- Reaction score
- 5

Τα mmorpgs πουλάνε και πουλάνε ΠΟΛΥ! Περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο είδος παιχνιδιού; Που κολλάει αυτό στην αναφορά μας για ενα συγκεκριμένο παιχνίδι; εχεχε... Αυτό θα το διαβασετε στο τέλος.
Age Of Conan : Hyborian Adventures λοιπόν. Τι ειναι πάλι τούτο; Τούτο είναι, πολύ απλά, το mmorpg που κοντράρει στα ίσα το Warhammer OnLine στις λίστες του www.mmorpg.com στα most anticipated mmorpgs!!
"Εντάξει", θα σκεφτεί κάποιος. "Άλλο ενα mmorpg για να σκοτώνουμε τέρατα, να κάνουμε quests, να παίρνουμε levels, items και μετά να σφαζόμαστε στο PvP".
Guess again guys!
Το παιχνιδάκι ειναι κάπως hybrid αφού ξεκινάει single player, συνεχίζει single player και οταν τελειώσει κάποιο είδος quests εκει πέρα μεταφέρεστε στον "κανονικό" massively mutliplayer κοσμο.
Κι αν δεν σας εντυπωσίασε αυτό (μεταξύ μας δεν εχει κατι το εντυπωσιακό απλά είναι διαφορετικό) διαβαστε και αυτό :
Real Combat Engine
-Μάστορα, τούτο τρώγεται;;
Τούτο παιδιά μου είναι το πιο ρεαλιστικό (στην θεωρία πάντα γιατί την πράξη θα την δούμε εμ την κυκλοφορία του παιχνιδιού) σύστημα PvP που έχει υπάρξει ποτέ :respect:. Μέχρι τώρα ξέραμε :
2 παίχτες όρθιοι σαν κουτσουρα, χτυπάνε μετα μανίας ο ένας τον άλλον και όποιος μείνει. Όσο δυνατό κι αν είναι το χτύπημα που θα σου έριχνε ο αντίπαλος ήσουν εκεί, όρθιος. Ετρωγες ενα fireball με διάμετρο 3 μέτρα και πάλι εκει ήσουν, όρθιος. FORGET IT! Το παιχνίδι θα παίζει πολύ με τους κανόνες της φυσικής σε κάθε μάχη. Απο το απλό creeping (PvE a.k.a. Player VS Mobs) μέχρι το Castle Sieging.
Ναι ναι! Θα έχουμε και απο αυτό! Περισσότερες πληροφορίες δεν εχω ακομα αλλα μόλις μαθω θα τις γράψω και αυτές.
Και 2 πραγματάκια που άφησα για το τέλος :
Ηχος 7.1
και...
ΧΒΟΧ360 Support! Καλά είδατε! Το πρώτο mmorpg για το XBOX είναι γεγονός. Πως θα γινεται η επικοινωνία όμως με τον γύρω κόσμο, το chat με τους άλλους παίχτες δεν το ξέρω...
To μονο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2007 που ειναι και η...estimated ημερομηνία κυκλοφορίας!
Περισσότερα σύντομα (με το ανοιγμα της beta δηλαδή ;-) )
:respect::respect::respect: