ADVANCE PARIS WTX-StreamPro

A

AKARL

Guest
τοτε μου κανει ενυπωση που ο καλυπτει ο ηχος που μπορει να βγαλει μια ταμπλετα,ακομα και με το spotify. Moνη δικαιολογια για αυτο,οτι δεν εχει premium συνδρομη,οποτε ακουει με το πιο χαμηλο bitrate,που επειδη ειναι χαλια ετσι και αλλιως,δεν φαινεται και το ποσο χαλια ειναι η εξοδος ηχου της ταμπλετας.
Μπα, δεν είναι η μόνη δικαιολογία.

Τόσο αυτός, όσο κι΄ εγώ, είμαστε κρητικοί ακροατές και ουχί κριτικοί (στα αγγλικά είναι καλύτερο: Cretan rather than Critical listeners). ;) :drinks:

Reaction score
30.456
Ο φίλος με χωρίς προζβαση είναι οκ με τον προ του, ή πσαχνεται για αναβάθμιση;

Reaction score
30.456
:roflmao::roflmao::roflmao: Μα πόσο carγ1όλης πχιά!

Σάχνεται οσονούπω απ΄όσο γνωρίζω. :D
Ε πες του λοιπόν να πάρει εναν προ με ενσωματωμένο παπί, (ξέρεις εσύ..από αυτούς τους προ που θα μπορούν να διαχειριστούν και τα υποβαθυφωνα που υποπσιαζομαι πως σκοπεύει να πάρει..) και ας χρησιμοποιήσει κανένα περισσευουμενο πισι ή λαπτοπ , για φουμπαρ , σποτιφυ και δεν συμμαζεύεται..
Και άμα ξαναβάλει ΨΔ στο ΨΔ ΠΛΕΥΕΡ του, εμένα να με χ3σεις...!

A

AKARL

Guest
Ε πες του λοιπόν να πάρει εναν προ με ενσωματωμένο παπί, (ξέρεις εσύ..από αυτούς τους προ που θα μπορούν να διαχειριστούν και τα υποβαθυφωνα που υποπσιαζομαι πως σκοπεύει να πάρει..) και ας χρησιμοποιήσει κανένα περισσευουμενο πισι ή λαπτοπ , για φουμπαρ , σποτιφυ και δεν συμμαζεύεται..
Και άμα ξαναβάλει ΨΔ στο ΨΔ ΠΛΕΥΕΡ του, εμένα να με χ3σεις...!
Μρε Χάρη βουλωμένο γράμμα δγιαβάζεις κουμπάρε. Μπας και έχεις πράμα κληρονομικό χάριζμα να χ3στούμε στο τάληρο; :taunt:

Reaction score
30.456
Μρε Χάρη βουλωμένο γράμμα δγιαβάζεις κουμπάρε. Μπας και έχεις πράμα κληρονομικό χάριζμα να χ3στούμε στο τάληρο; :taunt:
Εγώ και ο Χορταρέας...!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.571
Members
38.574
Νεότερο μέλος