Acer AspireRevo (nVidia ION)

Reaction score
0
Και μενα μου την εχει δωσει για τους ιδιους λογους.
Καλυτερα να παρεις το καλαμποκι που εχει περασει τις παιδικες ασθενειες!
Μπα δεν το βλεπω για κανενα απο δαυτα. Σε 2-3 μηνες δειτε τι ερχεται. Οι κινεζοι θα περασει το τραινο, και στεκονται στις ραγες :105:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 2/4/09 (1.02.00)

Μπα δεν το βλεπω για κανενα απο δαυτα. Σε 2-3 μηνες δειτε τι ερχεται. Οι κινεζοι θα περασει το τραινο, και στεκονται στις ραγες :105:
To παραπάνω εχω την εντύπωση οτι παίζει σε άλλη κατηγορία και σε άλλη κατηγορία τιμής όμως! Δε θα έχει 100 ευρώ! Ούτε 250. Απο 300 και πάνω το βλέπω...

Reaction score
8
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 2/4/09 (1.02.00)

Και αν βγει και στην τιμη που λεει θα κανει θραυση!

Reaction score
3
Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 9/4/09 (1.02.03)

Μπα δεν το βλεπω για κανενα απο δαυτα. Σε 2-3 μηνες δειτε τι ερχεται. Οι κινεζοι θα περασει το τραινο, και στεκονται στις ραγες
Και γιατί πιστεύεις ότι αυτό θα είναι καλύτερο απο το wd hd tv ή το popcorn hour a-110(Κλάσεις ανώτερο από το wd hd tv)?
Επειδή θα έχει nvidia chipset?

Αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα φίλε μου κάτσε με το καλό να έρθει και βλέπουμε πως θα πάει και τι τιμή θα έχει(Πολύ πάνω από 200 ευρώ κατά τι γνώμη μου) καθότι απ' ότι βλέπω έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 250gb που δεν ξέρω αν μπορείς να τον αλλάξεις.

Reaction score
0
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=65243

Και γιατί πιστεύεις ότι αυτό θα είναι καλύτερο απο το wd hd tv ή το popcorn hour a-110(Κλάσεις ανώτερο από το wd hd tv)?
Επειδή θα έχει nvidia chipset?

Αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα φίλε μου κάτσε με το καλό να έρθει και βλέπουμε πως θα πάει και τι τιμή θα έχει(Πολύ πάνω από 200 ευρώ κατά τι γνώμη μου) καθότι απ' ότι βλέπω έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 250gb που δεν ξέρω αν μπορείς να τον αλλάξεις.
Γιατι ειναι pc και στηνεις οτι προγραμμα αναπαραγωγης θελεις πανω του, δεν κρεμεσαι απο καποιον να σου φτιαξει τα bugs για να δεις ταινια σαν ανθρωπος. Το δεν παιζει το ενα, δεν παιζει το αλλο αρχειο, καποια στιγμη κουραζει...

Επισης δεν εχει τα limitations του Sigmatel chip (εκτος απο την αδυναμια σε "δυσκολα" αρχεια, ακομα και η ελλειψη gigabit lan στα NMT οφειλεται σε αυτο - δε μπορει να το υποστηριξει το τσιπακι)....

Η τιμη του αν ειναι αυτη δεν ειναι μεγαλη, αν αναλογιστει καποιος οτι προκειται για μικρουλι pc (18x18x3 εκατοστα) που κανει 1002 πραγματα - οχι μονο αναπαραγωγη αρχειων. Επισης οτι θα εχει εσωτερικο δισκο, αλλα μπορεις να βαλεις οσους εξωτερικους θες στις 6(!) USB που διαθετει...

Παντως το WD παραμενει πολυ καλη λυση στην αποδοση/τιμη... Απλα με αρκετους συμβιβασμους...

(Και σορρυ για το οφτοπικ...)

Reaction score
19
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 9/4/09 (1.02.03)

Φίλε furious αν είναι έτσι, τότε όλοι θα είχαν htpc και δε θα υπήρχε χώρος για standalone συσκευές (dvd players, cd players, media box players).

Η συγκεκριμένη αγορά είναι:
- το βγάζω απ'το κουτί
- του βάζω ένα usb πάνω και βλέπω αρχεία
- του βάζω και ένα δίκτυο τσάκα τσάκα αν θέλω κι άλλες λειτουργίες

Ούτε format, ούτε windows, ούτε κάτι να κρασάρει, ούτε να φορτώσω 1002 πράγματα και να την πάθω, ούτε ο driver δεν έκατσε, ούτε boot time, ούτε shutdown, ούτε ρύθμιση remote control, ούτε ασύρματα mouse και πληκτρολόγια, ούτε να ρυθμίσω το δίκτυο, ούτε να κάνω install samba servers, ούτε να κυνηγάω τους codecs επειδή "κάτι πέρασα" και το χάλασα.

Όλα όσα λες τα κάνεις και σήμερα με ένα καλορυθμισμένο HTPC.
Το θέμα όμως είναι να μην ασχοληθείς με όλα αυτά, εκτός φυσικά αν το θες.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 9/4/09 (1.02.03)

Φίλε furious αν είναι έτσι, τότε όλοι θα είχαν htpc και δε θα υπήρχε χώρος για standalone συσκευές (dvd players, cd players, media box players).

- το βγάζω απ'το κουτί

Ούτε format, ούτε windows, ούτε κάτι να κρασάρει, ούτε να φορτώσω 1002 πράγματα και να την πάθω, ούτε ο driver δεν έκατσε, ούτε boot time, ούτε shutdown, ούτε ρύθμιση remote control, ούτε ασύρματα mouse και πληκτρολόγια, ούτε να ρυθμίσω το δίκτυο, ούτε να κάνω install samba servers, ούτε να κυνηγάω τους codecs επειδή "κάτι πέρασα" και το χάλασα.

+1
Συγκρίνουμε λάθος πράγματα....

Reaction score
3
Απάντηση: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=65243

Γιατι ειναι pc και στηνεις οτι προγραμμα αναπαραγωγης θελεις πανω του, δεν κρεμεσαι απο καποιον να σου φτιαξει τα bugs για να δεις ταινια σαν ανθρωπος. Το δεν παιζει το ενα, δεν παιζει το αλλο αρχειο, καποια στιγμη κουραζει...

Επισης δεν εχει τα limitations του Sigmatel chip (εκτος απο την αδυναμια σε "δυσκολα" αρχεια, ακομα και η ελλειψη gigabit lan στα NMT οφειλεται σε αυτο - δε μπορει να το υποστηριξει το τσιπακι)....

Η τιμη του αν ειναι αυτη δεν ειναι μεγαλη, αν αναλογιστει καποιος οτι προκειται για μικρουλι pc (18x18x3 εκατοστα) που κανει 1002 πραγματα - οχι μονο αναπαραγωγη αρχειων. Επισης οτι θα εχει εσωτερικο δισκο, αλλα μπορεις να βαλεις οσους εξωτερικους θες στις 6(!) USB που διαθετει...

Παντως το WD παραμενει πολυ καλη λυση στην αποδοση/τιμη... Απλα με αρκετους συμβιβασμους...

(Και σορρυ για το οφτοπικ...)
Μήπως κάτι ξέχασες?
Ακόμα δεν βγήκε και το έβγαλες τέλειο.
Το ότι δεν έχει οπτική ίνα δηλαδή εσύ το βάζεις στα συν?

Βάλε και αυτά που λέει ο φίλος:

- το βγάζω απ'το κουτί

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αν θέλεις να το χρησιμοποιείς ως NMT του βάζεις ένα XMBC σε usb stick.
Όταν αφαιρείς το stick θα μπουτάρει ως κανονικό PC με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Reaction score
0
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 9/4/09 (1.02.03)

- το βγάζω απ'το κουτί
Παντα θα υπαρχουν τετοιοι αγοραστες για HD player...Καποιοι που απλα παιρνουν ενα σκληρο δισκο και τους τον γεμιζει καποιος φιλος με αρχεια- γι' αυτους ειναι πρωτη επιλογη αυτα... Επισης οσοι δε θελουν να δωσουν περισσοτερα χρηματα...

Αλλα αν ξερεις να χειριστεις αρχεια στο pc ωστε να τα δεις στο HD player, σημαινει οτι κατεχεις βασικες γνωσεις απο υπολογιστες και μπορεις να στησεις με τις καταλληλες οδηγιες ενα HTPC να σου παιζει τα αρχεια, πολυ γρηγορα... Το HD player διαφερει απο τα blu-ray κλπ. players στο μεσο - πρεπει να κατεχεις γνωσεις pc ή να στα δινει καποιος ετοιμα...

Τα HD player δεν ειναι παρα "HTPC μειωμενων δυνατοτητων" και τιμης...

To REVO και γενικα τα nettops με μικρο μεγεθος και 1080p δυνατοτητες (γιατι θα βγουν και αλλα), θα αναγκασουν τα popcorn κλπ. να κατεβουν κατηγορια τιμης, οπως ηδη εγινε με το egreat 34A.

Απο εκει και μετα εξαρταται και απο τις συσκευες που θα τα συνδεσεις π.χ. καποιος με παλια TV μπορει να χρειαζεται το composite ή με παλιο ενισχυτη το coaxial κλπ.

@fits θα πρεπει να δουμε τα full specs αλλα εχω τη σοβαρη υποψια οτι το πρασινο βυσματακι της εικονας θα βγαζει και SPDIF audio με ενα ανταπτορακι των 2 ευρω, οπως σε ολα τα νεα laptop και καρτες ηχου στα pc (αν ο ενισχυτης ειναι παλαιοτερος και δεν εχει HDMI εισοδο)...

Reaction score
14
Δεν χρειάζεται να τσακώνεστε για το ποιά συσκευή είναι κατάλληλη για κάποια χρήση γιατί πολύ απλά οι ανάγκες του καθενός μας είναι διαφορετικές.Επίσης,από τη μέρα που άρχισαν να μπαίνουν στο σαλόνι μας συσκευές με δυνατότητες δικτύωσης,USB θύρες,σκληρούς δίσκους κλπ,άρχισε να μπλέκετε το πράγμα και ο ένας χώρος (των PC) να εισβάλει στον άλλο χώρο (του σαλονιού).
Για παράδειγμα,για τις δικές μου τις ανάγκες θα προτιμούσα για το σαλόνι μια συσκευή σαν το eGreat να "τραβάει" υλικό από το PC του δωματίου μου.Έχω πολλές τεχνικές γνώσεις αλλά δεν έχω και όρεξη να κάθομαι να ρυθμίζω και να σετάρω ένα HTPC σαν την πλατφόρμα ION.Άλλος πάλι έχει λόξα-μεράκι όπως θέλετε πέστε το,να καθήσει να τα ρυθμίσει όλα αυτά.Δεν θα του πάρουμε το κεφάλι.Ανάλογα με τις ανάγκες του ο κάθενας κρίνει τι τον βολεύει και τι όχι

Reaction score
0
Για παράδειγμα,για τις δικές μου τις ανάγκες θα προτιμούσα για το σαλόνι μια συσκευή σαν το eGreat να "τραβάει" υλικό από το PC του δωματίου μου.Έχω πολλές τεχνικές γνώσεις αλλά δεν έχω και όρεξη να κάθομαι να ρυθμίζω και να σετάρω ένα HTPC σαν την πλατφόρμα ION.Άλλος πάλι έχει λόξα-μεράκι όπως θέλετε πέστε το,να καθήσει να τα ρυθμίσει όλα αυτά.Δεν θα του πάρουμε το κεφάλι.Ανάλογα με τις ανάγκες του ο κάθενας κρίνει τι τον βολεύει και τι όχι
Σαν δικτυακο player δεν υπαρχει συγκριση σε αυτα που αναφερεσαι ( gigabit lan στο REVO vs 100αρι στο egreat, τρεχει windows οπου το σεταρισμα του δικτυου ειναι πανευκολο και οχι linux, μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε ασυρματο usb stick ενω το egreat θελει συγκεκριμενο).

Στην πραξη το Egreat θα θελει περισσοτερο χρονο για σεταρισμα δικτυου αφου κανενα ΝΜΤ δεν εχει manual για το τι θα κανεις και πως...

Το σεταρισμα του δικτυου στο HTPC ειναι πανευκολο, το σεταρισμα ενος player σαν το MPC HomeCinema με τις ρυθμισεις της καρτας γραφικων δεν παιρνει παραπανω απο 5-10 λεπτα. Μη φοβιζουμε τον κοσμο αδικα...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Το ION δεν βγήκε για όσους κάνουν ήδη κάνουν άριστα τη δουλειά τους με ένα NMT, αλλά για όσους το τελευταίο τους πέφτει "λίγο".
Τώρα έχουν ένα άριστο HTPC στις διαστάσεις ενός NMT, οπότε είναι λογικός ο ενθουσιασμός και η εμπορική επιτυχία εξασφαλισμένη.

Reaction score
0
Συμφωνα με αυτα, και εφοσον ειναι σωστα τα στοιχεια μια και ειναι preorder, το gigabit lan που ειχε ανακοινωθει εγινε δυστυχως 100αρι, αλλα εχει και wifi g...
Να δουμε αν το φτηνο Linux 8 GB SSD θα ερθει εδω... Αν εχει το ιδιο κουτι με αυτα με το σκληρο δισκο και ειναι 2,5" θα του βαλω ενα παλιο σκληρο απο laptop και θα του περασω windows (αλλα η Acer ειναι "πονηρη" και μπορει να κανει πιο μικρο το χωρο του δισκου για να παρεις το ακριβοτερο με το σκληρο δισκο και τα Vista... το εχει κανει αυτο στα netbook της... θα δουμε)...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης