Advance Acoustic MAP-305DA

Reaction score
0
Πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση!
αλλά έχω μια (κουλή!) ερώτηση-απορια. :shock:
Σε σχέση με τον creek evo amp πως θα τον κρίναμε? καλύτερο ή ισοδύναμο (με αγγλικά ηχεία)?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
dims said:
Πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση!
αλλά έχω μια (κουλή!) ερώτηση-απορια. :shock:
Σε σχέση με τον creek evo amp πως θα τον κρίναμε? καλύτερο ή ισοδύναμο (με αγγλικά ηχεία)?
dims αν δεν τους ακούσει κάποιος δίπλα-δίπλα δν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Οπότε άκουε και ερεύνα!

Reaction score
298
Αυτό δεν είναι μέρος της δουλειάς ενός reviewer? Να συγκρίνει με 2-3 μηχανήματα της ίδιας κατηγορίας τιμής που θεωρούνται καλά, και με 2-3 υψηλότερης, για να βοηθηθεί ο αναγνώστης να καταλάβει τι χάνει (αν χάνει) αν δεν δώσει περισσότερα χρήματα? Το "άκουε και ερεύνα" φυσικά ισχύει, αλλά οφείλουν και οι reviewer να βρουν τρόπο να είναι χρήσιμοι στους άλλους.

Reaction score
7.111
Διαβασες βιαστικα τη δοκιμη,τιμη 880 ευρω,αντιπροσωπος Spectrum Electronics, τηλ.: 210-240.5111.

Reaction score
25.632
ωπα???
σοβαρη κατασκευη δειχνει
με τροφοδοσια σωστη με ικανη ισχυ , αν παει καλα και απο ηχο με τετοια τιμη ειναι μια χαρα μηχανημα

Reaction score
248
Ok, thanks! Επικοινώνησα με τον υπεύθυνο της Spectrum και μου είπε ότι μπορώ να το παραγγείλω από την Ηλεκτρονική Αθηνών στη Θεσσαλονίκη. Κάτι ακόμη, καμιά πρόταση για ηχεία με τον 305? Αναβαθμίζω ένα παλιό σύστημα (Rotel 930AX + Roister Silk100) και ψάχνομαι...
:D

Reaction score
7.111
Το μονο κριτηριο ειναι ο χωρος σου,κοιταζοντας το εσωτερικο του ενισχυτη ευκολα καταλαβαινεις οτι δεν θα εχει προβλημα να οδηγησει ακομα και αρκετα δυσκολα ηχεια.Τωρα οσο αφορα το ματσαρισμα σε χροιες.....εκει ειναι θεμα μαλλον προσωπικου γουστου.Δυστυχως αν δεν μπορεις να τον ακουσεις με καποια ηχεια ποριν τον αγορασεις θα πρεπει να αρκεστεις σε γνωμες απο το διαδικτυο (δοκιμες σε περιοδικα κλπ) ή σε καποιο φιλο απο εδω που τον εχει ακουσει.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Για ενισχυτές σε αυτά τα λεφτά δες επίσης τον Atoll Electronique IN100 τον Creek EVO και τον Audiolab 8000S.

Ο χώρος είναι ψιλο-οριακός για ηχεία δαπέδου. Δοκίμασε αν μπορείς τον ενισχυτή που θα αγοράσεις με τα τα Epos ELS 303, τα Wharfedale Diamond 9.5 ή τα B&W DM 309 για αρχή (όλα έχουν τιμές κοντά στα 500€-600€).

Για κάτι καλύτερο δες B&W DM 603S3, Audio Spectum Studio 4, Epos M15.2, JBL 880 και τα Monitor Audio Silver RS8.

Και προσοχή!!!
Μην αγοράσεις πριν ακούσεις. Διότι μετά θα είναι αργά...

Reaction score
0
τον audiolab θα έλεγα να τον παρακάμψεις. Τον άκουσα σε σχέση με atoll in80, musical fidelity x-150 & creek evo και ήταν ο ασθενέστερος, έδειχνε να ζορίζεται... Τους άκουσα με triangle, proac & epos.

Είχα καταλήξει στο ζευγάρι αλλα ο advance με εβαλε σε σκέψεις 8)

Reaction score
248
Δυστυχώς στη Θεσ/νίκη δεν μπορώ να τα ακούσω όλα αυτά τα συστήματα, εκτός αν έχει κάποιο μαγαζί που δεν το ξέρω. Θα γίνει επιλογή στα τυφλά. Ενας γνωστός μου δινει τα JMLab 816S me 500Euros, τα εχει ακούσει κανείς με τους παραπάνω ενισχυτές?

Reaction score
1.380
VILLA21 said:
Δυστυχώς στη Θεσ/νίκη δεν μπορώ να τα ακούσω όλα αυτά τα συστήματα, εκτός αν έχει κάποιο μαγαζί που δεν το ξέρω. Θα γίνει επιλογή στα τυφλά. Ενας γνωστός μου δινει τα JMLab 816S me 500Euros, τα εχει ακούσει κανείς με τους παραπάνω ενισχυτές?
Ειναι αρκετα τα χρηματα για να κανεις επιλογες στα τυφλα. Αφου ειναι γνωστος σου, βρες τροπο να δανειστεις ή να ακουσεις τα ηχεια στο χωρο του. Τα ηχεια πρεπει οπωσδηποτε να τα ακουσεις πριν τα αγορασεις. Αφου καταληξεις στα ηχεια που θα παρεις, μετα αποφασιζεις για τα υπολοιπα. Τον ενισχυτη δεν εχει νοημα να τον ακουσεις με αλλα ηχεια, μονο με τα δικα σου.

Reaction score
1
Απάντηση: Advance Acoustic MAP-305DA

Μη ξεχνάτε οτι ο creek ειναι και ο κατασκευαστής τής epos αρα λογικά ειναι ματσαρισμένα.Πρέπει ομως να τα ακούσεις και ο ιδιος.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67