Age of Conan - First Look (PC, mmorpg)

Reaction score
4
Λαμπρο βγαλε μια προχειρη σουμα για το παιχνιδι.
Αξιζει για καψιμο?
Περισσοτερα υπερ ή κατα?

Reaction score
5
Λαμπρο βγαλε μια προχειρη σουμα για το παιχνιδι.
Αξιζει για καψιμο?
Περισσοτερα υπερ ή κατα?
Δεν έχω τελειώσει. Μην βιάζεσαι! Περιμενω και τον φίλο τον Στράτο (Stratos M.) να ξεκινήσει σήμερα να κάνουμε κανα group quest μαζί.

Είναι, δυστυχώς, εξαιρετικα δυσκολ να βρεις group λόγω του μεγάλο αριθμου lowbies που υπάρχει αυτη τη στιγμή. Υπάρχει ενα γενικό "spamming" ανθρώπων που σε κουράζει.

Σίγουρα, το παιχνίδι, έχει περισσότερα υπέρ. Δεν ξερω αν είναι αρκετά ώστε να με πάρει από το Dark Age of Camelot αλλά είναι καλύτερο από το WoW, το L2 κλπ κλπ :145:

Reaction score
62
Η Funcom ανακοίνωσε πως 400.000 παίκτες έχουν ήδη συνδεθεί για να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Age of Conan: Hyborian Adventures, στο νέο MMORPG που δείχνει πως, αν μη τι άλλο, θα έχει μια διόλου ευκαταφρόνητη πορεία. Ο τίτλος, που κυκλοφορεί εδώ και μια εβδομάδα στην Αμερική ενώ στην Ευρώπη είναι διαθέσιμος από την προηγούμενη Παρασκευή, έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, ενώ πλέον είναι ένα από τα ταχύτερα σε πωλήσεις PC παιχνίδια όλων των εποχών. Εξάλλου αυτό είχε φανεί από τις προπαραγγελίες που είχαν αγγίξει τις 700.000, με το μεγαλύτερο ποσοστό να προορίζεται για τη Βόρειο Αμερική. Πάντως, η Funcom δεσμεύθηκε πως σύντομα θα δώσει περισσότερο αναλυτικά στοιχεία, μιας και όπως όλα δείχνουν ένας νέος μνηστήρας για το θρόνο της κατηγορίας κατέφθασε.

www.gameover.gr

Reaction score
5
O νέος μνηστήρας του θρόνου μπορεί να κατευθασε, αλλά ο βασιλιάς ακόμα ετοιμάζεται...

Reaction score
1
Απάντηση: Age of Conan - First Look (PC, mmorpg)

Είπαμε το Diablo έρχεται μετά το 2010 ...

Πρώτα περιμένουμε το Starcraft 2 , το οποίο δεν το βλέπω να τελειώνει φέτος ...

Reaction score
0
Το παιχνίδι το άρχισα την Παρασκευή. Έψαχνα καιρό κάτι νέο σε mmorpg και το ΑοC ήταν ένα από αυτά.
Το παιχνίδι είναι από τα πιο ρεαλιστικά σε ότι αφόρα συμπεριφορές NPC και σε αυτό σίγουρα βοηθάει το ότι οι κατασκευαστές δεν είχαν το άγχος του rating μιας και από την αρχή αποφάσισαν ότι θα είναι μόνο για ενήλικες (18+). Ακόμα δεν θα βρείτε πανοπλία ή όπλα σκοτώνοντας κάποιο ζώο. Όταν περάσετε κάποιο lvl οι εχθρικοί NPC θα σταματήσουν να σας επιτίθενται δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και από τα zώα. Αυτές και άλλες μικρές λεπτομέρειες δίνουν μια αίσθηση στο παιχνίδι που δεν την έχω ξανασυναντήσει. Ίσως όμως να φταίει ότι χρειαζόμουν και λίγη αποτοξίνωση από τα κάθε είδους trolls, gnomes, elf’s και orc’s που έχουν κατακλύσει όλα τα rpg!!!

Για να φύγεις από την αρχική περιοχή (πρέπει να πας lvl 19 τουλάχιστον) πρέπει να τελειώσεις υποχρεωτικά το κυρίως quest του χαρακτήρα σου το οποίο διεξάγετε στο “night mode” του παιχνιδιού που σημάνει απλά ότι είσαι μόνος σου στον κόσμο και τίποτε δεν μπορεί να το διαταράξει. Το βρήκα πολύ καλό, είναι πολύ προσεγμένη και η ιστορία και η ατμόσφαιρα που φτιάχνει, αλλά είναι linear και αν φτιάξεις 3-4 χαρακτήρες μέχρι να αποφασίσεις τι θες τότε μπορεί να σε κουράσει καθώς δεν διαφέρει πολύ από class σε class.
Οι μάχες σώμα με σώμα είναι πολύ προσεγμένες. Τέρμα το μονότονο πάτημα ενός κουμπιού για να κάνεις ένα skill. Αν ο αντίπαλος αλλάξει τακτική στην άμυνα του πρέπει να προσαρμοστείς ανάλογα. Επίσης δεν υπάρχει σε κανένα χαρακτήρα auto-shot, αν δεν κάνεις κάποια κίνηση τότε απλά κάθεσαι και τις τρως. Τέλος μπορεί να ακούγονται δύσκολα τα παραπάνω, αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν είναι.
Οι μάγοι από την άλλη μεριά θα τα βρουν λίγο πιο σκούρα. Υπάρχουν προβληματάκια στο targeting system και στην διαχείριση των pets. Το age of conan δεν αγαπά τους pure casters, να το θυμόσαστε αυτό αν ξεκινήσετε τώρα (μπορεί φυσικά με κάποιο patch αυτό να αλλάξει, αλλά δεν νομίζω να γίνει σύντομα).
Δυσκολότερα είναι τα πράγματα και για τους healerς, καθώς θα πρέπει να είναι κοντά στο στόχο τους και να τον κοιτάνε. Αυτό όμως σημάνει και τέλος στα heal bots που η μόνη θέα τους σε άλλα παιχνίδια απαρτίζεται από κόκκινες μπάρες ζωής.

Το παιχνίδι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση: “Open paid beta” και έχει εκατοντάδες σημεία στα οποία πρέπει να γίνει ρετουσάρισμα. O client στον υπολογιστή μου είναι 100% σταθερός (ευχάριστη έκπληξη, core 2 duo 3.2, 2GB, 8800GTS 384) και βλέπω τα πανέμορφα γραφικά του παιχνιδιού σε ανάλυση 1400x1050, χωρίς ΑΑ και με ρυθμίσεις λίγο πιο καλές από το στάνταρ medium που έχει το παιχνίδι, με ρυθμό από 30 έως 60 FPS. Αν δεν έχετε εξοπλισμό κοντά σε αυτόν ή καλύτερο τότε η εμπειρία σας μπορεί να αλλάξει δραματικά προς το χειρότερο καθώς από ότι φαίνεται, το παιχνίδι έχει ρυθμιστεί για να δουλεύει καλά με τη σειρά 8800 της nvidia.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν συναντηθήκαμε ακόμα στον PvE server με τον Λάμπρο. Άρχισα καριέρα σε PvP server, βρήκα guild και αποφασίζουμε που θα στήσουμε την πόλη μας. Το μέγιστο lvl που έχω φτάσει είναι 27. Από όσα έχω δει μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και τα PvP που έχω κάνει 1vs1 ήταν απολαυστικά (από ότι μου είπαν και είδα, ηρέμισαν τα πράγματα στους PvP και το gang fest των πρώτων ημερών περιορίστηκε κατά πολύ). Αν και το mass pvp είναι τόσο καλό (ή το φτιάξουν τόσο καλό μέχρι να 80αρίσουμε) τότε πραγματικά δεν θα έχω λόγο για να πάω σε άλλο παιχνίδι.

Αυτά προς το παρόν από μένα, περισσότερα όταν περάσω το 50 lvl με τον Herald of Xoti μου.

Reaction score
802
To Age of Conan ειναι αποκλειστικα online game χωρις singleplayer?
Σε online απλα αγοραζεις αυθεντικο το παιχνιδι και τελειωνεις η πληρωνεις και μηνιαια συνδρομη (η κατι παρεμφερες) ?

Reaction score
4
To Age of Conan ειναι αποκλειστικα online game χωρις singleplayer?
Σε online απλα αγοραζεις αυθεντικο το παιχνιδι και τελειωνεις η πληρωνεις και μηνιαια συνδρομη (η κατι παρεμφερες) ?
Συνηθως πληρωνεις 10-12 ευρω τον μηνα.
Αλλα αμα ειναι καλο το παιχνιδι και κολλησεις τελικα κανεις και οικονομια γιατι ουτε για καφε πας , ουτε προλαβαινεις να φας και γενικα δεν κανεις τιποτα αλλο :142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale