάντηση: ACER ASPIRE REVO 3600

Παιδιά για να παίξει το Acerάκι πρέπει να ενεργοποιήσεις με κάποιον τρόπο το CUDA. Για να γίνει αυτό απλά εγκαταστήστε τον KMPLAYER και τον COREAVC 1.95. ΒΓάλτε ότι άλο έχετε.

Μέσα στον KMPLAYER ρυθμίστε force τον COREAVC... Δείτε οδηγίες που έχω γράψει εδώ

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=271&highlight=kmplayer

Κατόπιν πηγένετε στις ρυθμίσεις του COREAVC και κάτω κάτω δεξιά έχει Prefer Cuda Acceleration.

Αγνοήστε ότι ξέρατε και είχατε διαβάσει. 0% cpu usage και εικόνα που σε κάνει να αναρωτιέσε. Λόγο cuda φυσικά. Πάτε μετά στις ρυθμίσεις ideo της nvidia και ανεβάστε την ευκρίνεια στο video όσο παίρνει. Το αποτέλεσμα είναι εκτυφλωτικό.

Καλημέρα σας.

Reaction score
9

Ήδη υπάρχει το ASrock 330 διπλοπύρηνο και με blu ray!

http://www.asrock.com/nettop/overview.asp?Model=ION 330-BD

Και ένα ενδιαφέρον συγκριτικό με το acer revo 3600
http://www.youtube.com/watch?v=cWJEdV8oB0s

Βέβαια το συγκριτικό είναι της Asrock αλλά δε φαίνεται να είναι ψέμα
Άσχετη σύγκριση φίλε μου. Το ένα είναι μινιατούρα και το άλο κανονικό HTPC. Καμία σχέση. Όσο για το βίντεο έτσι και του δώσεις fullHD κάνα βαρύ mkv θα τα παίξει και ο 1.6 ο άτομ γιατί έχει μικρή cash. Εκεί που διαπρέπουν αυτά τα μηχανάκια είναι το cuda. Για αυτό τα αγοράζει κανείς. Και προτιμώ το acer που είναι κόσμημα παρά το έκτρωμα της asrock. Και στο κάτω κάτω είναι μεγάλη απατεωνιά να κάνεις τέτοια σύγκριση εφόσον η καθαρή επεξεργαστκή ισχύς (όχι στο βίντεο) είναι εντελώς άνιση λόγο μονοπύρινου εναντίον δυπίρινου. Οπότε εκεί ο σχιστομάτης κάνει ωμή σύγκριση προσπαθώντας να θάψει το acerάκι που όχι δεν βγάζει θόρυβο αλλά είναι σίγουρα κάτω από το asrock. Θέμα ποιότητας κατασκευής.

Με media player Προσπαθεί να κάνει σύγκριση. Μεγάλη βλακεία. Μόλις ενεργοποιηθεί το cuda τα μηχανάκια αποδίδουν σχεδόν το ίδιο. Άλωστε υπάρχουνε και πολλά htpc με ενσωματωμένον τον 330 για να βάλουμε εμείς ότι θέλεουμε μέσα. Σιγά μην περιμέναμε την asrock

Reaction score
0

Πάντως έναν διπύρηνο τον χρειάζεται το revo και έχω την εντύπωση ότι σύντομα (μέχρι τα Χριστούγεννα) θα τον βγάλει η Acer

Reaction score
9

Τον χρειάζετε που? Στο σερφάρισμα στο νετ? Βασικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτε. Πάντα θα ζητάμε αυτό το παραπάνω. Τόσα εκατομύρια netbooks πουλήθηκαν και έκανε, κάνει και θα κάνει την δουλειά του ο κόσμος για χρόνια ακόμη (δουλειά που προορίζονται, κατέβασμα, ιντερνετ, διασκέδαση on the go) και έχουν ίδιο επεξεργαστή. Δεν παραπονέθηκε κανείς.

Το ρέβο 3600 θα έχει ακριβώς την ίδια χρησιμ'ότητα με το 2πύρινο με μόνη διαφορά ότ θα ζεστένετε περισσότερο, θα καταναλώνει περισσότερο, προφανώς θα είναι ποιο θορυβώδες και θα πέζουν το ίδιο καλά τα βίντεο που προορίζονται να παίζουν.

Με τα windows 7 είμαι σίγουρος ότι θα έχουν πολύ διαφορετική απόδοση (σήμερα θα τα περάσω) και προσωπικά λόγο κάρτας γραφικών ΔΕΝ θέλω γρηγορότερο επεξεργαστή!!! Όσο τρελό και να κούγετε το προτιμώ με τον μονοπυρινο όπως είναι :)

Reaction score
0

Έχω το μηχάνημα εδώ και ένα μήνα και μόλις χτες το σύνδεσα μέσω HDMI σε μία Panasonic Plasma VIera 42"

και έχω κάποια προβλήματα / ερωτήσεις τα οποία είναι:

1. Ενώ η σύνδεση με VGA στην ίδια τηλεόραση είναι απροβλημάτιστη με την σύνδεση HDMI στις περισσότερες αναλύσεις δεν εμφανίζει ολόκληρη την εικόνα του desktop και στις 4 πλευρές τρώει και από κάτι, μόνο στις αναλύσεις (1768x992, 1592x896) εμφνανίζεται ολόκληρο το desktop ωστόσο αφήνει αρκετό μαύρο περθώριο γύρω από την οθόνη και επιπλέον τα γράμματα είναι πολύ μικρά. Συνήθως στην τηλεόραση βλέπω με ανάλυση 1024x768

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος άλλος φίλος είχε παρόμοιο πρόβλημα με εμένα και αν το ξεπέρασε πως;

2. Επίσης διαπίστωσα ότι ενώ ο ήχος των ταινιών περνάει κανονικά μέσω HDMI στην τηλεόραση ο ήχος των windows δεν παρνάει, γνωρίζει κάποιος φίλος αν είναι θέμα ρύθμισης αυτό;

3. και ένα ακόμα για να δω ταινίες υψηλής αναλυσης στα 1080 θα πρέπει εξ αρχής η ανάλυση του desktop να είναι στα 1920x1080 ή μπορώ να έχω το desktop στα 1024x768 και ο player θα γυρίσει αυτόματα την ανάλυση στα 1080; (ενοειται ότι μιλάμε για ταινίες που είναι σε υψηλή ανάλυση)

Ευχαριστώ

Reaction score
0

Παιδιά για να παίξει το Acerάκι πρέπει να ενεργοποιήσεις με κάποιον τρόπο το CUDA. Για να γίνει αυτό απλά εγκαταστήστε τον KMPLAYER και τον COREAVC 1.95. ΒΓάλτε ότι άλο έχετε.

Μέσα στον KMPLAYER ρυθμίστε force τον COREAVC... Δείτε οδηγίες που έχω γράψει εδώ

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=271&highlight=kmplayer

Κατόπιν πηγένετε στις ρυθμίσεις του COREAVC και κάτω κάτω δεξιά έχει Prefer Cuda Acceleration.

Αγνοήστε ότι ξέρατε και είχατε διαβάσει. 0% cpu usage και εικόνα που σε κάνει να αναρωτιέσε. Λόγο cuda φυσικά. Πάτε μετά στις ρυθμίσεις ideo της nvidia και ανεβάστε την ευκρίνεια στο video όσο παίρνει. Το αποτέλεσμα είναι εκτυφλωτικό.

Καλημέρα σας.
Αγαπητε φιλε, πως ενεργοποιειται το coreavc μεσα στον kmplayer?απλως πατωντας enable video plugins η' εχει και αλλου καποια επιπλεον ρυθμιση?

Reaction score
0

Δεν έχω καταλάβει εάν το ASROCK ION 330 NETTOP έρχεται με προεγκατεστημένα κάποια windows ή απλά με κάποιο πρόγραμμα για media files. Έχω ψηθεί αρκετά να το πάρω. Ξέρει κανείς;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ACER ASPIRE REVO 3600

Δεν έχω καταλάβει εάν το ASROCK ION 330 NETTOP έρχεται με προεγκατεστημένα κάποια windows ή απλά με κάποιο πρόγραμμα για media files. Έχω ψηθεί αρκετά να το πάρω. Ξέρει κανείς;
δεν ερχεται με windows ουτε καποιο αλλο προγραμα εγω του εχω βαλει win7

Reaction score
0
Πολύ καλησπέρα .

Τελικά έχει βγει το acer aspire με atom διπλοπύρηνο ? Πως λέγεται το μοντέλο ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio