Advance map305da ii

Reaction score
8
λοιπον
αν δεν σκεφτεσαι να αλλαξεις ηχεια, για καποιο λογο σου αρεσουν, μην δωσεις τοσα πολλα για ενισχυτη. Κυττα τον καινουργιο Χαρμαν Καρδον, γυρω στο 500αρικο και κατι και θα εισαι μια χαρα. Το προβλημα ειναι βασικα τα ηχεια και οχι ο ενισχυτης παντως.
Δεν μου εγραψες πως ειναι τοποθετημενα στον χωρο σου το σαμπ και τα ηχεια.

Reaction score
0
Απάντηση: Advance map305da ii

Tα ηχεια και το sub ειναι τοποθετημενα σε χωρο 40τ.μ .
ποιόν ενοείς τόν HARMAN KARDON HK 980 Audio Tuner/Amplifier ! [ημουνα πριν στή σκεψη αυτή].

Reaction score
0
Απάντηση: Advance map305da ii

Ειναι πολυ καλή λυση αυτη το πιστεύω ! αλλα πίστευα μηπως
κερδισω κατι περισσοτερο οσον αφορα την ποιοτητα, με τον
Advance map305da ii ή με τον denon pma-1500ae δίνοντας παραπάνω χρήματα.

Μαλλον ομως θά σέ ακούσω.

Reaction score
0

Reaction score
1
Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι πρόσφατα ένας φίλος αγόρασε τον HARMAN 3490 (ραδιοενισχυτής) και μαζί τα b&w 685. Επειδή είχα την δυνατότητα να ακούσω τον ενισχυτή στο δικό μου σύστημα στο σπίτι μου, ) αντικαθιστώντας τον Technics τελικό 2Χ40 watt δεκαετίας '80 με τον οποίο ακούω κανονικά, έχω να παρατηρήσω τα εξής :
Θετικά
1) Πολύ πιο διευρυμένη στερεοφωνική εικόνα
2) Εντυπωσιακά καλύτερος και σαφέστερος διαχωρισμός καναλιών
3) Γενικά πολύ καλή απόδοση των υψηλών και καλή αίσθηση της "ροής" της μουσικής

Αρνητικά
1) Μέτρια ως απογοητευτική απόδοση των χαμηλομεσαίων
2) Επιεικώς αναιμική απόδοση των χαμηλών και του "όγκου"

Οι παρατηρήσεις βέβαια, αφορούν στο δικό μου σύστημα με ηχεία b&w 602 S2, τα οποία με τον Marantz 7000 που είχα παλαιότερα παρουσίαζαν σχεδόν την ίδια αναιμική συμπεριφορά στα χαμηλομεσαία...

Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, θα μπορούσα να δοκιμάσω τον τελικό μου με τον HARMAN ως προενισχυτή όταν τον είχα εδώ για μια περίπου βδομάδα, αλλά δεν το έκανα.
Ενδέχεται βέβαια, με την παρουσία του sub και με τα ηχεία της bose να αποδίδει καλύτερα σαν σύνολο, αλλά δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα

Ελπίζω να βοήθησα!
Υ.Γ. πάντως ο HARMAN έχει έξοδο για sub και επίσης είναι εξωφρενικά όμορφος...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm