Acoustic Energy ή Dali ?

Reaction score
1.277
Για περισσότερο χρήση home cinema,με ενισχυτή-blu ray της Denon τί προτείνετε?

Acoustic energy Aelite 3
ή
Dali Ikon 6 MK2 ?

*Και τα 2 ηχεία είναι κοντά στο χιλιάρικο..

Reaction score
7.087
Απάντηση: Acoustic Energy ή Dali ?

Έχω τα aelite 3 περίπου 1 χρόνο.
μπορώ να σου πω μόνο για δικάναλη ακρόαση όμως γιατί δεν ασχολούμαι πλέον με home cinema.
Απλά εκπληκτικά για αυτή την τιμή. ( δεν είναι και made in china:126:)
Τα άλλα που αναφέρεις δυστυχώς δεν τα έχω ακούσει καθόλου.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο:120:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αν υπαρχουν στημενα παρε υπομαλης τον ενισχυτη και τραβα για ακροασεις, τα γουστα διαφερουν....

Reaction score
1.277
Δεν μπορώ να κατέβω Αθήνα να τα ακούσω και επίσης Θεσσαλονίκη σιγά μην έχει κανείς τέτοια.Ολο φτηνά σετ βρίσκεις εδώ και σε ηλεκτραγορές του κιλού.Τα Acoustic energy τα έχει ο αδερφός μου και τα βρίσκω εξαιρετικά,απλά μου γυάλισαν και τα dali και θα ήθελα να εξακριβώσω τι παίζει.Ασε που στα acoustic energy δεν βγαίνουν πλέον όλα τα κομμάτια και άρα πρέπει να ψάξω για άλλη μάρκα.Το κακό είναι οτι για να πώ οτι έκανα σωστή ακρόαση (ακόμα και αν τα είχε κάποιος στημένα) θα έπρεπε να τα ακούσω με τα μηχανήματα που θέλω και αρκετή ώρα (με την ησυχία μου!) γιατί μπορεί ο κάθε ενισχυτής να "συνεργάζεται" καλύτερα με άλλο είδος ηχείων.

Εχει κανείς τα Dali Ikon 6 MK2,για να μου πει τη γνώμη του?

*Θα μου πείτε ..και να τα έχει κάποιος σιγά μην κάθεται σπίτι,σε καμία παραλία θα είναι αραχτός.. :107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εχω ακουσει πολλα -πολλες φορες
τα ae ειναι πιο κοντα στο σινεμα -ετσι πιστευω, οχι οτι τα νταλι ειναι κακα ηχεια, απλα ειναι πιο φαμιλιαρ τα ae

Reaction score
1.277
Απο ότι φαίνεται εσύ δεν πήγες για βουτιά :107:

Για monitor audio RX 6 έχεις ακούσει κάτι Αργύρη?
Γιατί όσο σκαλίζω στο ίντερνετ τόσο δεν καταλήγω κάπου,όχι οτι κάποιο απο αυτά θα παίζει μάπα,απλά ψάχνω να κάνω την όσο γίνεται καλύτερη αγορά..

Reaction score
1.277
Επίσης..

Με μία πρώτη σκέψη κλείνω προς τα Dali,γιατί:

1)Τα Dali έχουν βραβείο EISA + What hi-fi ενώ τα ΑΕ έχουν μόνο το δεύτερο.
2)Τα Dali έιναι εξολοκλήρου φτιαγμένα στην Δανία ενώ τα ΑΕ,English design but made in China.
3)Συγκρίνοντας τα μεγάλα μοντέλα κάθε σειράς
Ikon 7 MK2 (DALI)
Aelite 3 (AE)
το πρώτο κοστίζει 450€ παραπάνω άρα πολύ πιθανό σε συνδυασμό με τους παραπάνω 2 λόγους να ανταμειφτείς περισσότερο..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Acoustic Energy ή Dali ?

Επίσης..

ε και ?
2)Τα Dali έιναι εξολοκλήρου φτιαγμένα στην Δανία ενώ τα ΑΕ,English design but made in China.
το που μονταρεις εχει λιγη σημασια , σημασια εχει πως σχεδιαζεις , και τι υλικα βαζεις για να βγει καλη η πιτα
3)Συγκρίνοντας τα μεγάλα μοντέλα κάθε σειράς
Ikon 7 MK2 (DALI)
Aelite 3 (AE)
το πρώτο κοστίζει 450 παραπάνω άρα πολύ πιθανό σε συνδυασμό με τους παραπάνω 2 λόγους να ανταμειφτείς περισσότερο..
η ανταμοιβη ειναι κατι το σχετικο.Θα το πεις μετα απο αγορα , και συγκριση, αλλιως οτι και να παρει μαλλον καλο θα ειναι.......

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αν το ζητουμενο ειναι ηχειο με τον απαιτουμενο ογκο για front σε AV, αλλα κ στερεο ακροασεων, εχε υποψη σου κι αυτο

http://www.skroutz.gr/s/336568/Kef-Q700.html?keyphrase=kef+q700

τα 2 πανω μεγαφωνα ειναι ενεργα κ τα 2 κατω παθητικα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Απο ότι φαίνεται εσύ δεν πήγες για βουτιά :107:

Για monitor audio RX 6 έχεις ακούσει κάτι Αργύρη?
Γιατί όσο σκαλίζω στο ίντερνετ τόσο δεν καταλήγω κάπου,όχι οτι κάποιο απο αυτά θα παίζει μάπα,απλά ψάχνω να κάνω την όσο γίνεται καλύτερη αγορά..
για μπανιο παμε το πολυ 7.45 , που εχει μονο γλαρους και ψαρονια

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Επίσης..

Και τα Klipsch έχουν βραβείο Argi..
Mην ψαρώνεται με τα βραβεία.

Reaction score
25
Εχω ακουσει τα AE 3 στην αντιπροσωπεία και επαθα απλα πλακα!! μαζι με κατι taonnoy που ειχα ισως ο καλυτερος ηχος!! τα monitor audio μου φανηκαν πολυ προβολικά στον ηχο και θα σε κουρασουν!! τα dali εχουν καλες μεσαιες ψηλες..αλλα μακαρι να ακουσεις τα ae!

Reaction score
1.996
Εχω ακουσει τα AE 3 στην αντιπροσωπεία και επαθα απλα πλακα!! μαζι με κατι taonnoy που ειχα ισως ο καλυτερος ηχος!! τα monitor audio μου φανηκαν πολυ προβολικά στον ηχο και θα σε κουρασουν!! τα dali εχουν καλες μεσαιες ψηλες..αλλα μακαρι να ακουσεις τα ae!
Εκτός αν μου διαφεύγει κατι....φίλε μου το νήμα αυτό χρονολογείται πίσω στο 2011.....ίσως να έχει καταλήξει σε ηχεία απο τότε ο φίλος Οδυσέας....

Reaction score
2.567
Εκτός αν μου διαφεύγει κατι....φίλε μου το νήμα αυτό χρονολογείται πίσω στο 2011.....ίσως να έχει καταλήξει σε ηχεία απο τότε ο φίλος Οδυσέας....
Μα δεν πειράζει... Τα ηχεία είναι διαχρονικά πράγματα...

ika

News
Reaction score
17.153
όχι μόνο κατέληξε, αλλά και αγόρασε και μετά ....
http://www.avsite.gr/forum/threads/Πωλείται-ακριβό-ηχοσύστημα-με-ψαγμένα-καλώδια.138678/

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale