Aeon Flux-Tην εχει δει κανεις?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αν και δεν πηγε καλα εισπρακτικα δεν διαβαζω καθολου ασχημες κριτικες  για την εν λογω ταινια.
Μηπως εχουμε ακομα μια απο εκεινες τις περιπτωσεις που στον κινηματογραφο "πιανουν πατο" αλλα στο home cinema ειναι κορυφη?

Την εχει δει κανεις?

Reaction score
0
την ειδα οταν πρωτοπηρα την amoi. αν και φαν της σαρλιζ και των ταινιων φαντασιας ειναι πολυ μετρια σαν ταινια. και δεν χαρακτηριζομαι για τα "ποιοτικα" μου γουστα. αν δεν κανω λαθος ο χαρακτηρας ειναι απο κομικ.

Reaction score
0
Και εγω που την ειδα δεν με εντυπωσιασε.

Ειχα δει το trailer και περιμενα κατι καλυτερο, βεβαια πολυ καλα εφε κλπ αλλα σαν "story" τιποτα τρομερο.

Απλα μια ευχαριστη ταινια για να περασει το βραδυ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Nikoq said:

Ειχα δει το trailer και περιμενα κατι καλυτερο, βεβαια πολυ καλα εφε κλπ αλλα σαν "story" τιποτα τρομερο.

Και εγώ την είδα και συμφωνώ απόλυτα!

GTX

Reaction score
39
Κι εγώ την έχω δει. Ταινία με την οποία περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα, δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά δεν είναι και μάπα.

VG

Reaction score
0
Και μονο απο το εξωφυλλο καταλαβαινεις οτι προκειται για τετριμενο σεναριο της πλακας.
Βαζεις και μια ηθοποιο που διακριθηκε μονο οταν παχυνε και αδυνατισε γρηγορα.
Κολλας και ενα "special collection edition" και εισαι ετοιμος για πωλησεις :lol:

Reaction score
6
Nikoq said:

Δεν συμφωνω για το Story
Ως ιδεα ηταν αρκετα πρωτότυπη.
Στην υλοποίηση τα καναν λιγο μούσκεμα.
Πιστευω στα χερια καποιου αλλου δημιουργού (που δεν θα ειχε εμφανής επιρροές από Μαtrix και J Mnemonic) θα ειχε καλύτερη τύχη

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Mαπα το καρπουζι δεν την τελειωσα καν..............

Reaction score
0
Egw pali molis tin noikiasa ...
mazi me to North Country pou prwtagwnistei pali i idia ...telika gia na exei aksiwseis i idia se tainia prepei na kanei tin asximi ...vlepe Monster !

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis