Advance Acoustic Ultim UM 40

Reaction score
62
Πωλούνται σε μοναδική τιμή 250 ευρώ! από 300 που τα είχα βάλει και περίπου 800 που κάνουν σήμερα καινούργια

Είναι Αγορασμένα το 2009 χωρίς συσκευασίες και χωρίς τις Original ακίδες. (Δίνονται με custom ποδαράκια πάχους περίπου 2 cm).
Κατά τα άλλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση (με WAF 10+).

http://www.avstore.ro/en/speakers/advance-acoustic-ultim-um40/
http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=ultim+um+40

The UM 40 is a high standard column speaker able to reproduce music in the lowest frequencies with an exceptional smoothness while conveying tones truly.

Advance Acoustic had decided to design the loudspeakers in three basic categories :
- Cabinetwork
- Speakers
- Filter circuit

Cabinetwork :
All Advance Acoustic speakers cabinetwork is made in medium due to its rigidity and manufacturing precision ; Moreover, partitions and strenghthening pieces prevent any vibration or interference. The internal volume of the speaker is worked out in minute details as are the dimensions of the tuning hole for every speaker used.

Speakers :
Advance Acoustic speakers are made according to specifications in a rigorous manner in order to meet with the wished-for results. Boomers are provided with a treated paper membrane in order to get a more neutral sound and pure copper moving coils are wired on capton. To prevent any harshness and enhance smoothness, tweeters have either plastic or impregnated fabric membranes. Moving coils are cooled in ferrofluid.

Filter circuit :
Despite the care brought to cabinetwork and the choice of the best speakers, the final result is determined by the filter. Advance Acoustic has devised an accurate rigorous filtering technique respecting the acoustic and electric phases. A choice of the best components, air selfs, polypropylene condensers, high standard ceramic resistances, non-radiant positioning of the componants and judicious cuts frequency.

Reaction score
62
Απάντηση: Advance Acoustic Ultim UM 40

Φίλε μου καλησπέρα

Η περιοχή που εργάζομαι είναι στην Αργυρούπολη και μένω Αλιμο.
Τα ηχεία τα έχω "παρκάρει" στην Stepcom (ΓΟΥΝΑΡΗ 24, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ).
Να τονίσω, ότι άπλώς ο άνθρωπος εκεί μου κάνει την εξυπηρέτηση να κρατάει τα ηχεία μου προς ακρόαση εκεί και δεν έχω καμία άλλη συναλλαγή μαζί του.

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
46
τα ηχεια τα ειδα στο site της stepcom τα εχει στις προσφορες αντι 300ε,αν παω και τα δω και θελω να τα παρω σε ποιον δινω τα χρηματα (250),σ'αυτον η σε εσενα κατοπιν συναντησης και συναλαγης μας στον εκει χωρο.....

Reaction score
62

Εχω ήδη ενημερώσει τον άνθρωπο της Stepcom για την αλλαγή στην τιμή. Τα χρήματα μπορείς να τα δώσεις στον κο Αντώνη της Stepcom ή αν το επιθυμείς μπορώ να παρευρίσκομαι και εγώ αλλά μόνο απογευματινές ώρες λόγω δουλειάς.

Reaction score
62

Και μερικές εικόνες απ'το κινητό μου (οτι μπόρεσα έκανα:121:)

Reaction score
62

Τελική τιμή 200 ευρώ για να φύγουν. Η τιμή είναι αστεία για την ποιότητα αυτών των ηχείων. Αν δεν πουληθούν σε αυτή την τιμή θα αποσυρθούν

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
46
ειχα σκοπο να παω να τα δω αλλα λογω του οτι επειξα στη δουλεια ,το καθυστερησα με σκοπο να παω η σημερα η αυριο να τα δω,και τελικα ανοιγω το site και βλεπω τη μειωση τιμης οποτε καθε εμποδιο για καλο(μου) που λενε,εχω επιχειρησει 2 φορες να παρω τηλ τη stepcom αλλα το τηλ μιλαει συνεχεια...θα ξαναπροσπαθησω για να κλεισω και το ραντεβου..σταματης μαρουσι τηλ 6936536627 για περαιτερω συνενοηση

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
46
μια χαρα τα ηχεια,προπαντος η σχεση τιμης προς αποδοση,στα 200 ε ειναι σαν να κερδισα ενα λαχειακι,ο δε αντωνης υπερ του δεοντος εξυπηρετικος να ναι καλα το παιδι...κριμα που τα πηρα για αλλο ακομα ψαχνω δικαιολογια(για τον αλλο) και χωρο για να τα κραταγα εγω...τωρα τα ακουω με ενα τ-amp class d στα 2χ3watt περιπου...ευχαριστω για την αψογη συναλαγη...σταματης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας