Advance map305da ii

Reaction score
0
Advance map305da ii
Γειά σας ! Αν Μπορεί κάποιος νά μέ βοηθήσει γιά τήν αγορά του ΕΝΙΣΧΥΤΗ advance map305da ii.

Reaction score
8

ο Advance MAP305DA II ειναι ενας πολυ καλος ενισχυτης για την κατηγορια τιμης του, περιπου στα 950 ευρω. Στην καλυτερη τιμη που τον ειχα δει ηταν στο Μedia Markt: στα 900 ευρω, χωρις να σημαινει οτι αν ψαξεις δεν σημαινει οτι θα βρεις καλυτερη.
Ο ενισχυτης διαφερει απο τον απλο στο ενσωματωμενο ντακ που διαθετει, μετριας προς καλης ποιοτητας, και γι αυτο διαθετει ψηφιακες εισοδους, ενω φαινεται να εχουν ληθει καποια μικροπροβληματα ποιοτητας, ελλατωματικα ποντεσιομετρα, που ταλανιζαν τα πρωτα μοντελα. Ηχητικα ειναι αρκετα καλος με εναν ελαφρο τονισμο των πριμων, ενω μπορει να οδηγησει ακομα και δυσκολα ηχεια.
Γνωμη προσωπικη.
Αν θες να παρεις και το σιντι της εταιριας με το οποιο ταιριαζει ηχητικα, λογω των πιο μαλακων πριμων του τελευταιου και τον λαμπατο ηχο του, παρε την απλη εκδοση χωρις το ντακ. Αν θες να συνδεσεις επανω του καποιο κοινο ντιβιντι πλευερ, παρε την εκδοση με το ντακ που αναφερεις, μια και σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερο απο αυτο των ενσωματωμενων στα κοινα πλευερς.

Reaction score
8
:138:Υ.Γ. Προς ρεμαλια

το παιδι ειναι καινουργιο
δεν ξερει ακομα τι μουσουδες ειμαστε.:144:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Advance map305da ii

ο Advance MAP305DA II ειναι ενας πολυ καλος ενισχυτης για την κατηγορια τιμης του, περιπου στα 950 ευρω. Στην καλυτερη τιμη που τον ειχα δει ηταν στο Μedia Markt: στα 900 ευρω, χωρις να σημαινει οτι αν ψαξεις δεν σημαινει οτι θα βρεις καλυτερη.
Ο ενισχυτης διαφερει απο τον απλο στο ενσωματωμενο ντακ που διαθετει, μετριας προς καλης ποιοτητας, και γι αυτο διαθετει ψηφιακες εισοδους, ενω φαινεται να εχουν ληθει καποια μικροπροβληματα ποιοτητας, ελλατωματικα ποντεσιομετρα, που ταλανιζαν τα πρωτα μοντελα. Ηχητικα ειναι αρκετα καλος με εναν ελαφρο τονισμο των πριμων, ενω μπορει να οδηγησει ακομα και δυσκολα ηχεια.
Γνωμη προσωπικη.
Αν θες να παρεις και το σιντι της εταιριας με το οποιο ταιριαζει ηχητικα, λογω των πιο μαλακων πριμων του τελευταιου και τον λαμπατο ηχο του, παρε την απλη εκδοση χωρις το ντακ. Αν θες να συνδεσεις επανω του καποιο κοινο ντιβιντι πλευερ, παρε την εκδοση με το ντακ που αναφερεις, μια και σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερο απο αυτο των ενσωματωμενων στα κοινα πλευερς.
Συγκριτικά μέ τόν denon pma-1500ae η γνώμη σου ?

Reaction score
8
δυστηχως τον συγκεκριμενο δεν τον εχω ακουσει, αν και τους ντενον τους εχω ψηλα σε εκτιμηση, λογω της μουσικοτητας τους.
Κινειται σε λιγο χαμηλωτερα επιπεδα τιμης στα 750 ευρω περιπου, αλλα ως ενστικτο και μονον θα προτιμουσα τον Αντβανς.
Αληθεια με τι ηχεια θες να τον συνδειασεις;

Reaction score
140
Υπάρχει κάτι στον ADVANCE που τον βγάζει εκτός συναγωνισμού και είναι το DAC του που είναι αρκετά καλό και σε γλιτώνει από ακριβές πηγές , με ένα καλό καλώδιο coaxial όπως είναι το digicoupler της VDH θα είσαι πρώτος ! ( τα παραπάνω δεν είναι απλά προτάσεις τον είχα τον ενισχυτή κάνα 6μηνο και έχω δοκιμάσει άπειρα πράγματα )
Τώρα κοίταξε επειδή το θέμα έχει ξανά συζητηθεί δλδ ενισχυτής ολοκληρωμένος μέχρι 1000 θα πρέπει να μας πεις και τι ηχεία έχεις και τι χώρο για να μπορέσουμε να είμαστε ακριβής στις αναφορές μας

Reaction score
8
χμ, αυτα τα ηχεια οσοι τα εχουν ακουσει ειτε λενε οτι τους αρεσει ο ηχος τους , ειτε οτι δεν ακουγονται καθολου καλα. Η του υψους η του βαθους δηλαδη. Παντως οι μοναδες των μεγαφωνων τους δεν θα ελεγα οτι ειναι οτι και καλυτερο σε ποιοτητα. Ενυ γουει, με δεδομενη και με μια πτωση των υψηλων πανω απο τα 10κιλοχερτζ οπως λενε παρε τον αντβανς να τους δωσει λιγο ενεργεια εκει.
Δεν ξερω τι ενισχυτη εχεις τωρα, αλλα γνωμη μου, ο αδυνατος κρικος στο συστημα ειναι τα ηχεια σου.

Reaction score
8
Απο τα τελη της δεκαετιας του '80;
Τους Luxman ηχητικα τους συμπαθω. Αυτος εβγαζε 2 x 75Watts RMS αλλα μαλλον για 45 πραγματικα τον αναφερουν. Ας τον δουν και τα υπολοιπα παιδια, να δουν αν αξιζει να τον κρατησεις και να επενδυσεις καλυτερα σε ηχεια

Reaction score
28
δεν μου πολυγεμιζει το ματι φιλοι μου ουτε η τροφοδοσια του ουτε τα ολοκληρωμενα που μαλλον θα εχει στην εξοδο αν και δεν φαινονται καλα ,θα ελεγα να το ξανασκεφτοσουνα καλυτερα ισως για καποιο συγχρονο ενισχυτη υπαρχουν πολοι και καλοι και σε συμφερουσες τιμες , αυτος εδω μαλλον δεν ειναι απο την καλη εποχη της luxman.

Reaction score
0
Απάντηση: Advance map305da ii

2χ45 ειναι.Στά χαμηλή ένταση εχω πρόβλημα μέ τά μπάσα γιά αυτό αναγκάζομαι να
χρησιμοποιώ τό loudness, γι'αυτό προβληματίζομαι μέ την αγορά.

Reaction score
8
σε χαμηλη ενταση ολοι οι ενισχυτες λεπταινουν καπως, γι αυτο υπαρχει το λαουντνες. Τα ηχεια τα εχεις και με το υπογουφερ της BOSE;
Αν και αυτο δεν κατεβαινει πολυ χαμηλα, το πολυ μεχρι τους 40 κυκλους.
Αν ναι σε τι θεση το εχεις και τι διαστασεις εχει ο χωρος ακροασης;

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Advance map305da ii

2χ45 ειναι.Στά χαμηλή ένταση εχω πρόβλημα μέ τά μπάσα γιά αυτό αναγκάζομαι να
χρησιμοποιώ τό loudness, γι'αυτό προβληματίζομαι μέ την αγορά.
υπ'οψιν οτι ο advance δεν εχει loudness .!

Reaction score
28
δεν εχει ουτε ρυθμιστικα μπασων ,ουτε για τα πριμα με αποτελεσμα εαν τα ηχεια αυτα εχουν ιδιαιτεροτητες να μην μπορεις να επεμβεις πουθενα!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm