Acer h7530d vs Optoma hd200x

Reaction score
79
Απάντηση: Acer h7530d vs Optoma hd200x

Στις φωτο ο optoma σε ολες τις σκοτεινες σκηνες φαινεται οντος πολυ ξεπλυμενος και εχει να κανει με την φωτογραφικη μηχανη ομως μην νομιζεις πως ειναι και πολυ μακρυα απο αυτο που βλεπαμε. Και στο 0 να κατεβασεις την φωτεινοτητα στον optoma το μονο που θα καταφερεις ειναι να χασεις πληροφορια ομως το μαυρο θα ειναι το ιδιο φωτεινο. Στην φωτο που ειναι μονο το μαυρο απο τους προβολεις εχουμε την φωτεινοτητα στον optoma στο 25 απο 37 που ειναι απο το εργοστασιο.

Reaction score
669

Λοιπόν η διαφορά ανάμεσα στους δυο στο μαύρο δύστυχος για έμενα που έχω τον οπτομα είναι τεράστια. Δεν πίστευα πώς έβλεπα 2 μηχανάκια με ίδια τιμή και στο μαύρο του ο Acer να είναι 2 σκάλες ανώτερος . παρόλο που παίξαμε με τις ρυθμίσεις του οπτομα αρκετά η διαφορά του στις σκοτεινές σκηνές όπου έμπαινε η ίριδα ήταν μεγάλη. Και όχι μόνο αυτό . γενικά είχα πολλά χρόνια να δω αυτόματη ίριδα να συμπεριφέρεστε τόσο ομαλά στην λειτουργιά τις και να μι καταστρέφει την γενική εικόνα. Βέβαια επειδή δεν ήθελα να παραδώσω αμαχητί τα όπλα:105: μετά από αρκετή προσοχή βρήκαμε στον Acer με την ίριδα σε λειτουργιά να καίει λίγο το λευκό (ιδικά στην σκηνή από το πρόσωπο τις Σαρλής στον οπτομα φαίνετε ξεκάθαρα τα υγρά τις μάτια ενώ στον Acer ήταν καμένα) μη φανταστείτε τίποτα το ενοχλητικό στην θέαση τις ταινίας αλλά είναι κάτι που σε stop care το καταλαβαίνεις. Στα λευκά μιλάμε για 2 ίδια μηχανήματα έχοντας λίγο καλύτερα χρώματα ο οπτομα και πιο φυσικά .
Ο acer επίσης ειχαι πολύ μεγάλο βράσιμο κάτι που μάλλον έχει να κάνει με πρόβλημα του συγκεκριμένου μηχανήματος

Reaction score
79

Skokman ο βρασιμο που ειδαμε στην μετρηση του λευκου μαλλον οφειλεται στο καλωδιο που χρησιμοποιησαμε γιατι τωρα που το μηχανημα πηρε την θεση του στο ταβανι και το ενωσα με το καλο καλωδιο δεν φαινεται καθολου. Αυτο που ειδαμε στην δοκιμη δεν εχει καμια σχεση με το γνωστο κοκο του benq w5000 ηταν σαν να ειχες βαλει μπροστα απο τον φακο ενα σταχτοδοχιο με ενα αναμενο τσιγαρο και απο τον καπνο του εκανε καποιες σκιες στην οθονη. Δοκιμασα αρκετες φορες λευκο pattern και δεν το εκανε καθολου οποτε η το καλωδιο μας το εκανε η το σπλιτερακι.

Reaction score
79

Rainbow δεν εχω δει σε κανενα προβολεα οποτε δεν μπορω να πω, δεν ξερω αν ο skokman ειδε.

Reaction score
0
Απο τις φοτο φαινεται για τα λεφτα του, να ειναι ενα καλο, ανταγωνιστικο μηχανακι.Πολυ θα ηθελα να το δω ζωντανα.

Reaction score
79

Και ο acer στο ιδιο καζανι βραζει με τους αλλους προβολεις του χιλιαρικου. Σε ενα πραγμα μονο διαφερει και αυτο ειναι το μαυρο που το κανει με την βοηθεια της ιριδας. Εκει πιστευω πως μπορει να παιξει σε αλλη κατηγορια. Μεσα σε ενα χρονο εκτος των αλλων εχω δει Sony VW60 και Benq W5000, μηχανηματα με καλο μαυρο. Ο acer παιζει εκει τουλαχιστον αν οχι λιγο καλυτερα [ απο μνημης δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια γιατι αυτο μπορει να απαντηθει σιγουρα μονο με αμεση αντιπαραθεση].

.

Reaction score
19

Καλησπερα σας και μπραβο για τον κοπο.

Στην αρχη ενθουσιασθηκα με τον ACER μετα ομως απο περισσοτερη παρατηρηση προτιμω τον optoma.
O ACER χανει πολυ σε πληροφορια στις εικονες που παραθετετε ενω τα χρωματα του μου φαινονται αφυσικα ( ειδικα στην σκηνη σου ιστιοφορου και της πλατειας στο post 5 ).

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.402
Members
38.695